Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.kolo ML 2013-14 : FARMA MĚŘÍN - NHÚ 6:10

Náš desátý zápas ML 2013-14

Ve čtvrtek 5.12. v podvečer, tedy v čertovský den, jsme sehráli další zápas ML, tentokrát již desátého kola ML 2013-14.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Měřína, tedy Farma Měřín. S tímto týmem se na ledě setkáváme velmi často a to nejen v rámci ML, ale i v přátelských či tréninkových zápasech. Všichni aktéři se tedy určitě těšili na dobrý a svižný férový hokej.
 
S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je téměř  vyrovnaná a výsledkově to v zápasech vypadalo prozatím takto : ML 1:2, 8:3, 0:0, 3:2, 0:3, 2:1, 4:4, 2:5, 6:3, 4:8, 4:6.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Požár Pavel
Vacula Josef
Komínek David
Necid Jan
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Badalík Miroslav
Navrátil Michal
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír

 

Náhradníci

--
--
--



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :


FARMA MĚŘÍN - NHÚ BALINKA 6:10 (4:3) - STATISTIKY - více zde 

K dnešnímu zápasu jsme nastoupili s dvěma pětkami, i když začátek zápasu jsme ještě čekali na Michala, který se dostavil o něco později. Dnešní zápas byl zápasem o druhé místo tabulky a výsledek utkání mohl hodně napovědět, kdo se dostane do baráže o první ligu či extraligu.
 

Od prvních minut se začalo utkání odvíjet ve velmi svižném tempu, útočné akce se střídaly na obou polovinách kluziště. Zápas připomínal ten náš minulý s týmem Heřmanic, co se týče rychlosti, škoda jen, že bylo vidět až příliš mnoho nepřesností. No v úvodu jsme se dostali ke dvěma gólům a to ve 4. a 12.minutě. Naše vedení zařídil Pepík, nejdříve po samostanté akci, když si dojel pro puk za bránu soupeře a spoza branky zasunul pod betony domácího brankáře. Druhý gól padl po buly, když David sklepl za sebe a Pepík z první prostřelil vše v cestě. Utkání běželo dále a soupeř nás začal přehrávat, útoky se na nás valily stále častěji. Ve 25.minutě domácí snížili, to po protiútoku a nahrávce před bránu skóroval regulérně útočník bruslí. Ještě předtím jsme nevyužili trestné střílení, které zahrával Pepík. My jsme kontrovali ve 27.minutě, když Pepík opět využil nahrávky Miry M. a také chyby či podcenění soupeře, nájezd zakončil střelou mezi betony. Stav 3:1 vypadal velmi nadějně, bohužel jsme poté totálně vypadli ze hry. Do konce první půle soupeř skóre otočil a to v minutách 32, 35 a 36. Nejdříve při závaru se odrazil opět puk od brusle soupeře do naší brány, dále po střele a dorážce před brankou, čtvrtý gól po střele od modré a opět dorážka. Nutno říci, že jsme soupeři vedení darovali a do šaten se nám moc dobře neodcházelo.

O přestávce jsme se snažili povzbudit, bylo potřeba něco změnit a tak jsme prohodili po hráči v obraně a útoku. Nutno podotknout, že tento tah se nám dnes povedl a vyplatil. Hned ve 42.minutě jsme vyrovnali, to nahrával Milda zpět za sebe a Mira B. propálil vše v cestě. Ve 46.minutě předvedl individuální akci Michal, když vybojoval puk a spoza branky zakončil. V 57.minutě jsme využili přesilovku, Pepík rozjel akci, nahrál Davidovi, jeho střelu brankář ještě vyrazil, Pepík však dorážel do prázdné branky. Při další přesilovce v 61.minutě se prosadil Jara. Když nejdříve po buly střílel Pepa N., spoza branky nahrával David a Jara před bránou zavěsil pod víko. Stav 7:4 vypadal skvostně, ale my jsme ještě přidali další góly. V 67.minutě vstřelil Pepík dnes svůj pátý gól, když mu nahrával Pepa N. a David, střela z pravého křídla byla nechytatelná. Soupeř se ještě zvedl a v 70.minutě snížil na 5:8. To jsme pykali i my v přesilovce, dorážka byla opět nechytatelná. V 72.minutě jsme opět navýšili, nahrával Milda zpět a Pepa N. z první prostřelil vše od modré, stav 9:5. V 74. minutě zakroužil za brankou Milda a našel před bránou Michala. Jeho střela do šibenice byla již třešničkou na dortu, navýšení na 10:5. Soupeř ještě kontroval a to v 78.minutě, když jsem nevyhodili puk a soupeř střílel nechytatelně od modré. Na vítězi utkání už tento gól nic něřešil a tak jsme do šaten odcházeli s pocitem dobře odvedené práce.

 

Resumé utkání:

 

Co říct závěrem, dnes si myslím, že po první půli, když nás soupeř začal přehrávat a otočil skóre, bychom si na sebe nevsadili. Naštěstí jsme přeřadili na "vyšší" rychlostní stupěň a zápas obdivuhodně otočili. K tomu nám pomohla opravdu hra všech formací, od Káji, přes obranu až po útok.

Koho dnes pochválit, snad všechny, ale Pepík, David, Pepa a Milda, byli podle statistik i herně motory našeho týmu.
 

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 9
Celkem: 681022
Měsíc: 11183
Den: 713