Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.kolo ML 2012-13 : NHÚ - HC BORY B 12:2

Náš letošní 11. zápas v ML 2012-13.

Dne 17.12.2012 jsme v podvečerních hodinách začali další zápas ML, tentokrát 11.kola, což byl konec základní části.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC Bory B, tedy záložní tým sestavený z hráčů převážně "boráků". Béčko se do ML přihlásilo teprve letos, takže tato sezóna je rozjezdováa a tomu také odpovídají výsledky. Tým HC vyhrál prozatím jen jeden zápas a na ML si teprve zvyká.
 
S tímto týmem jsme se setkali jen v rámci utkání s HC Bory A, s Béčkem to byla pro oba týmy dnes tedy premiéra.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu na tyto formace:

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Badalík Miroslav
Mucha Miroslav (C)
Vacula Josef
Strádal Milan (C)
Mucha Jaromír
2.Pětka
Kubát Petr
 
Navrátil Michal
Novotný Radek
Pavel Požár

Náhradníci
Strádal Radek / Necid Josef (zranění)
Hlaváč Lubomír (omluven)

Veselý Petr (omluven)

Jaša Vlastimil / Cink Lubomír (zranění)

Jelínek Jiří (omluven)

Komínek David (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - HC BORY B 12:2 (5:0) - STATISTIKY - více zde 

Po neúspěšném minulém utkání jsme chtěli ukončit základní část vítězstvím. Proti nám nastoupil "neznámý" soupeř Bory B, jeho umístění v tabulce však velelo dnes neztratit body a připravit se na další část ML play out se "vztyčenou hlavou". Na zápas jsme se "slézali" trochu pomaleji, až se nakonec z toho vyklubalo devět hráčů do pole a tak jsme nastoupili jen na tři obránce a dva útoky.
 

Vstup do utkání byl od obou soupeřů v rychlém tempu, ale se spoustou nepřesností hlavně v rozehrávkách na obou stranách. Postupem času jsme soupeře začali přehrávat a to hlavně v útoku. Góly začaly padat a to již od 5.minuty. To jsme měli závar před brankou týmu HC a po střele kapitána Miry, dorážce Pepíka a doklepnutí pod lapačkou skóroval Jara. Stav 1:0 trval až do 17.minuty, to nabídnul Pepík Mildovi šanci a ten se svojí střelou nemýlil. A Milda úřadoval dále, ve 23.minutě zachytil rozehrávku soupeře a prostřelil vše před sebou. Hattrick završil Milda ve 31.minutě, to po závaru nejdříve vychytal Pepíka brankář, odražený puk Jara doklepl do tyče a Milda rozhozeného brankáře již překonal. Do konce první půle jsme vstřelili ještě pátý gól, to v našem obranném pásmu našel Mira Jaru, ten udělal dva kroky a vyslal do sóla Pepíka a ten zakončil svůj nájezd na jedničku. Pro statistiky, to běžela 37.minuta utkání. A už se šlo do šaten.

 

 

Do druhé půle jsme sestavu neměnili a šli na věc. Soupeř i když prohrával, podával dobrý výkon hlavně při hře dopředu, bohužel v obranné fázi hodně propadal, čehož jsme hojně využívali. Hned ve 41.minutě jsme vedli o šest gólů, to po závaru nahrával Jara na modrou Mirovi B. a jeho střelu tečoval do protipohybu brankáře Pepík. Ve 47.minutě vyslal do úniku či šance Milda Jaru, ten nezištně před brankářem ještě vrátil zpět před bránu Pajinovi a bylo "vymalováno" na 7:0. V 60.minutě při závaru před brankou hostí šachoval Milda, Radek N. vystřelil a nakonec dorážel Michal N. Poté jsme si vybrali "naši tradiční desetiminutovku, kdy jsme se dostali úplně mimo hru a soupeř skóre snížil na stav 8:2. My jsme se ještě vzpamatovali a v 72.minutě zvýšili na 9:2, to v nájezdu na brankáře nahrál Jara Pepíkovi a ten završil také svůj hattrick. V 73.minutě projel po nahrávce od Pepíka Mira B. celé hřiště a vstřelil svůj první letošní gól. O dvě minuty poté Mira B. přidal i svůj druhý gól, když překvapil brankáře svoji střelou za červenou lajnou. Stav 11:2 vypadal pro soupeře hrozivě, my jsme však přidali ještě jeden gól. To běžela 78.minuta a Pepík po přihrávce Miry B. vstřelil svůj čtvrtý dnešní gól. Do šaten se šlo tedy za příznivé nálady, základní část končíme dokonce s plusovým skórem.

 

Resumé utkání:

Co k zápasu dodat, výsledkově jsme jednoznačně dominovali, avšak hra nebyla úplně ideální. I přes těch dvanáct gólů je ještě hodně co vytýkat k hernímu pojetí. I tak však vítězství potěší.


Dnes nutno pochválit všechny hráče za vítězství, soupeř nám však svoji hrou body daroval. Z jednotlivců bych vyzdvihl Pepíka, Mildu a Miru B., takové bodové hody se nevidí tak často.

 

A příště jdeme na Play out a opět na tým HC Bory B.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 9
Celkem: 681162
Měsíc: 11274
Den: 665