Jdi na obsah Jdi na menu
 


13.kolo PO ML 2013-14 : NHÚ - OŘECHOV 5:5

Předposlední zápas ML 2013-14.

V neděli odpoledne 23.3.2014  jsme odehráli naše předposlední utkání nadstavby městské ligy ročníku 2013-14.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Ořechova, tedy tým, který sice "okupuje" poslední místo tabulky nadstavby, avšak jeho poslední výsledky mají vzrůstající tendenci.
 
 
Zápasy minulého ročníku jsme odehráli s poměrem 4:2, 6:4 a 3:3.
Letošní zápasy jsme odehráli poměrem 7:5 a 5:3 v náš prospěch.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Požár Pavel
Mucha Miroslav (C)
Mucha Jaromír
Komínek David
Vacula Josef
2.Pětka
Strádal Milan (A)
 Strádal Radek
Jelínek Jiří
Navrátil Michal
Necid Jan

Náhradníci
 
 

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : OŘECHOV 5:5 (4:3) - STATISTIKY - více zde  

Dnešní zápas se dal nazvat z našeho pohledu zápasem o to, zda jsme schopni ještě nakouknout do vyšších pater tabulky, či se budeme spíše propadat do spodních pater. Po několika omluvenkách jsme nakonec nastoupili i tak v deseti hráčích v poli a šlo se na věc.

 

Hned úvodem bylo poznat, že to bude spíše hokejový boj nebo než krásná hra. Zmiňovaný úvod jsme navíc prospali a ve 2.minutě jsme již prohrávali. To jsme nezachytili závar před naší bránou a dorážka téměř do prázdné byla lahůdkou pro soupeře. V 6.minutě jsme však vyrovnali, to vybojoval puk v rohu Honza, puk se zpět odrazil k Michalovi. Ten předvedl svůj střelecký um a překvapil brankáře střelou z úhlu. V 8.minutě jsme již vedli, to David nevěděl co s pukem v našem obranném pásmu a "jednoduše" si našlápl. Projel celým hřištěm i s dvěma nalepenými obránci na zádech a zakončil střelou nad beton brankáře hostí. Stav 2:1 vydržel do 10.minuty, kdy útočník hostí projel středem a lehce zakončil. Poté došlo k nešťastnému zranění Michala pukem v obličeji, Míša nakonec opustil led a jel na šití do blízké nemocnice. Tímto mu přejeme brzké uzdravení, doufejme, že je vše již v pořádku. Hru jsme stáhli na tři obránce a dnes obránce Milda se vytáhl dopředu. Ve 12.minutě jsme opět vedli. To rozjel akci Pepík, nahrával Davidovi, ten puk pod bruslemi posunul před brankářem ještě doprava a Honza bekhendem zvedl puk nad beton brankáře týmu Ořechova. Stav 3:2 v náš prospěch vydržel až do 26.minuty, nutno podotknout, že i když jsme v této fázi měli mírnou převahu, z obou stran byl hokej hodně kostrbatý a moc se na to nedalo koukat. V již zmiňované 26.minutě vyrovnali hosté střelou bezprostředně po buly v našem obranném pásmu. Neurovnaná hra pokračovala dále, oba týmy se už asi viděly někde na letních radovánkách. V 35.minutě jsme strhli vedení na naši stranu, to Mira z pásma nastartoval Davida, ten prošel přes dva hráče, vystřelil a Pepík dorážel na stav 4:3 po první půli.


Do druhé půle jsme nastoupili s cílem udržet vedení a odehrát lepší párt než v první půli. Hra byla vyrovnaná, i když jsme měli stále více šancí. Hra pokračovala bez gólů, oba týmy v utkání nevyužily ani své dvě přesilovky. Žádný gól se z naší strany neujal a tak jsme inkasovali v 61.minutě, to jsme ztratili buly v útočném pásmu a soupeř nám ujel a po střele a dorážce srovnal skóre. Po vyrovnání soupeř ožil, a i když do této doby tahal za kratší konec "provazu", začal nám nyní hodně zatápět. My jsme se ubránili a v 70.minutě jsme opět vedli. To jsme zatlačili soupeře po buly, Jara za brankou zadovkou uvolnil Davida, který našel před bránou najetého kanonýra Pepíka, který se z první nemýlil. Naše vedení však netrvalo dlouho, hned minutu poté bylo vyrovnáno, střelu vzduchem od modré před klubko hráčů uviděl Kája až v bráně. Oba týmy se vrhly ještě do útoku, nějaké šance tam byly, ale skóre se již nezměnilo. Konec zápasu ukazoval na časomíře nerozhodné skóre 5:5.

 

Resumé utkání:

Dnes byl zápas hodně o bojovnosti, oba týmy určitě nepředvedly svoji nejlepší hru. Oba týmům nutno poděkovat za fair-play hru, utkání se neslo v hodně přátelském duchu. Remíza nakonec odpovídá cekové hře, i když jsme asi čekali i více.

Z našich hráčů vyčníval výkon Davida, který ukázal, že ho forma neopouští a je náš nejproduktivnější a myslím i nejlepší hráč v play-off nadstavby.


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 5
Celkem: 681556
Měsíc: 11545
Den: 544