Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.kolo PO ML 2012-13 : NHÚ : HC STRÁNECKÁ ZHOŘ 4:5

Náš letošní devátý zápas nadstavaby ML 2012-13.

Ve středu 6.3.2013 jsme odehráli náš další zápas nadstavby PLAY-OUT ML 2012-13.

Na led proti nám vyjel tým SK Stránecká Zhoř.

Tým ze Stránecké Zhoři patří ke stálým účastníkům soutěže ML a v nadstavbě PO se pohybuje na pomezí středu a dolní poloviny tabulky.

S tímto týmem jsme v naší historii odehráli několik zápasů ML. Bilanci máme vyrovnanou a výsledkově vypadá takto 2:3, 2:4, 2:4, 0:3, 6:4, 4:0, 7:3, 9:2, 5:2, 5:5, 9:3, 6:8.

Naše letošní zápasy jsme odehráli s výsledky 9:3 a 6:8.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, bylo nás dnes na 2 pětky.

Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Navrátil MIchal
Požár Pavel
Hlaváč Lubomír
Komínek David
2.Pětka
Kubát Petr
 Strádal Radek
Strádal Milan (A)
Strádal Milan (A)
Veselý Petr

Náhradníci
Mucha Jaromir (omluven)
Vacula Josef (zranění)
 Cink Lubomír (zranění)
Jaša Vlastimil (omluven)
 Jelínek Jiří (omluven)

Necid Josef (zranění)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : SK STRÁNECKÁ ZHOŘ 4:5 (2:3) - STATISTIKY - více zde 

Do utkání jsme nastupovali s několika omluvenkami a především pauza tří týdnů na ledě dávala tušit, že to dnes nebude nic lehkého.

Prakticky ihned od začátku bylo znát, že nejsme ve své kůži. Navíc hned ve druhé minutě zápasu jsme dostali gól přímo z vhazování. Tento fakt tak podtrhl ráz celé první půle, kdy jsme se na ledě hledali. I přestože, že se hra odehrávala především ve středu pole, kombinačnější a nebezpečnější byl soupeř. Naše šance ani po vstřeleném gólu nepřicházely a i když ani soupeř si velké množství šancí nevytvářel, museli jsme soupeři pomoci. Po naší tradiční hrubce v obraně už nebylo problémem pro soupeřova útočníka dorazit puk do prázdné branky. To běžela 21minuta. O dvě minuty jsme se však konečně dočkali i my. Po buly v našem pásmu a napadání soupeře se puk od Pajina přes výborně napadajícího RadkaS dostal až k Davidovi, který svůj brejk proměnil. Ve 23minutě jsme tedy snížili na 1:2. Vycítili jsme šanci a konečně si začali i přihrávat. Následující pětiminutovku jsme ovládli a po několika šancích se nám podařilo i vyrovnat. Po výborně sehraném přechodu do útočného pásma se prosadil opětovně David. Na brance asistovali PeťaK a finálně nahrávající Milan. To běžela 28minuta. Naše nadšení však netrvalo dlouho, neboť po další velké hrubce v obraně se puk dostal k volnému kanonýrovi soupeře, který nedal Karlovi sebemenší šanci, ve 30minutě to bylo opět o gól v náš neprospěch. Tento gól nás opět srazil do kolen a do konce první půle se hrálo už jen v režii soupeře.  Tlaku soupeře jsme však přestáli, do šaten se tedy šlo s jednogólovým rozdílem v náš neprospěch.

V kabině jsme se snažili především povzbudit.  Do druhé půle jsme opětovně vstoupili špatně. Soupeř byl na ledě pohyblivější a nám se nedařilo bruslařsky ani kombinačně. Ojedinělé šance jsme si vytvářeli především jen po samostatných akcích, avšak soupeřův gólman byl vždy na místě. A tak nebezpečnější akce se odehrávali před naším gólmanem. Jednu z pěkných akcí proměnil soupeř již ve 46minutě, kdy zahrozil protiútokem, který dotáhl do úspěšného zakončení a vedení 2:4. Tento stav soupeře uklidnil a ten podnikal další nebezpečné výpady do naší třetiny. Avšak i Karel nás držel a tak stále bylo o co hrát. V 58minutě i Karel však nestačil na nádherně sehranou akci na jeden dotek v naší třetině, kdy z nás soupeř udělal statisty a stav utkání upravil na hrozivých 2:5. Vypadalo to, že tento gól o osudu utkání rozhodl. V 65minutě se však po nádherné akci, kdy si mezi sebou několikrát vyměnili puk Lubišák s Davidem třepetala síťka soupeřovi branky po zakončení Davida, který tímto gólem završil dnešní hattrick. Tento gól nás nakopl a začali jsme konečně hrát naši hru, bruslit a přihrávat. Bylo nás plné hřiště a i šance začaly přicházet. Bohužel však šance jsme jako tradičně trestuhodně zahazovali. Vsadili jsme vše na jednu kartu směrem dopředu, čímž jsme i soupeři dovolili podnikat ojedinělé, ale nebezpečné protiútoky, Karel v brance však byl na správném místě. Náš tlak vyústil ve snížení na rozdíl jediného gólu, kdy po vyhraném vhazování RadkaN se k puku dostal MišaN a nedal gólmanovi soupeře šanci. Běžela však 75minuta a tak na vyrovnání už moc času nezbývalo. Několik úspěšných šancí se nám však nepodařilo dotáhnout a tak stav již zůstal nezměněn, tedy 4:5.

MM

 

Resumé utkání:

Co k zápasu dodat, pět minut první půle a dvacet minut druhé půle to na lepší výsledek dnes nestačilo. Každopádně je třeba ocenit slušnou hru z obou stran. Pochvalu z našeho týmu dnes zaslouží snad jen David, který konečně protrhl střeleckou smůlu a dnes se zaskvěl hattrickem. Otázkou je, jak by zápas vypadal, kdybychom nebyli nesmyslně nasazeni do zápasu po 3 týdnech pauzy na ledě. I přesto však gratulace patří soupeři, o ten jeden gól byl dnes lepší.

 
A příště jdeme na tým z Ořechova.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 689756
Měsíc: 12730
Den: 329