Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.kolo PO ML 2017-18 : NHÚ - KABADESIGN 7:3

11.kolo ML 2017-18.

V pondělí 13.03.2018  jsme začali další zápas nadstavby ML 2017-18.
 
V tomto kole nás čekal již sedmý zápas na poli městské ligy s týmem Pepíka Vaculy, tedy KABADESIGN, výsledky 5:5, 10:2, 4:2, 8:6, 8:5 a 9:6.
 

Letošní zápasy jsme vyhráli 8:5 a 9:6.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Brankář
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Necid Jan
2.Pětka
Necid Josef
Uchytil Tomáš
Komínek David
Novotný Radek
Navrátil Michal
Náhradníci
..
..
..
..
..
..



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - KABADESIGN 7:3 (3:1) - STATISTIKY - více zde

 

 

Dnes jsme nastoupili v kompletní sestavě deseti hráčů v poli a těšili se na další zajímavý zápas.,


Hned v úvodu po šancích na obou stranách jsme se ujali vedení, to běžela 4.minuta. Tomáš našel zleva rozjetého davida a ten vymetl pavučinu v bráně střelou od modré. Soupeř chtěl skóre vyrovnat a tak nás v dalším průběhu lehce přišpendlil k naší bráně. My jsme tedy v této fázi utkání více vyráželi do protiútoků, skóre tomu i napomáhalo. Ve 12.minutě Kaba vyrovnala, to si to útočník hostí zamířil mezi dva naše obránce středem a nájezd bravurně zakončil. My jsme kontrovali hned v 15.minutě, po velmi podobné akci našeho prvního gólu, davida do brejku a střely zleva za útočnou modrou nastartoval nyní michal, prudká rána davida byla vyslána nyní po ledě. Ve 24.minutě jsme vedli již o dva góly, na 3:1 navyšoval michal střelou z pravého křídla nad beton po nahrávce od mildy. Do konce první půle to byl zápas nahoru dolů, další gól již nepadl, herně nás soupeř stále tlačil, ale my jsme odolávali a navíc jsme využívali každou možnost vyrážet do rychlých kontrů, takže šance byly na obou stranách. Ještě jedna zmínka, ve 38.minutě jsme přežili trestné střílení soupeře, kája čaroval.

 


V kabině jsme se ujistili, že naše taktika platí, bylo nutno stále hrát obezřetně a hlavně se nenechat strhnout hurá hokejem. Naše obrana fungovala výtečně a hra na brejky nám dnes i vyloženě seděla. Úvod druhé půle se podobal úvodní čtyřicetiminutovce. Ve 46.minutě jsme pykali gólem za naše vyloučení po dorážce střely. Naštěstí jsme zase poodskočili na dvougólové vedení, to ve 55.minutě, kdo jiný než david, kterému mu to dnes hodně "lepilo", david si vyměnil puk s michalem a střelou zprava pod horní tyčku navýšil skóre na 4:2. V 63.minutě to bylo již 5:2, to po buly v útočném pásmu si vyměnili puk milda s honzou a milda střelou zpravého rohu dopasoval puk přes beton brankáře. Soupeř se stále snažil a byl odměněn v 65.minutě, to se mu podařil brejk a z nájezdu snížil na 5:3. Gólově to bylo stále otevřené, hra nahoru dolů. Pomalu se chýlil konec a my jsme navíc ještě přidali dva góly. Ještě předtím se zranil kapitán mira, čímž mu přejeme brzké uzdravení a návrat na led. V 77.minutě jsem utkání tedy definitivně zlomili, na 6:3 navyšoval david, když brejk rozjel milda, david si přebral puk, obkroužil branku a zavěsil do poloprázdné svatyně. No a v 79.minutě jsme zakončili utkání na skóre 7:3, to po závaru v útočném pásmu propasoval svoji střelu radan zprava kolem betonu, když mu předtím nahrávali a puk si vyměnili v útočném pásmu jara a honza. A to již bylo konec třináctého v řadě vítězného našeho utkání.

 

 

Resumé utkání:

 

V dnešním zápase jsme dokázali zvítězit nad výborným soupeřem, který nás herně hodně zlobil a možná si zasloužil i lepší výsledek. Nám to tam dnes však padalo, gólová produktivita byla tedy na naší straně.


Z našich hráčů je potřeba pochválit úplně všechny, super kluci. Pokud bych měl ještě někoho vyzdvihnout, tak snad hru naší celé obrany s kájou v brance a navíc, hodně navíc, david byl zcela famózní a nezadržitelný.

Ale super zahráli všichni a jen tak dále.

 

 

 


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 691064
Měsíc: 11790
Den: 224