Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.kolo ML 2007-08 : NHÚ - TECHNICKÉ SLUŽBY VM 0:9

Podrobnosti z našeho utkání 12.kola ML 2007 - 08 s týmem Technických Služeb VM ze dne 28.11.2007
Hned ve středu 28.11.2007 ve 20:30 hod jsme začali další zápas ML, tentokrát 12.kola ML.

V tomto 12.kole nás čekal zápas s týmem Technických Služeb VM. S tímto týmem máme v celé historii negativní bilanci, v Městské lize VM jsme tohoto soupeře dokonce ještě nepokořili.
Tým Technických Služeb VM je jeden z dalších týmů, který patří v letošním ročníku do TOP špičky ML. Po jedenáctém kole se nachází zatím na sedmém místě s počtem patnácti bodů se skórem 67 : 38. Do utkání nastupoval soupeř tedy s vizitkou favorita zápasu.

S týmem TS se setkáváme již od počátku zprovoznění umělé ledové plochy ve VM. Naše bilance je nepříznivá, výsledkově to v zápasech vypadalo takto (PÚ 8:9, 1:5, 5:2, 4:1, 3:5, 1:7) (ML 6:8, 0:4, 1:3, 0:6).
Dnešním zápasem jsme si bilanci určitě nevylepšili.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, dnes ze začátku na 2 kompletní formace a stále bez našeho brankáře Karla Benáčka:
Gólman
Behůnek Tomáš
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Burian Michal
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Kubát Petr
2.Pětka
Požár Pavel

Novotný Radek
Strádal Radek
Jelínek Jiří
Náhradníci
Mucha Jaromír (odstoupil)
Jaša Vlastimil (omluven)
Cink Lubomír (omluven)
Pokorný Pavel (omluven)
Krejska Bořivoj (omluven)
Benáček Karel (omluven)


PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - TECHNICKÉ SLUŽBY VM 0:9 (0:3) - STATISTIKY - více zde 

Celý zápas poznamenala již nepříjemná událost z páté minuty utkání, kdy při nezaviněném souboji se zranil náš sporťák J.. I z tohoto důvodu nemohl dnešní reportáž popsat.

Tento moment rozhodil naši hru na dlouhé minuty, neboť jsme byli nuceni pětadvacet minut první půle odehrát v osmi lidech. Přesto náš tým se soupeřem držel krok a i přes tlak soupeře jsme si i my vytvářeli šance. Soupeř skóroval v první půli ve třech případech po některých zbytečných chybách v našem obranném pásmu.


Ve druhé půli jsme již hráli na tři obránce a dva útoky, což dlouho vypadalo, že v zápase můžeme se soupeřem držet krok, opak byl však pravdou. Nesmyslné výpadky v naší hře však znamenali, že jsme dostávali slepené góly během pár minut a pak dokázali po dlouhé minuty hrát vyrovnanou partii. Skóre narůstalo a to i zásluhou výborně hraných přesilovek soupeře. Přestože i my jsme si vytvořili několik výborných šancí, zvonily na druhé straně jen tyčky soupeřovi branky. Dnes nám ten gól nebyl souzen. V předchozích zápasech se nám druhé půle dařily, dnes to však byl pravý opak, ve druhé půli jsme vyhořeli. Musíme se zamyslet nad způsobem hry v některých fázích zápasu a zlepšit především souhru celého týmu. Obrana celého týmu hořela, a to i přesto, že proti nám stál velmi kvalitní soupeř, který se bude jistě prát o celkové vítězství v soutěži. Jinak zápas byl veden ve velmi sportovním a korektním duchu a až na nezaviněnou událost ze začátku utkání.


 Resumé utkání:
V následujících zápasech s dalšími dvěma top týmy se pokusíme napravit pošramocenou pověst z posledních utkání a připravit se na zápasy, kdy pro nás prakticky začne soutěž o body. Doufáme také v uzdravení všech hráčů, protože marodka nebezpečně narůstá a pomalu už nemá kdo hrát.


A příště jdeme na další "TOP" klub a to tým Agromotoru VM.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 691907
Měsíc: 12020
Den: 419