Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.kolo EML 2010-11 : NHÚ - BŘEZKA 3:7

Podrobnosti z našeho 10.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem Březka ze dne 9.12.2010.

Ve čtvrtek 9.12.2009 v podvečerních hodinách jsme začali náš 11. zápas EXTRALIGY ML 2009-10 ve Velkém Meziříčí a tedy i poslední náš zápas v základní části.
 

V tomto kole nás čekal další tým z popředí tabulky, tým Březky. Tento tým patří každoročně k nejlepším, takže jsme opět neměli co ztratit a mohli jsme předvést beztarostný hokej.
S tímto týmem jsme v předchozích ročnících nezískali ještě ani bod, Naše bilance je tedy negativní a to 3:6, 2:5, 0:6, 0:17, 2:4, 3:9, 3:7, 3:5.
Minulý ročník jsme prohráli s poměrem 3:7 a 3:5.

Do dnešního zápasu jsme tedy nastupovali opět v roli outsidera.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Požár Pavel
Vacula Josef
Strádal Radek (A)
Strádal Milan (A)
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Badalík Miroslav
Cin Lubomír
Novotný Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Mucha Jaromír (omluven)
Hlaváč Lubomír (omluven)
Veselý Petr  (omluven)
Komínek David
 
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : BŘEZKA-STANOVIŠTĚ  4:7 (2:3) - STATISTIKY - více zde 

V posledním utkáni základní části MHL jsme stáli proti zdatnému soupeři a to týmu Březky, který patří k týmům brousící si drápky na prvenství v letošním ročníku ligy.

Po dlouhé době se nám opět podařilo nastoupit v deseti lidech a zároveň jsme chtěli potvrdit dobrý výkon z minulého utkání.

 

Hned od začátku se do nás soupeř zakousl a prakticky jsme neměli na ledě ani píď volného prostoru k rozvinutí kombinace. V té době jsme hráli ještě bez pepíka, který se kvůli pracovním povinnostem opozdil a taky svou sehrálo i určité podcenění, když soupeř do zápasu nastoupil prakticky bez rozbruslení, nemluvě o rozcvičení gólmana. Na naši  branku šla jedna střela za druhou, a proto se nemohl nikdo divit, že v 7.minutě jsme prohrávali 0:2. V následující minutě už do zápasu naskočil pepík a přeci jen se hra začala srovnávat. Konečně jsme začali bruslit a postupně začali vystrkovat růžky i my. Několik našich šancí zůstalo nevyužito, ale dočkali jsme se. Ve dvacáté minutě po samostatné akci se nemýlil nikdo jiný než pepík. Soupeř po našem snížení opět přidal na obrátkách a v této fázi se odehrával na ledě zajímavý zápas nahoru dolů. Bohužel jsme však soupeři nabídli možnost přesilové hry a tuto výhodu po pěkné kombinaci hráči Březky zakončili ve třicáté minutě zápasu na 1:3. Do konce třetiny stojí za povšimnutí ještě několik brankařských zákroků na obou stranách a především naše poněkud šťastné snížení dvě minuty před odchodem do kabin, kdy se nadvakrát prosadil jirka. Do kabin jsme tedy odcházeli za příznivého stavu. V kabině jsme si řekli pár rad do druhé půlky a šlo se na věc.

 

Do druhé poloviny jsme vstoupili jednoznačně lépe, a když hned ve 42.minutě se nám podařilo vyrovnat milanem po pěkné přihravce z obranného pásma od mirkabad. Nechybělo mnoho a mohli jsme dokonce stav otočit ve svůj prospěch. Soupeřův gólman a naše žalostné zakončování však bylo proti. Hráči Březky si vybrali menší oddechový čas, ale od padesáté minuty opět přešli na vyšší rychlostní stupeň a hra se začala převážně  odvíjet v našem obranném pásmu.  V rozmezí pěti minut soupeř odskočil znovu na rozdíl dvou gólů, které vstřelil v 50. a 55.minutě. Bohužel jsme se nevyvarovali několika po sobě jdoucích chyb, které soupeř potrestal. Hlavy jsme ale nesložili a neustále vyráželi k brejkům, bohužel většina z nich nám dnes nevycházela, ale dočkali jsme se.  To běžela šedesátá minuta, kdy ostrostřelec pepík využil pěkné přihrávky od milana a golmanovi soupeře nedal šanci, opět se nám podařilo snížit na rozdíl jediné branky 4:5. Bohužel v této fázi zápasu jsme museli začít hrát na tři obránce, neboť došlo ke zranění našeho kapitána. Vycítili jsme šanci zápas zdramatizovat, avšak síly již docházeli a tak se skóre měnilo již jen v náš neprospěch. Soupeř opět zapnul na vyšší obrátky a postupně zvyšoval na konečných 4:7. Poslední dva góly jsme obdrželi v 65. a 75.minutě zápasu. Na konci ještě mrzí nevyužití gólovky pepika, který si tak mohl připsat hattrick. S výsledkem jsme však mohli být spokojeni.

MM

 

 
Resumé utkání:

Závěrem je třeba pochválit výkon celého družstva, soupeři jsme dnes statečně vzdorovali. Stínem je jen zranění našeho kapitána po neúmyslném naražení soupeře na mantinel, které vyřadí našeho beka určitě na nějaký ten zápas. Škoda, že zrovna v důležité fázi soutěže.

A teď se už všichni těšme na zápasy prolínací části. Příští týden začínáme s Farmou Měřin.


 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 692389
Měsíc: 12320
Den: 674