Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.kolo EML 2009-10 : TECHNICKÉ SLUŽBY VM - NHÚ 6:2

Podrobnosti z našeho 10.utkání v EML ročníku 2009 - 10 s týmem Technické SLužby VM ze dne 29.11.2009
V neděli 29.11.2009 ve večerních hodinách jsme začali náš již devátý ligový zápas letošního ročníku EML.

V tomto kole" nás čekal tým Technických Služeb VM. Zkratkou řečeno, vítěz minulého ročníku, takže favorit utkání byl jednoznačně dán.
S tímto týmem máme v celé historii negativní bilanci, v Městské lize VM jsme tohoto soupeře dokonce ještě neporazili.
Tým Technických Služeb VM prochází letošní ročník velmi dobře, po desátém kole je na druhém místě s bilancí sedmi vítězství a tří proher. Do zápasu tedy nastupoval náš soupeř jednoznačně v roli favorita a s vizitkou týmu, proti kterému se nám již dlouhodobě nedaří.

Pro statistiky uvádím naši bilanci, která je nepříznivá a výsledkově vypadá takto (PÚ 8:9, 1:5, 5:2, 4:1, 3:5, 1:7) (ML 6:8, 0:4, 1:3, 0:6, 0:9, 3:9, 1:7, 4:5).
Minulý ročník jsme tedy oba zápasy prohráli se skórem 1:7 a 4:5.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.
Gólman
Šeba
1.Pětka
Strádal Radek (A)
Požár Pavel
Vacula Josef
Novotný Radek
Pokorný Pavel
2.Pětka
Necid Josef
Krejska Bořivoj
Navrátil Michal
Strádal Milan (C)
Mucha Jaromír (A)
Náhradníci
Benáček Karel (omluven)


Jelínek Jiří (stopka)
Jaša Vlastimil (omluven)
Cink Lubomír (omluven)
Mucha Miroslav (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Komínek David (omluven)


PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

TECHNICKÉ SLUŽBY VM - NHÚ BALINKA 6:2 (2:2) - STATISTIKY - více zde 

Do dnešního zápasu jsme nastupovali v roli toho, který může jen překvapit. Sice se nám proti týmu TS dlouhodobě nedaří, nechtěli jsme však prodat kůži lacino. Sestavu stále tak "trochu" lepíme, takže dnes opět na dvě pětky s jedním náhradníkem připraveným naskočit v případě potřeby do hry.

Úvod zápasu se nesl v jasné režii týmu Technických Služeb. Dostali jsme se pod veliký tlak a nebýt našeho brankáře Šeby (zaskočil dnes jako náhrada za Karla), mohl být zápas již v úvodu utkání rozhodnut. Naštěstí se tak nestalo, takže jsme pořád drželi jiskřičku naděje na dobrý výsledek. Čas pomalu plynul dále, tlak domácích lehce slábnul, góly tak naštěstí nepřicházely. Nám se podařilo z čistajasna protiúder, to běžela přibližně 15.minuta utkání, dostali jsme se z našeho obranného pásma do přečíslení a po přihrávce Radka S. na bráchu Mildu, se rozvlnila síť za domácím brankářem po umístěně střele spoza kruhů. Nečekaný gól, do této doby jsme toho moc směrem dopředu neukázali. Tým TS byl zjevně zaskočen, netrvalo však dlouho a už se na nás zase hrnuly útočné výpady domácích. Vše jsme však eliminovali a dokonce se nám podařilo skóre navýšit. To běžela 20.minuta a po rozehrávce z našeho pásma od obrany, resp. Pepy N. na levé křídlo Jaru, jeho křižné přihrávce na rozjetého Michala N. padl gól. Našlápnutý Míša ujel obránci a svůj nájezd zakončil excelentně blafákem do protipohybu brankáře. To bylo veselo, o skóre 2:0 v náš prospěch v polovině první části se nám před utkáním ani nesnilo. Zápas však plynul dále a my jsme stále bránili náš náskok. Tlak již nebyl tak drtivý a i my jsme již zaměstnávali soupeřova brankáře. V této fázi se nám podařilo přežít přesilovku soupeře, bohužel druhá početní nevýhoda již dopadla hůře. To po vyšachování naší obranné čtveřice nebyl problém pro domácího útočníka skóre korigovat. Gól padl v 34. minutě. Do konce první půle jsme inkasovali ještě jednou a to minutu před koncem. Gól padl po rychlém kontru domácích, kdy jsme si nepohlídali dojíždějícího hráče před naši bránu. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.    
 

V kabině jsme se jen povzbudili, ani nebylo co vytýkat. Bylo důležité hlavně nenechat soupeře dát po sobě rychlé góly, abychom se nepoložili. Pokud bychom udrželi nerozhodné skóre alespoň čtvrthodinu, domácí by se určitě začali o výsledek strachovat. To se však nestalo. Rozdílový gól v náš neprospěch jsme dostali přibližně v sedmé minutě druhé půle, gól padl jak přes kopírák v porovnání s druhým inkasovaným gólem. Tedy zase protiútok domácích a nepohlídaná dorážka. Aby toho nebylo málo, téměř stejná situace se opakovala o minutu později, skóre tedy narostlo na 2:4. Poté se hra uklidnila, domácí byli se stavem spokojeni, my jsme se přizpůsobili a tak se hrál útočný beztarostný hokej na obě strany. Změna skóre přišla po dalších deseti minutách. Nyní jsme inkasovali po prudké umístěné střele. Do konce zápasu domácí ještě utkání navýšili o jeden gól, zápas skončil tedy nakonec se skórem 2:6. Poslední gól padl při přesilové hře domácích, to běžela 75.minuta zápasu. Ještě předtím se nám a ani soupeři nepodařilo hru v přečíslení využít. Utkání tedy skončilo v náš neprospěch, avšak určitě ne s tak špatným výsledkem. 


Resumé utkání:
Soupeř byl určitě lepší, hokejovější a vítězství si  zcela zasloužil.
My jsme  možná  překvapili dvoubrankovým vedením, bohužel tlaku týmu TS jsme nakonec neodolali.
Chtěl bych vyzdvihnout hlavně náš týmový výkon.
Doufám, že nám zápas ukázal, že se dá hrát hokej i s týmem, který je hokejově někde jinde než my. Určitě je výkon však příslibem do dalších utkání.

A příště nás čeká zápas s týmem Březka-Stanoviště.


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 692976
Měsíc: 12724
Den: 705