Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.kolo ML 2011-12 : RADOSTÍN N-OSL - NHÚ 3:1

Náš poslední ligový zápas ML2011-12 před rozdělením ligy na tři skupiny.

V neděli 11.12.2011 v podledních hodinách jsme začali náš další zápas ML, tentokrát již 11.kola ML, což byl poslední zápas základní části.
 
V tomto 11.kole nás čekal zápas s týmem z Radostína nad Oslavou. S tímto týmem jsme se na ledě setkali naposledy v sezóně 2007-08.

Tým SPL Radostín má zatím v letošním ročníku výbornou bilanci a v tabulce se nachází na prvním místě s jen jedinou porážkou na svém kontě.
 
Celková naše bilance s týmem SPL  je příznivá a výsledkově to v zápasech vypadalo takto (ML 5:3, 4:1, 2:2, 4:0, 2:3, 3:1).


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Necid Josef
Vacula Josef
Komínek David
Jelínek Jiří
2.Pětka
Kubát Petr
Požár Pavel
Jaša Vlastimil
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír (A)
3.Útok

Mucha Miroslav (C)

Novotný Radek
Veselý Petr

 

Náhradníci
Badalík Miroslav (omluven)
Cink Lubomír / Hlaváč Lubomír (zranění)
Fiala Jiří (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

  SPL RADOSTÍN N/OSL - NHÚ BALINKA 3:1 (3:1) - STATISTIKY - více zde 

V poledních nedělních hodinách se odehrál náš zápas o "přežití", myšleno zda budeme hrát "vyšší či nižší" level ML. Proti nám na led vyjel vedoucí tým ML ligy z Radostína, takže to byl těžký soupeř na konec. Nám však nezbývalo než vyhrát a tak jsme se nemohli ohlížet na soupeře a museli jsme hrát, ba co více i diktovat tempo hry.
Naše sestava byla téměř identická s minulým utkáním, takže trenéři nesáhli ani k žádné změně a vyjelo se na led.

V úvodu jsme se na soupeře vlétli a hned jsme si také vynutili přesilovou hru. To běžela 2.minuta utkání a nám se naskytla skvělá příležitost. Přesilovku jsme hned využili, to od modré střílel Peťa K. a Pepík V. stál a dorážel ze správného místa. Skóre 1:0 vypadalo hodně nadějně, byl to však jen úvod utkání. My jsme chtěli vstřelit další gól a tak jsme se hodně hnali do útoku. Přicházeli další šance, bohužel bez efektu nebo nás vychytával brankář domácích J.Kadlec, kterého si dobře pamatujeme z minulých sezón, kdy nás hodněkrát vychytal. Přibližně v 10.minutě utkání jsme udělali fatální chybu před naším brankářem, kde stál osamocený útočník soupeře, bohužel se k němu dostal i puk a bylo srovnáno. Téměř poté jsme seděli na trestné lavici a s ukončením přesilovky jsme nevyhodili puk z našeho pásma, dorážka domácích do naší prázdné branky byla již jednoduchá. To běžela 13.minuta zápasu a museli jsme zase začít znovu. Hnali jsme se hodně dopředu, měli i spoustu šancí, bohužel zakončení bylo jednoduše řečeno "katastrofa". K dispozici jsme měli i tři přesilovky, zase bohužel bez efektu. Zato soupeř byl efektivní, jeho druhá přesilovka rovnala se druhému gólu. Při našem oslabení dorážel útočník soupeře nastřelený puk do naší brány. Stav 3:1 ve 24.minutě byl už hodně kritický. Tým Radostína se zatáhl do své "ulity" a vyrážel k rychlým protiútokům. My jsme bušili do plné obrany, nevyužili další přesilovky, avšak ne a ne dát góla. Skóre 3:1 vydrželo až do konce první půle.

Do druhé půle jsme nastupovali s jednoznačným cílem zkusit utkání otočit v náš prospěch. Přeskupili jsme lehce formace a šli na věc. Celá druhá půle se nesla v režii obléhání domácí branky, spousta našich šancí a rychlé kontry soupeře, který nás několikrát hodně přečíslil. Šance Radostína se daly také nazvat určitě gólovkami. Čas běžel a skóre se stále neměnilo. My jsme bojovali, dřeli, ale spoupeř se ukázal jako velice silný a hlavně hrál hodně kompaktně a týmově. Posledních deset, patnáct minut utkání už to byla od nás křeč, i naše zadní vrátka se hodně otevírala a když si hráči SPL vzali oddechový čas těsně před koncem, bylo o vítězi utkání již jasno. My jsme bohužel dnes selhali ve využívání gólových šancí.
Jinak se utkání hráli ve velmi slušném duchu, čemuž pomohli hodně i rozhodčí, za což si zasluhují pochvalu od obou týmu.

Resumé utkání:

Dnes jsme sice byli herně možná lepší, minimálně si troufám tvrdit, že jsme měli více šancí než soupeř. Bohužel se hraje na góly a s jedním vstřeleným se v 95% případů nevyhrává. Soupeř předvedl, proč je na prvním místě ML, týmová přímočará útočná hra a týmová obranná až na hranici sebeobětování se u mnoha týmů nevidí.
Náš tým bojoval, dřel a možná však nám chyběl i ten kousek štěstíčka.

K hodnocení hráčů, sice opět kolektivní výkon, bojovnost a nasazení, bohužel bez efektivity. Takže není možno nikoho moc vyzdvihovat.
 
A uvidíme, kam spadneme, v tento čas, kdy píši referát bych si spíše tipnul na umístění ve spodní polovině tabulky. "Nechme se však překvapit".

 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 689888
Měsíc: 12670
Den: 316