Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.kolo PO ML 2015-16 : NHÚ - SK Ořechov 1:4

13.zápas ML 2015-16.

V pondělí 28.10.2015  jsme odehráli náš další zápas městské ligy ročníku 2015-16, nyní první zápas nadstavby.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Ořechova, tedy týmem, který vyhrál suverénně základní části 1.ligy.
V letošní sezóně jsme úvodní zápas prohráli 3:4.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Filip Radek
1.Pětka
Požár Pavel
Strádal Radek
Komínek David
Strádal Milan (C)
Cink Lubomír
2.Pětka
Necid Jan
Uchytil Tomáš
Mucha Jaromír (A)
Novotný Radek
Necid Jan
 
                         



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : SK OŘECHOV 1:4 (1:2) - STATISTIKY - více zde

 

K dalšímu zápasu ML jsme nastoupili proti lídrovi základní části 1.ligy s ambicemi na postup do extraligy. Před tímto zápasem jsme měli téměř 14denní pauzu a tak jsme čekali, co s námi udělaly vánoční svátky.

 

V úvodu utkání se začal hrát hokej nahoru dolů. Hned v 1.minutě jsme namazali soupeři za naší brankou, útočník týmu SK povyjel a zavěsil pod víko. Hokej to byl fofr, jak již bylo zmíněno, hrál se vyrovnaný souboj se spoustou soubojů a bruslení. Ve 20.minutě jsme inkasovali podruhé, nyní po nevyhození puku z našeho obranného pásma a střele od modré. V této fázi si dovolím říci, že jsme převzali otěže utkání a byli tím lepším či nebezpečnějším týmem. Odměnou nám byl gól na 1:2, to nejdříve Milda neproměnil samostatný nájezd, naštěstí se zmocnil opět puku, nahrál z rohu Davidovi, ten dal doprava na Lubina, který po zemi do protipohybu brankáře puk zasunul do branky. Další šance přicházely, brankář soupeře byl však vynikající a nebo chybělo to štěstíčko, když puk poskakoval kolem branky a my ne se trefit. Soupeř hrál na kontry a několikrát nám také pořádně zavařil. Do konce první půle se skóre již nezměnilo, herně jsme však byli o trochu lepší a tak se dalo čekat, že budeme výkon ještě stupňovat.

 

Do druhé půle jsme nastoupili s cílem se zlepšit a hlavně zúročit gólové šance. Utkání bylo stále vyrovnané a čekalo se na další gól. Ten jsme bohužel obdrželi my, to běžela 48.minuta a soupeř navýšil skóre na 3:1 po střele z kruhů. Od přibližně 50.minuty tým Ořechova vystupňoval svoji hru, nepřestával bruslit a nutno podotknout, že začínal být i tím lepším týmem na ledě. Nám jakoby začaly docházet síly a byli jsme to my, kdo se více již soustředil na rychlé kontry. Šancí i tak jsme měli dostatek, brankář týmu SK však nenechával nikoho na pochybách, že je velkou oporou. Čas plynul a těsně před koncem jsme dostali ještě 4.gól, to po střele od modré. Do šaten jsme v posledním našem zápase tohoto roku odcházeli sice s prohrou, ale herně jsme mohli být celkem spokojení.

 
Resumé utkání:

Dnes byl zápas hodně o bojovnosti a rychlosti, oba týmy makaly, zápas byl hodně vyrovnaný.

Jak my, tak tým SK jsme měli své chvilky, kdy se dařilo herně lépe. Efektivita a tím góly však stály při týmu soupeře a tak mu patří asi zasloužené vtězství.

My musíme zvednout hlavu vzhůru, makat dál, je teprve úvod nadstavby a čeká nás ještě hodně dalších kvalitních zápasů.


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 7
Celkem: 681488
Měsíc: 11502
Den: 548