Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.kolo ML 2016-17 : NHÚ - KŘIŽANOV 1:4

Náš první zápas ML 2016-17.

V sobotu 1.10.2016 jsme odstartovali naši další sezónu ML 2016-17.

V tomto prvním kole nás čekal zápas s týmem Křižanova.

S tímto soupeřem jsme odehráli zatím dva zápasy a to s výsledky 9:2 a 7:2 v náš prospěch.
 
Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Strádal Radek
Badalík Miroslav
Komínek David
Strádal Milan (A)
Požár Pavel
2.Pětka
Necid Josef
..
Mucha Jaromír
Novotný Radek
Mucha Miroslav (C)
 
Náhradníci
 ---
 ---
 ---



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : KŘIŽANOV 1:4 (0:1) - STATISTIKY - více zde

K našemu prvnímu zápasu ML sezóny 16-17 se nás sešlo na začátku utkání sice ještě málo, ale po deseti minutách již alespoň devět hráčů do pole. Je vidět, že je ještě "bramborová sezóna" a na hokej není tolik času. Soupeř na tom byl o hodně lépe, samí "mladí" a tak jsme si museli dnes sáhnout na dno fyzických sil.

 

Úvod utkání se odehrával v lehce nepřesném hokeji, čemuž napomohla snad nerozehranost obou týmů, či špatný led. Postupem času se oba týmy našly a začal se hrát i hokej. Čekalo se na úvodní zápis. A ten přišel až ve 20.minutě. To jsme nejdříve přežili přesilovku hostí, to druhé oslabení již však nikoliv, hned po vhazování po střele do prázdné dorážel nepokrytý útočník. Stav 0:1 vydržel až do konce první půle, když soupeř byl přece jen více hokejovější a měl i více šancí. Náš Kája však vše ostatní již vychytal.

 

V šatně jsme se snažili povzbudit a zlepšit i náš výkon. Kvůli lepší identifikaci jsme si vzali žluté dresy a očekávali, že na led z naší strany vyjede i lepší hokejový tým. A musím říct, že úvod a dalších dvacet minut druhé půle jsme na to vlítli a dovolím si tvrdit, že jsme byli i lepší. Brankář hostí však vše vychytal, až přišla 60.minuta. To jsme nejdříve nevyužili přesilovku, ihned poté však při závaru po ose pepé od modré, napravo na raďase, který našel bráchu mildu ve středu, který nekompromisně zakončil. Krásná hokejová akce a srovnání stavu na 1:1. Paradoxně nás gól uspokojil a soupeř zase začal tlačit více na pilu. Odolávali jsme tlaku, a když jsme se konečně vymanili a začali mít také opět šance, ujeli nám útočníci hostí a využili brejk na 2:1. Od této doby to bylo vabank, šance na obou stranách, dko z koho. Bohužel jsme se nemohli více prosadit a tak jsme v 75.minutě opět inkasovali, nyní z trestného střílení. Tomu předcházel rychlý kontr hostí a museli jsme zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě faulu. Stav 1:3 byl už průlomový, a aby toho nebylo málo, ještě téměř s hvizdem jsme inkasovali na konečných 1:4.

 

Resumé utkání:

Myslím, že v dnešním zápase byl soupeř přece jen lepší a vítězství si zasloužil. Nevím, zda nakonec 1:4 není příliš kruté, ale na to se ve sportu nehraje.

My jsme hodně bojovali a nutno všechny kluky, kteří přišli, pochválit, určitě si všichni sáhli proti výborně bruslícímu týmu hostí na dno sil.

Jinak bych ještě rád zdůraznil Kájův výborný výkon, stále nás držel ve hře o body.

A snad příště už nějaké ty body "urveme".

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 691015
Měsíc: 11771
Den: 182