Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.kolo PO ML 2014-15 : NHÚ - SK Ořechov 4:3

Náš další zápas PO 2014-15.
 

V neděli 8.3.2015  jsme odehráli náš další zápas nadstavby městské ligy ročníku 2014-15.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Ořechova, tedy tým, se kterým se setkáváme poslední sezóny ve druhé lize, nyní opět v play-off o extraligu. V základní části 2.ligy skončil tým Ořechova na 4.místě.
 
 
Letošní první zápas PO jsme prohráli 3:4.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Badalík Miroslav
Strádal Radek
Komínek David
Navrátil Michal
Necid Jan
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
 
Mucha Jaromír
Novotný Radek
Požár Pavel
 
                         



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : SK OŘECHOV 4:3 (2:1) - STATISTIKY - více zde  

K dalšímu zápasu ML jsme nastoupili proti "starému známému" týmu SK Ořechov. Před zápasem se nakupili omluvenky a tak jsme byli rádi, že nás mohlo nastoupit alespoň devět hráčů do pole.

Hned v úvodu utkání na nás tým SK vlétl a tak jsme také v 1.minutě inkasovali gól, to po střele od modré. Po tomto gólu jsme se nemohli vzpamatovat a prvních dvacet minut byli hosté lepší. Valil se na nás útok za útokem a my jsme se ne a ne vzpamatovat. Po této úvodní dvacetiminutovce jsme konečně začali hrát a postupně jsme přebírali otěže utkání zase my. Začali jsme si vypracovávat i více šancí a tak se také urodili i první dva naše góly. Nejdříve ve 29.minutě z našeho obranného pásma dostal přihrávku David od Raďase S. a jednoduše si projel celé hřiště. Střelou nad beton nedal brankáři žádnou šanci. Nerozhodný stav se držel až do 39.minuty, když jsme dali gól do šatny. To si vyměnili puk při kontru Honza, David a Míša vynikl při nájezdu na branku hostí. Jeho střela nad ledem do protipohybu brankáře byla také nechytatelná. A to se šlo již do šaten.


Do druhé půle jsme nastoupili s cílem pokračovat v herním projevu z konce první půle. Bohužel ve 43.minutě hosté vyrovnali, to obléhali naši branku a podařilo se jim dorazit puk do naší sítě. Nutno však podotknout, že gólu předcházel ofsajd, který rozhodčí neviděli, i to se však může stát. Naštěstí nás gól nepoložil a hned ve 45.minutě Michal střelou rozvlnil síťku branky hostí. Opět nahrávali Honza a David. Tým SK se nezdával a hned poté zase vyrovnal. To běžela tedy 47.minuta, když jsme inkasovali hned po buly v našem pásmu. Nerozhodné skóre trvalo až do 64.minuty, když se nám podařilo překlopit vedení opět na naši stranu, po chybě obrany hostí si puk vyměnilo naše útočné komando, gól nyní vstřelil Honza, který si nadvakrát přihrál s Michalem. Utkání spělo do konce a nervozita na ledě začala přibývat. Nebyl nám uznán gól a tak jsme se strachovali o vítězství až do závěrečného hvizdu. Utkání skončilo málem bitkou a i to ukazovalo, že oba týmy se vydaly z maxima a bojovaly až do úplného konce. Vítězství jsme si však už nedali vzíti.

 
Resumé utkání:

Dnes byl zápas hodně o bojovnosti, oba týmy se snažily a zápas byl hodně vyrovnaný. Úvod patřil týmu SK, postupem času jsme začali přebírat iniciativu, v tom nás hodně podporovala naše výborná obranná hra / klobouk dolů před našimi třemi obráncemi. Zápas nakonec skončil naší výhrou o jediný gól, což si myslím, že bylo i spravedlivým rozuzlením téměř vyrovnaného utkání.

Naši hráči zaslouží pochvalu za dobrý výkon a kromě již výše pochvaly na obranu pochválit i Káju a hlavně naše první útočné komando.


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 691389
Měsíc: 11917
Den: 409