Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.kolo ML 2007-08 : SK BUILDING CENTRUM - NHÚ 8:1

Podrobnosti z našeho utkání 11.kola ML 2007 - 08 s týmem SK Building Centrum ze dne 25.11.2007
V neděli 25.11.2007, v ranních hodinách v 8:30 hod, jsme začali již druhou desítku zápasů letošního ročníku ML ledního hokeje ve Velkém Meziříčí.

V tomto 11.kole nás čekal zápas s dalším týmem, který bude určitě patřit k aspirantům na vítěze letošního ročníku ML. Tým SK Building Centrum z Velkého Meziříčí patří ke stálým účastníkům soutěže ML a v posledních dvou ročnících se zařadil i ke špičce této soutěže. Týmu SK zatím v letošním ročníku patří po desátém kole šestá příčka se skórem 71:29, na kontě má jen tři ztráty za dvě prohry a remízu.. Hlavně útočná fáze týmu patří k absolutní špičce soutěže.
S tímto týmem jsme v naší historii odehráli již několik zápasů ML, z kterých máme ještě příznivou bilanci a to hlavně z dřívějších ročníků. Statistika zápasů vypadá takto (8:3, 3:0, 1:12).
Tým Building prošel v posledních dvou letech částečnou výměnou kádru, která jej posunula k lešímu a tak jsme do tohoto zápasu nastupovali spíše jako outsideři.

Dnešní zápas ukázal, že soupeř má opravdu kvalitní tým.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, zranění do utkání nepustilo našeho brankáře Karla Benáčka:
Gólman
Maleček Tomáš
1.pětka
Požár Pavel
Pokorný Pavel
Vacula Josef
Strádal Radek
Jelínek Jiří
2.Pětka
Burian Michal (Mucha Miroslav (C))
Krejska Bořivoj
Cink Lubomír
Strádal Milan (C)
Mucha Jaromír (A)

Náhradníci
Mucha Miroslav (stopka)
Kubát Petr (omluven)
Novotný Radek (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Benáček Karel (omluven-zranění)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SK BULDING CENTRUM : NHÚ BALINKA 8:1 (6:1) - STATISTIKY - více zde 


Do zápasu s týmem SK Bulding Centrum jsme vstupovali jako outsideři, avšak navnaděni naší "povinnou" výhrou z utkání desátého kola. Byli jsme tedy nažhaveni konečně předvést pořádný výkon proti soupeři z top příček městské ligy. Pokud bych však měl hned na začátku charakterizovat utkání, mohl bych komentář shrnout do jediné věty. Tato by odkazovala na naše utkání s týmem Sanbornu a Omegy. Také dnešní utkání se těmto podobalo jak vejce vejci, rozdíl byl snad jen vtom, že jsme vstřelili jen jediný gól oproti dvěma gólům z utkání s předchozími dvěma top týmy.

Samotné utkání začalo tedy náporem soupeře, který nás zatlačil do naší třetiny a opět nás přesvědčil, že letos se nám vůbec proti nejlepším týmům nedaří. Vývoj utkání byl podobný již zmiňovaným dvěma nedávným utkáním. Naše zakřiknutá hra vyústila v hromadění chyb, které soupeř trestal a tak na našem kontě narůstala kolonka v políčku obdržených gólů. A to ještě náš brankář (dnes hostující Tomáš M.) určitě několik slibně vyhlížejících akcí soupeře zlikvidoval. Do obranného pásma týmu Buldingu jsme se dostávali sporadicky a to spíše jen při našich protiútocích, které však brankáře soupeře nemohli téměř ohrozit. Postupem času se utkání vyrovnávalo, avšak i tak na ledě nebyl pochyb o tom, že SK diktuje tempo zápasu. Při jedné našich šancí v druhé polovině první části se nám podařilo vstřelit korigující gól. Po nahrávce Milana Strádala a Jary Mucha se netrefil nikdo jiný, než-li Pepík Vacula. Bohužel víc se nám v první polovině utkání již nepodařilo.

V kabině jsme se snažili spíše uklidnit, bylo jasné, že většina hráčů našeho týmu nemůže při současné formě týmu soupeře hokejově konkurovat. Taktika byla jednoznačná, zahrát si v klidu hokej. Částečně jsme také přeskupili útočné formace, což se dnes ukázalo pro druhou polovinu jako dobrý tah. Na lavičce zůstal také zdravotně indisponovaný Michal B., kterého nahradil připravený náhradník, náš kapitán Mira M. Ve druhé půli byla hra opticky vyrovnaná, hráči Bulidingu nikam "nespěchali" a my jsme se dokázali konečně prosadit i na polovině soupeře. Bohužel se však nejednalo o góly, nýbrž jen o herní projev. Několik velmi dobrých šancí jsme nevyužili, brankář hostí, nám dobře známý Tomáš B., chytal spolehlivě. Hráči Buildingu ještě skóre navýšili, to při přesilové hře a při jednom z přečíslení. A protože my jsme, kromě ostatních šancí, téměř v poslední minutě utkání nevyužili "tutovku", ukončili velmi dobře pískající rozhodčí utkání za pro nás nepříznivého skóre s rozdílem o sedm gólů.

Resumé utkání:
Opět se potvrdilo, že nám zápasy se silnými týmy letos vůbec nevycházejí. Před utkáním je v kabině optimismus, tím to však skončí. Zápas většinou zahájíme s přílišným respektem a hned v úvodu inkasujeme gól, což se projeví negativně v další fázi utkání. První polovina je to hrůza, druhá část je většinou již o něčem jiném.
K hodnocení hráčů, jeden vstřelený gól je příliš málo, osm inkasovaných je příliš moc. I když jsme se snažili, nelze vyzdvihnout z našich hráčů nikoho. Opory předvedly standartní výkon, hokej je však kolektivní hra, nelze tedy dnes nikoho pochválit.

Další utkání sehrajeme s týmem Technických Služeb VM.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 689916
Měsíc: 12650
Den: 309