Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.kolo EML 2010-11 : NHÚ - SANBORN VM 2:6

Podrobnosti z našeho 9.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem Sanborn VM ze dne 27.11.2010.

V sobotu 27.11.2010 v odpoledních hodinách jsme začali náš další zápas letošního ročníku ML, jednalo se již o deváté utkání základní části.
 
V tomto kole nás čekal zápas s jedním z aspirantů na vítěze EML a s nejúspěšnějším týmem v počtu celkových vítězství v historii ML, zápas s týmem Sanborn VM. Tento tým letos zatím "okupuje" druhé místo v tabulce, tedy dobrá výchozí pozice do bojů v PO..

Na tým Sanbornu poslední ročníky neumíme zahrát a tak se naše celková bilance stále zhoršuje (statistická bilance 5:5, 4:3, 1:7, 2:8, 1:4, 4:8, 1:7, 0:4).
 
Minulý ročník jsme tedy oba zápasy prohráli a to skórem 1:7 a 0:4.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, hodně nekompletní :

Gólman
Odehnal Martin
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Necid Josef
Vacula Josef
Strádal Milan
Jelínek Jiří
2.Pětka
Požár Pavel
 
Cink Lubomír
Komínek David
 

Náhradníci
Strádal Radek (omluven)
Mucha Jaromír (omluven)
Veselý Petr (omluven)
Hlaváč Lubomír (omluven)
Novotný Radek (omluven)
 
ostatní
   



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : SANBORN VM 2:6 (2:2) - STATISTIKY - více zde 

 

Do předposledního kola základní části jsem nastupovali proti soupeři Sanbornu, s kterým máme dlouhodobě nepříznivé statistiky a vzhledem k tomu, že se jedná o tým, který má ty nejvyšší ambice, se jiný výsledek než porážka ani nenaskýtal.

Poslední naše zápasy a především i předvedená hra byly velice tristní, tudíž jediný úkol zněl zlepšit pocit z předvedené hry a nepřibalit si do prolínací soutěže další výsledkový nášup. Bohužel před zápasem jsem opět řešili problémy se sestavou a i obsazením gólmana, což se nám podařilo díky milanovi vyřešit až na poslední chvíli. Nakonec i účast 8hráčů v poli se jevila z důvodu absencí a zranění jakýmsi zázrakem.

 

A teď již k samotné hře. Nejspíš jakési podcenění z našeho počtu na střídačce zapříčinilo, že úvodní pětiminutovka se odehrála plně v naší režii. Hned od úvodního hvizdu jsme soupeře přinutili k několika chybám a tak již ve 4minutě byl stav utkání překvapivých 2:0 v náš prospěch. Nejprve aktivním napadáním v útočném pásmu jsme získali puk a pepík neomylně zavěsil. O pár minut se nám podařilo uskutečnit další z brejků a pepík po pěkném vysunutí z našeho obranného pásma po samostatné akci zvýšil vedení. Od této chvíle soupeř přidal na obrátkách a tak se hra začala plně odehrávat v našem obranném pásmu. Soupeř si vypracoval nespočet šancí, ale nad vodou nás držel fantastický čaroděj v brance, naše nová zápasová akvizice „marťas“. Soupeř se plně soustředil na útočení, ale naše brejkové situace nenechávali spát ani brankáře Sanbornu. Bohužel několik slibných brejkových akcí zůstalo nevyužito a tak soupeř trestal. Po využití dvou z nespočet šancí srovnal stav utkání na 2:2. Góly jsme obdrželi v 17 a 30minutě. S takovýmto příznivým stavem se odcházelo i do kabin.

 

Na taktice nebylo co měnit, pokusit se jen vzdorovat co nejdéle. Obraz hry zůstal prakticky nezměněn, soupeř měl více ze hry, my jsme vyráželi k nebezpečným brejkům, a mnohokrát donutili soupeřova gólmana k vznikajícím zákrokům, zvláště dnes,  kdy obrana sanbornu si vybrala „slabší“ den. Bohužel naše šance zůstaly neproměněné a tak už výsledkové skóre se měnilo jen na naší straně. I přes vynikající představení našeho gólmana, se přeci jen okénka v naší hře objevili a bohužel naše aktivní napadání soupeře již od červené čáry se nám nedařilo plnit celý zápas. Postupně tedy soupeř překlopil skóre ve svůj prospěch a po gólech ve 45, 58, 75 a 78minutě se skóre ustálilo na konečných 2:6. Obzvláště posledních dvou gólů, ten druhý jak jinak než při naší přesilovce z brejku, bylo škoda, ale fyzická připravenost soupeře se již projevila. Přesto jsme tentokrát odcházeli do kabin se vztyčenými hlavami. Je vidět, že když se snažíme se soupeřem celoplošně bruslit, přináší to i své ovoce.

MM


 

Resumé utkání:

I když si dnes všichni sáhli na dno sil, je nutno vyzdvihnoutpředevším výkon našeho gólmana, za gólové příspěvky Pepíka, za nesmírnou bojovnost a výdrž Milana a v obraně výborného Pepana.

 

V příštím kole nás čeká poslední zápas extraligy proti Mazánek Březka, tak uvidíme, s jakými pocity budeme poté vstupovat do prolínací části.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 9
Celkem: 681615
Měsíc: 11587
Den: 546