Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.kolo PO ML 2014-15 : NHÚ - Auto Dobrovolný VM 5:5

V úterý 24.02.2015 jsme v odpoledních hodinách odehráli náš další zápas PO ML 2014-15.
 
V tomto kole nás čekal tým Auto Dobrovolný VM.
 
Pro oživení paměti, s tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. Bilanci máme spíše vyrovnanou a výsledkově vypadá takto (PÚ 7:2, 6:8) a (ML 4:1, 4:2, 6:2, 1:5, 3:12, 6:4, 4:8, 5:13, 4:2, 4:3).
 
Letošní sezónu jsme odehráli dva zápasy s týmem Opel a to PÚ 6:8, ML 4:2 a 4:3.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Filip Radek
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Badalík Miroslav
Cink Lubomír
Strádal Milan (A)
Navrátil Michal
2.Pětka
Necid Josef
 
Požár Pavel
 
Necid Jan
 
Náhradníci
 
 

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : AUTO DOBROVOLNÝ VM 5:5 (3:1) - STATISTIKY - více zde 

Z důvodu brzkého začátku utkání, kdy někteří z nás ještě polykaly porce pracovní doby jsme nastoupili k dalšímu zápasu. Konečný počet 8 lidí byl nakonec zázrak.

Vzhledem k tomu, že v dresu soupeře tentokráte opět nenastoupil ostrostřelec Oliva, z kterého máme noční můry, dal se očekávat vyrovnaný souboj i při naší neúplné sestavě.

Po počátečním oťukávání převzal iniciativu soupeř, který hlavně s úderným komandem mladíků nám zatápěl. Na první gól se nečekalo dlouho, po nenápadné střele od modré, která propadla až do naší sítě jsme již od 4min. prohrávali 0:1. Soupeř nepolevoval v útočení a tak se musel ohánět v brance především náš gólman RadekF. Vytasil však několik bravurních zákroků, čímž přečkali další část bez inkasovaného gólu a postupně jsme začali obracet vývoj utkání ve svůj prospěch. Poprvé jsme se dočkali v 19minutě, kdy jsme využili dnešní jedinou naši přesilovku a po výměně puků našich beků se před brankou prosadil MišaN. Ve 25minutě se po pěkném úniku po vysunutí od Milana prosadil Honza a rázem jsme vedli. O dalších 5minut později vysunul Milan Mišu N a a ten se dnes prosadil podruhé, ve 30minutě jsme vedli 3:1 a prakticky převzali otěže první půle. Bohužel i několik našich velkých šancí jsme nevyužili a tak jsme odcházeli do šaten s dvougólovým náskokem.

Druhou půli jsme zahájili v oslabení a i když jsme soupeře prakticky k ničemu nepustili, prosadil těsně před koncem přesilovky soupeř, pěknou střelou zpoza modré schovanou za našimi obránci. Soupeř tedy brzy srovnal a nic nebylo jasné. Poté nastala dvacetiminutová fáze, kdy si obě strany hlídali především obranné pásmo, tedy šancí se moc nerodilo, a když už oba brankáři byli na svých místech. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo na vývoji něco měnit. Bohužel v rozmezí dvou a půl minuty mezi 67 a 68 došlo k totálnímu kolapsu našeho týmu, kdy jsme obdrželi 3slepené góly, první dva jak přes kopírák po střelách od modré. Třetí po střele opět od modré a naší zbytečné nedůslednosti v brankovišti. Během chvilky jsme ztratili slušně rozehraný zápas, fyzicky byli na dně a vypadalo to na ručník. Naštěstí jsme se nepoložili a již v 71minutě jsme po ojedinělém útoku snížili po pěkné střele Milana a efektní teči MichalaN. Tento gól nás nakopl a začali jsme soupeři, který během chvilky prakticky rozhodl zápas, zatápět. V brance hostí se však několikráte vytáhl gólman soupeře. Už to vypadalo na neradostnou prohru, když v poslední minutě, po zaváhání

soupeřovi obrany vysunul JanN snajpra MichalaN a ten svůj dnešní bravurní výkon zakončil nezištně střelou pod víko. Už několikráte jsme si v MHL zažili pocit smůly po inkasovaném rozhodujícím gólu v poslední minutě, takže pro tentokrát stála štěstěna na naší straně a mohli jsme se začít radovat.

MM

 

Resumé utkání:

Co k zápasu dodat, ve výrazně oslabené sestavě to prakticky celý zápas vypadalo na plný bodový zisk a během chvilky bylo vše jinak, ale dík alespoň za ten zasloužený bod. Za dnešní výkon musím pochválit především Michala N (4góly se nedávají každý den), kterému zdárně sekundoval Honza a především Milan.

 

 


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.
 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 681621
Měsíc: 11592
Den: 550