Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.kolo PO ML 2013-14 : NHÚ - PIKÁREC 2:7

Další zápas ML 2013-14.

Ve čtvrtek v odpoledních pracovních hodinách dne 20.3.2014 nás na ledě čekalo dvanácté kolo PO ML 2013-14.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem Pikárce.

S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je následující (PÚ 0:1, 3:6, 3:6, 7:4, 2:0) a (ML 2:6, 3:3, 4:0, 3:1, 4:5, 4:1, 2:1, 7:2, 4:3, 4:5, 5:0, 3:6, 7:4, 3:5, 5:13, 2:3).
 
Letošní zápasy jsme prohráli 5:13, 2:3.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Požár Pavel
Strádal Radek
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Komínek David
2.Pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Navrátil Michal
Novotný Radek
Necid Jan
Náhradníci
 
...

...



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : PIKÁREC 2:7 (0:3) - STATISTIKY - více zde 

I přes nezvykle brzký začátek utkání v pracovním týdnu jsme se nakonec sešli v plném počtu deseti hráčů do pole.

Pro soupeře, který nastoupil až na jednu výjimku komplet s týmem samých mladíků, začátek zápasu problémem nebyl, a tak na nás vlétl plný elánu. Prakticky s prvním vhazováním jsme museli čelit nátlakové hře  soupeře, který nám nenechal ani na chvíli vydechnout. Bylo tedy jen otázkou času, jak dlouho vydržíme. A protože již naše ohraná písnička, tedy zbytečná ztráta puku ve vlastním pásmu se opět naplnila, v 5minutě jsme poprvé inkasovali, zbytečné namazání a bravurní zakončení soupeře. V 10minutě po přečkání přesilovky soupeře jsme inkasovali podruhé, tentokráte se štěstěna přiklonila na soupeřovi hokejky a po nešťastném odrazu se puk třepetal podruhé v naší síti. No tento moment pro nás znamenal probuzení a konečně jsme začali vystrkovat růžky i my. Misky vah se začali otáčet a ve fázi prostřední dvacetiminutovky první půlky se musel otáčet především gólman soupeře. Několik našich přímočarých akcí, které volali po gólu však zásahem do soupeřovi svatyně neskončili. Nutno podotknout, že v bráně soupeře stál famózní protivník a i to štěstíčko, kdy chyběly centimetry nám dnes souzeno nebylo. A tak jak to tak nejen ve světě sportu bývá, černý nesmysl se třepetal v naší síti. Obdobná chyba jako při prvním inkasovaném gólu, zbytečná ztráta v obranném pásmu a po gólu v 36minutě se šlo do šaten za nepříznivého stavu 0:3.

 

V šatně jsme se snažili především nabudit do druhé půle a pokusit se soupeři cestu za vítězstvím znepříjemnit. Na hřiště jsme nejspíš dorazili v polospánku, neboť po třech minutách druhé půle bylo prakticky rozhodnuto. Ve 42 a 43minutě po navlas podobných akcích, rychlý brejk a střela z území kruhů a nepříznivých 0:5 bylo na světě. No v tuto chvíli to vypadalo na ručník, ale paradoxně nás tyto dva góly nakoply a od této chvíle jsme byli aktivnější. Soupeř se nevzdával a každou šanci využíval k rychlým brejkům. Naši mírnou převahu se nám podařilo zúročit ve 48minutě, kdy aktivním napadáním se puku zmocnil RadaN a přihrávkou vyzval ke střele Davida, který se nemýlil a nedal soupeřovi v brance šanci. Pár dalších významných šancí se nám dotáhnout dokonce nepodařilo a tak na další snížení jsme museli čekat až do 64minuty, po vysunutí z obranného pásma od kapitána Miry jel na gólmana osamocený MišaN, který si nadvakrát s nabídnutou šancí poradil. V tuto chvíli nám i svitla naděje se zvrácením ztraceného zápasu, soupeře jsem přitlačili i s přispěním přesilových her další gól visel ve vzduchu. Bohužel  při druhé přesilové výhodě jsme však ztratili puk a po zakončeném samostatném úniku soupeř v 69minutě zvýšil na uklidňujících 2:6.  Tento gól znamenal definitivní rozuzlení zápasu a tak na hřišti od 70minuty existovalo již jen jedno mužstvo. V 73minutě skóre narostlo o další zásah a tak už bylo naším úkolem jen dohrát zápas a pokusit se neinkasovat. Což se nakonec i podařilo.

MM


Resumé utkání:

 

Dnes nezbývá než pogratulovat soupeřovi k předvedené hře a zaslouženému vítězství, štěstí na naší straně dnes nestálo, ale jak se říká, štěstěna přeje připraveným. Utkání jinak vedené v duchu fair play a slušně vedeném tónu mělo svou kvalitu. Snad jsme si to vybrali a v příštím utkání s brousky s Ořechova ta štěstěna bude třebas na naší straně.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 691587
Měsíc: 11921
Den: 263