Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.kolo EML 2009-10 : NHÚ - HC BORY 2:9

Podrobnosti z našeho 12.utkání v EML ročníku 2009 - 10 s týmem Borů ze dne 11.12.2009. 
V pátek 11.12.2009 ve večerních hodinách jsme nastoupili k našemu dalšímu zápasu letošního ročníku EML 2009-10, nyní již prvního zápasu druhé části základní části..

V  tomto zápase proti nám nastoupil tým HC Bory. V loňském ročníku skončil tým HC na celkovém třetím místě, když tedy "neobhájil" svoje umístění z předchozího ročníku, kdy zakončil sezónu dokonce místem druhým.
Letos po první části patří týmu Borů čtvrtá příčka.
Do utkání nastupoval soupeř tedy s vizitkou favorita zápasu.

S týmem HC Bory máme již nepříznivou bilanci, která vypadá takto (utkání ML 2:2, 2:1, 6:4, 3:1, 3:5, 5:9, 3:8, 1:13, 3:9). 
Úvodní zápas letošního ročníku v EML jsme na ledě prohráli v poměru skóre 3:9, zápas byl však nakonec kontumován v náš prospěch z důvodu neoprávněných startů hráčů za tým HC.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, dnes opět jen na 2 kompletní formace.
Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Burian Michal
Vacula Josef
Komínek David
Cink Lubomír
2.Pětka
Požár Pavel
Strádal Radek
Navrátil Michal
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír (A)
Náhradníci
Jelínek Jiří(omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Novotný Radek (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Necid Josef (omluven)
Krejska Bořivoj (omluven)
Pokorný Pavel (omluven)




PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - HC BOY 2:9 (1:5) - STATISTIKY - více zde

Do dalšího utkání městské ligy jsme nastupovali s kombinovanou sestavu, kdy absence především pavla a pepana byla více než citelná. I proto jsem museli do svých řad povolat dva hráče, kteří nastoupili letos poprvé, jak miša, tak i lubin se úkolu zhostili ze ctí. Do sestavy se též vrátil David, který nastoupil ke svému druhému zápasu po dlouhodobém zranění, které si přivodil právě proti dnešnímu soupeři již v prvním kole MHL.

Od úvodních minut se do nás soupeř zakousl a zápas se tak odehrával prakticky jen na naší polovině. Bohužel s výborně technicky zdatným soupeřem jsme si nevěděli rady, a tak jsme odolávali jen díky výborným zákrokům Karla. Ve 14minutě se však střelecký gólostroj soupeře rozjel a tak během čtyřech minut jsme třikrát inkasovali. Tlaku soupeře jsme nemohli odolávat do nekonečna. V 18minutě byl tedy stav 0:3. Další šance zůstávali nevyužity, a tak jsme měli pořád šanci zápas zdramatizovat. Tomu jsme navíc přiblížili ve 30minutě, kdy po rychlém přechodu do útoku se po pěkné kombinaci a záhadných odrazech prosadil navrátilec David. Jak se však stává pro nás tradicí, soupeř jakoby přepl na vyšší stupeň a hned za 2minuty se stav měnil opět v náš neprospěch. Rychlému brejku soupeře jsme nestačili. Do konce úvodní části zbývalo pár minut, bohužel stav jsme neudrželi a v poslední minutě jsme po chybě obdrželi pátou branku, v polovině byl tedy stav 1:5.

Do druhé půle jsme šli s úkolem neulehčit soupeři již rozhodnutý zápas. Odpočinek však více prospěl právě soupeři, který nás hned opařil na začátku druhé půle, kdy po pěkných kombinacích zvyšoval ve 41 a 46minutě postupně na 1:7. Začínalo to s námi vypadat hrozivě. Nebylo jiné východisko než si vzít oddechový čas a spřeházet útočné řady. Tato změna otupila drtivý tlak soupeře, přesto jsme na ledě hráli spíš druhé housle. Soupeř roztáčel své kombinace a jen díky dalším výborným zákrokům Karla se skóre neměnilo. Tomu se stalo až v 60minutě, kdy jsme kapitulovali poosmé. Pak jsme dostali i my možnost přesilové hry, v zápase již třetí a tuto jsme na rozdíl od předešlé využili po pár sekundách, kdy se střelou mezi kruhy po příhře pepika prosadil Radas. Hned vzápětí jsme opět tradičně zaspali a soupeř pohodlně zvýšil na 2:9. Do konce utkání zbývalo 15minut a otázkou jen zůstavalo, jestli poprvé letos odejdeme z ledu s desítkou. Tomu se nestalo a tak utkání skončilo stavem 2:9.

Pozitivem dnešního zápasu byl návrat zraněných hráčů do sestavy. Jinak utkání probíhalo v rovině fair play, hrál se prakticky nekontaktní hokej, což vyhovovalo především technické hře soupeře.

MM

Resumé utkání:
Jednoduše řečeno, na soupeře jsme neměli a vítězství týmu HC bylo zasloužené.

A příště jdeme na tým SK Omega, tedy další soupeř z první pětky minulého ročníku.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 690082
Měsíc: 12675
Den: 408