Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.kolo ML 2011-12 : NHÚ - HC F-DRÁHY 2:0

Náš první letošní mistrovský zápas v ML 2011-12.

V sobotu 1.10.2011 jsme ranních hodinách úvodním utkání otevřeli další ročník EML/ML ve Velkém Meziříčí.
V tomto 1.kole nás čekal zápas s týmem HC F-Dráhy. Tento tým hraje na velkomeziříčském ledě již od začátků umělé ledové plochy. S tímto týmem jsme odehráli již spoustu zápasů, jak přátelských, tak mistrovských v rámci ML. I když se týmy změnily, určitě se velmi dobře znají.
Tým HC F-Dráhy skončil v minulém ročníku na celkovém 20.místě.

Pro úplnost statistik, s týmem Dráhy máme z předchozích roků tuto bilanci přátelských zápasů (2:2, 4:8, 7:5, 7:5, 2:4, 8:0, 5:1, 6:3, 5:6, 3:7, 8:7) a zápasů městské ligy (4:2, 1:3, 9:1, 4:1, 0:1,4:4). Tedy statisticky 17 zápasů s poměrem 9 výher, 2 remíza a 6 proher. Tedy bilance úspěšná.

 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, hráli jsme hodně nekompletní a byli rádi, že se nás sešlo dohromady deset lidí.

Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Necid Josef
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír
2.Pětka
Badalík Miroslav
 
Požár Pavel
Strádal Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Cink Lubomír (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Novotný Radek (omluven)
Veselý Petr (omluven)

Burian Michal (omluven)

Krejska Bořivoj (omluven)

Hlaváč Lubomír(omluven)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : HC F-DRÁHY 2:0 (1:0) - STATISTIKY - více zde

Do úvodního zápasu ML-ligy jsme nastupovali v překvapivě malém počtu hráčů, takže jsme byli rádi, že přišel i Pajin P., který byl prvně také omluven a mohli jsme tak dát dohromady alespoň dvě útočné formace a tři obránce. Zápas s týmem HC F-Dráhy se měl nést ve vyrovnaném "duchu", což se nakonec také potvrdilo.

Utkání jsme začali docela svižně, v úvodních minutách jsme si vytvořili i několik zajímavých šancí. Tým HC kontroval a také nás před naší bránou několikrát potrápil. Postupem času jsme začali získávat mírmou převahu, naše šance byly nebezpečnější, soupeři jsme šance spíše darovali sami vlastními chybami v rozehrávce. Náš lehký nápor přerušila série vyloučení, museli jsme dokonce čelit přesilovce 3:5, nutno podotknout, že soupeř se nedostal ani pořádně ke střele, my jsme výborně zabojovali v těchto chvílích. Hra se opět vyrovnala, brankáři na obou stranách byli bezchybní, spíše řečeno velmi suverénní. Na ledě se odehrávala velká bitva, čekalo se na první gól. Ten nakonec přišel ještě v první půli a to v 37. minutě. Byl to náš tým a naše první lajna, kdy Jara nadvakrát nahrál Pepíkovi, ten přejel přes útočnou modrou a ještě posunul puk Mildovi před ležícího brankáře. Náš centr zachoval klid, udělal kličku a podél brankáře suverénně zavěsil. Stav 1:0 jsme už do konce první části udrželi.

V šatně nebylo co vymýšlet, bylo nutné stále pokračovat v bojovné hokejové hře a hlavně nenechat soupeře vstřelit vyrovnávací gól, spíše to chtělo skóre ještě navýšit a uklidnit naši hru.


Druhá půle začala v podobném stylu jako první, soupeř aplikoval aktivní hru, snažil co nejvíce tlačit před naši bránu, my jsme možná působili hokejověji, šance se však střídaly na obou stranách. Běžela asi 50.minuta utkání a po neodpískaném faulu byl vyloučen jeden z našich hráčů (viz. autor článku) za nedisciplinovanost (řeči) na dva krát deset minut do konce zápasu. Takový zkrat se neodpouští, nutno klukům poděkovat, že zápas dohráli v osmi hráčích v poli suprově a zaslouží si pochvalu. Od tohoto okamžiku nás tým HC sevřel a dobrých patnáct minut jsme se bránili "zuby nehty". V přibližně 65.minutě se nám naskytla přesilová hra a po zámku před bránou hostí jsme vsítili druhý gól, který zápas již rozhodl. To Pepík V. nahrával Mildovi, jeden z bránících hráčů soupeře si srazil puk za záda výborného brankáře týmu HC. Trochu štěstíčka, kterému se však musí jít naproti. Do konce utkání jsme herně hru již vyrovnali, o osudu zápasu bylo již tak rozhodnuto a my jsme vítězství již nepustili.


Resumé utkání:

Dnes jsme předvedli dobrý bojovný výkon, soupeř se předvedl také ve velmi dobrém světle, myslím ale, že o ten jeden gól jsme byli dnes určitě lepší či hokejovější.

K hodnocení hráčů, nerad bych někoho vyzdvihoval, všichni odvedli super výkon. Přece jen nutno však pochválit Karla B., vychytaná nula se nevidí každý den.


Další utkání sehrajeme s týmem Stránecká Zhoř.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 692260
Měsíc: 12219
Den: 637