Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.kolo ML 2012-13 : HC TASOV - NHÚ 6:3

Náš desátý zápas v letošní sezóně ML 2012-13.

Ve čtvrtek 13.13.2012 ve večerních hodinách jsme začali další zápas ML, tentokrát již 10.kola ML.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC Tasov. Tento tým patří ke stálým účastníkům městské ligy ve VM, dnešní zápas měl být i jedním z přímých soubojů o postup do play-off. Tým Tasova na tom byl před tímto utkáním lépe, mohli jsme se však na něj dotáhnout či tým HC přestihnout.  Naše vzájemné zápasy jsou vždy hodně vyrovnané a vyhecované.

S týmem HC Tasov máme nepříznivou bilanci, která vypadá takto (PÚ 3:4, 3:3) (utkání ML 6:2, 4:5, 1:1, 1:2, 1:1, 1:4).
 
Minulý rok jsme naše jediné vzájemné utkání prohráli 1:4

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, dnes ze začátku hra přes 2 kompletní formace :
Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Milan
Vacula Josef
Hlaváč Lubomír
Mucha Jaromír (A)
2.Pětka
Požár Pavel
Kubát Petr
Navrátil Michal
Novotný Radek
Komínek David
3.Útok

Veselý Petr

 

Jelínek Jiří

Náhradníci
Badalík Miroslav (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Strádal Radek (omluven, zranění)
Necid Josef (zranění)
 Cink Lubomír (zranění)
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

HC TASOV - NHÚ BALINKA 6:3 (2:2) - STATISTIKY - více zde 

Do dnešního zápasu jsme nastoupili sice skoro kompletní, alespoň podle počtu hráčů na ledě, chyběly a chvíli i budou však naše velké opory zadních řad Ráďa S. a Pepa N.. Tímto jim přejeme brzké uzdravení a návrat na led. Do utkání o bytí a nebytí jsme nastoupili tedy na dvě obranné formace a téměř tři útoky. Hrající trenér Milda nastoupil opět vzadu a vůbec si nevedl špatně.

V úvodu utkání jsme na tým HC vlétli a začali jsme určovat tempo hry. Soupeře jsme v úvodní dvacetiminutovce přehrávali a vytvářeli si i více šancí. Gól však ne a ne padnout. Brankář domácích předváděl skvostné zákroky a my jsme se stále jen zastřelovali, tedy až do 23.minuty. To se trefil David K., když si vyměnil puk s Radkem N., první střela ještě nenašla svůj cíl, reparát se však již povedl, střela pod horní tyčku byla nechytatelná. Bohužel vedení jsme dlouho neudrželi, ve 24.minutě se domácí dostali střele od modré, kterou ještě náš Kája vyrazil, dorážka už však byla nechytatelná. Remízový stav dlouho nevydržel, ve 27.minutě jsme už prohrávali. To při závaru týmu HC zůstal puk stát v našem brankovišti a domácím stačilo jen dorazit. Docela nešťastný gól z našeho pohledu, velká škoda. V této fázi jsme opět navýšili obrátky, tým z Tasova se však již dostal do svého tempa a tak se odehrávalo na ledě vyrovnané utkání. V 35.minutě se přihodilo nešťastné zranění našemu Peťovi V., do hry se už bohužel nevrátil. Naše pomsta v přesilové hře se nekonala a tak stav utkání vypadal stále lépe pro domácí. Těsně před koncem první půle jsme při našem závaru vstřelili vyrovnávací gól. To trio Lubišák, Milda a Jara dolovalo puk před brankovištěm domácích, až nakonec Jara uklidil puk bekhendem mezi betony brankáře HC. A šlo se do šaten.

 

V kabině jsme se snažili týmově povzbudit, skóre v utkání jsme chtěli překlopit na naši stranu. Sestavu jsme lehce přeskupili, spojili jsme hlavně naše dva kanonýry D a P. Tvrdší, ale férová hra domácích nám dlouhodobě nesedí, bylo nutné se prosadit hlavně hokejově. Bohužel hned ve 41.minutě jsme vyrobili obrovskou hrubku při rozehrávce v našem obranném pásmu a útočníkova střela si našla cestu do naší sítě. Tento gól nás hodně zchladil, nemohli jsme se stále dostat do tempa. A tak góly v naší síti začali bohužel postupem času narůstat. To běžely minuty 50., 63. a 71. a domácí svůj náskok navýšili na skvostných 6:2. Ještě pro úplnost, všechny góly padly po umístěných střelách z našeho obranného pásma. My jsme se stále snažili, bohužel na výbornou naši hru z první půle jsme už nenavázali. Do konce utkání se nám ještě podařilo snížit, to jsme alespoň nepohrdli a využili přesilovkou 5:3 v 78.minutě. Po nahrávce kapitána Miry a Davida skóroval kanonýr Pepík umístěnou pumelicí do horní poloviny branky. To však byla už jen tečka za naší dnešní prohrou.



Resumé utkání:

Utkání ukázalo, že ne vždy je posvícení. Náš dnešní soupeř nás jednoduše řečeno přehrál od poloviny utkání, my jsme nenavázali na naši výbornou první půli. Bohužel jsme přišli o dalšího hráče a tak to zdraví je určitě přednější nežli konečný výsledek. Soupeři patří za vítězství pogratulovat.
 
Nerad bych někoho vyzdvihoval, když se prohraje, i nezávislý zdroj však potvrdil, že z našich hráčů vyčníval nad ostatní náš kapitám Mira.
 

A příště jdeme na tým z Borů, bude se jednat o poslední zápas základní části ML.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 692888
Měsíc: 12651
Den: 681