Jdi na obsah Jdi na menu
 


13.kolo ML 2011-12 : NHÚ - HCF DRÁHY 2:7

Druhý zápas nadstavby ML 2011-12 o 17.-21.místo.

V úterý 27.12.2011 jsme ve večerních hodinách jsme sehráli druhé utkání nadstavby o 17.-21.místo.

V tomto 2., resp. 3.kole nás čekal zápas s týmem HC F-Dráhy. Tým HCF Dráhy skončil po základní části na posledním místě, měli jsme být tedy favoritem utkání.

Pro úplnost statistik, s týmem Dráhy máme z předchozích roků tuto bilanci přátelských zápasů (2:2, 4:8, 7:5, 7:5, 2:4, 8:0, 5:1, 6:3, 5:6, 3:7, 8:7) a zápasů městské ligy (4:2, 1:3, 9:1, 4:1, 0:1,4:4, 2:0). Tedy statisticky 18 zápasů s poměrem 10 výher, 2 remíza a 6 proher. Tedy bilance úspěšná.

 První letošní zápas jsme vyhráli poměrem 2:0.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, hráli jsme hodně nekompletní a byli rádi, že se nás sešlo dohromady deset lidí včetně brankáře.

Gólman
Komínek Karel
1.pětka
Strádal Radek
Necid Josef
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Jelínek Jiří
2.Pětka
Kubát Petr
 
Komínek David
Novotný Radek
Mucha Jaromír

Náhradníci
Mucha Miroslav (omluven)
Badalík Miroslav (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Veselý Petr (ne-omluven)
Požár Pavel (omluven)

Burian Michal / Krejska Bořivoj (neúčasti)

Cink Lubomír (zraněn)

Hlaváč Lubomír(zraněn)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : HC F-DRÁHY 2:7 (1:4) - STATISTIKY - více zde

Do druhého našeho zápasu nadstavby jsme nastupovali nekompletní, i tak však alespoň v hojném počtu hráčů do pole. Po minulé výhře jsme byli namlsáni a tak jsme si dnes nepřipouštěli žádnou ztrátu bodů.

 

Utkání se začalo ve svižném tempu, byl to však hlavně náš tým, kdo tahal za kratší konec. Hned v úvodu jsme inkasovali první gól a to po rychlém protiútoku soupeře. Gól nás nějak moc nenabudil a stále jsme hráli mátožný a nevýrazný hokej. Přibližně ve 12.minutě zápasu to bylo již 0:2. To nás soupeř zatlačil před naši bránu a po vyšachování byl náš brankář již bezmocný. Hned v 16.minutě jsme inkasovali další gól, to jsme pykali za naše oslabení na ledě. Hra běžela dále, ale naše hra byla neefektivní. Dostávali jsme se již více k brance soupeře, bohužel bez výrazného efektu. Na katastrofických 0:4 jsme inkasovali ve 23.minutě, to jsme nevyhodili puk z našeho obranného pásma a soupeř naši nabídku využil. V této fázi utkání to vypadalo na ručník. Do konce první půle jsme se lehce zvedli a snažili jsme se přišpendlit soupeře před jeho bránou. Náš tlak těsně před koncem půle vyústil ve snížení na 1:4. O gól se postaral kanonýr Pepík V., kterého nastartoval z našeho obranného pásma Jirka J.. Pepík své sólo zakončil typickou dělovkou. A to již byl konec první půle.

 

V šatně jsme se povzbudili, neměli jsme již co ztratit a tak jsme i přeskupili útoky, když jsme vytvořili naši top útočnou formaci. A šlo se na věc.
Druhá půle začala v podobném stylu jako konec první, na soupeře jsme aplikovali aktivní hru a hodně jsme se tlačili do útočení. Náš tlak postupně narůstal, brankář hostí odolával a několik tutovek zázračně vychytal. V 47.minutě jsme snížili na skóre o dva góly. To Milda S. vzal puk projel celým hřištěm a spoza brány našel od kruhů najetého Davida K., který puk umístil do horní části branky. Gól nás nabudil a stále jsme "bušili" na soupeře. Bohužel přišla 52.minuta utkání a soupeř nám ujel v protiútoku, nám se nepodařilo útočníka soupeře ani ve třech bránících hráčích zastavit a útočící hráč pohodlně zavěsil po blafáku do branky. V tuto chvíli se utkání zlomilo, náš útočný odpor přestal fungovat a my jsme již nic více nevymysleli. Navíc jsme ještě inkasovali a to v 69.minutě po chybě při naší rozehrávce a minutu před koncem zápasu. To jsme obléhali branku soupeře, brankář soupeře nás vychytal a navíc z kontru jsme inkasovali téměř s hvizdem ukončení zápasu sedmý gól.



Resumé utkání:

Dnes jsme předvedli jeden z nejhorších letošních výkonů, možná dvacet minut sneslo z naší strány známku kvality. Bohužel i efektivita našich šancí byla mizivá a se dvěma góly se nevyhrává.
Soupeř nás překvapil, hrál velmi dobrý hokej a určitě nevypadal na tým, který okupuje spodní patra ML. Gratulace patří soupeři.

K hodnocení hráčů, dnes nelze nikoho pochválit či vychválit. Snad se dnešní výkon nebude opakovat.


Další utkání sehrajeme s týmem Stránecká Zhoř.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 691420
Měsíc: 11933
Den: 394