Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.kolo PO ML 2012-13 : NHÚ : OŘECHOV 3:3

Náš letošní desátý zápas nadstavby ML 2012-13.

V neděli 10.3.2013 v podvečer jsme odehráli naše desáté utkání play-out městské ligy ročníku 2012-13.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem Ořechov-Ronov. Tým z Ořechova se nachází zatím na pátém místě tabulky nadstavby, ale dere se nahoru, tento zápas byl určitě velmi důležitý pro oba týmy.

S tímto týmem jsme se setkávali na ledě v hodně dávné minulosti a to hlavně na ledě velkobítešské arény, naše bilance do roku 2007 byla velmi příznivá a činila z osmi utkání sedm vítězství.
 
 
Letošní zápasy jsme vyhráli 4:2 a 6:4.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Kubát Petr
Mucha Miroslav (C)
Komínek David
Strádal Milan
Mucha Jaromír
2.Pětka
Strádal Radek
 
Navrátil Michal
Novotný Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Požár Pavel (omluven)
Cink Lubomír, Necid Josef (zranění)

Jaša Vlastimil (omluven)

Hlaváč Lubomír (omluven)

Veselý Petr (omluven)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - OŘECHOV-RONOV 3:3 (2:3) - STATISTIKY - více zde  

V dalším zápase nadstavbové části jsme nastoupili proti nováčkovi MHL, týmu z Ořechova-Ronova, kterého jsme letos již dvakrát porazili. Tým z Ořechova se pomalu v ML zabydluje a tak se dal čekat vyrovnaný zápas.
 
Hned v první minutě zápasu jsme nešťastně inkasovali, to když spoza brány hostující útočník nastřelil našeho Karla zezadu do betonu a puk se došoural za brankovou čáru. Chvíli se ještě diskutovalo, my jsme však gól potvrdili, vše bylo v rámci fair-play. Gól naši hru chvíli negativně ovlivnil, nějakou dobu trvalo, než jsme se do toho dostali. Na ledě se odehrával tuhý boj o každý kousek ledu a šance se střídaly na obou stranách. Vedení hosté navýšili v 18.minutě utkání, to když jsme pykali za vyloučení, po střele a následné dorážce byl Kája v bráně bezmocný. Vyrovnaná hra se nyní začala trochu měnit na naši lehkou převahu v poli, avšak spíše jsme rozchytávali brankáře Ořechova, který podával jinak vynikající výkon. Naštěstí v poslední desetiminutovce první půle jsme začali dávat góly i my. To nejprve ve 33.minutě snížil střelou do šibenice David. Na gól mu nahrával Milda, gól jsme vstřelili dokonce v našem oslabení. Bohužel o tři minuty později byl stav zase o dva góly, na skóre 1:3 zvyšovali hosté po rychlém kontru a blafáku do protipohybu našeho brankáře. Naštěstí jsme se opět zvedli a ve 37.minutě jsme opět snížili. To po závaru v našem útočném pásmu, první střela od Petra K. byla ještě nepřesná, puk však za bránou vybojoval Jara a našel před brankářem najíždějícího Davida. A ten se nemýlil a nad ležícím betonem našel skulinu. Stav 2:3 vypadal zase nadějněji a do šaten se nám přece jen odcházelo relativně lépe.
 
V šatně jsme se hlavně povzbudili a šli na věc. Sestava zůstala stejná, hra sice mohla být lepší, nebyl však důvod k panice, rozdíl gólu nebyl až takový.
Začátek druhé půlky se nesl v boji o každou píď ledu. Hra se přelévala ze strany na stranu a tak oba brankáři museli být neustále ve střehu. Oběma týmům se naskytly přesilové hry, avšak již bez využití. Čas utíkal a skóre se neměnilo, oba týmy ne a ne vstřelit gól. Byli jsme to my, kdo však musel dotahovat a to se nám nakonec i povedlo. Běžela 72.minuta a po závaru v obranném pásmu hostí a obstřelování branky vyrovnával dorážkou Jara. Nejprve nahrával brácha na bráchu v podání Milda, Ráďa S., následovala střela, odraz puku od zadního mantinelu před bránu a výsledek již znáte. Stav 3:3 byl myslím přesným vyústěním vyrovnané hry obu týmů v celém průběhu zápasu. Do konce zápasu jsme na ledě ještě viděli další šance, avšak oba brankáři i dobře postavené branky zabránily skórovat a tak zůstal na pomyslné časomíře stav 3:3 i po 80.minutách hry.
 

 
Resumé utkání:

 

V dnešním utkání mohlo skóre skončit jakkoliv, bylo to o šancích a jejich efektivitě. Hra byla poměrně vyrovnaná, na ledě nebyly vidět výrazné rozdíly ve hře obou týmů.

Pochvalu dnes zaslouží všichni hráči za bojovnost, přece jen jsme dotahovali celý zápas a nakonec ten bod i vybojovali.


A teď se již připravit na další zápas a to s týmem HCF Dráhy. Tyto souboje na ostří nože bývají jak na houpačce.   

 

 


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 688768
Měsíc: 13147
Den: 295