Jdi na obsah Jdi na menu
 


13.kolo ML 2007-08 : AGROMOTOR VM - NHÚ 4:2

Podrobnosti z našeho utkání 13.kola ML 2007 - 08 s týmem Agromotoru VM ze dne 3.12.2007
V pondělí 3.12.2007 jsme v přijatelných večerních hodinách ve 20:15 hod. začali další zápas v sérii s top týmy letošního ročníku ML ve Velkém Meziříčí.

V tomto 13.kole nás čekal tým Agromotoru VM, tedy soupeř, který patří ke špičce soutěžě ML. Tým Agromotoru z Velkého Meziříčí patří ke stálým účastníkům soutěže ML a vždy patří k nejlepším. Tomuto týmu zatím v letošním ročníku patří po dvanáctém kole pátá příčka se skórem 75:36, na kontě má jen dvě ztráty za dvě prohry.
S tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. O síle týmu Agromotoru svědčí skutečnost, že náš tým ještě nikdy s tímto soupeřem nevyhrál, natož alespoň remizoval. Bilance je tedy silně nepříznivá a výsledkově vypadá takto (PÚ 4:7, 3:10, 3:9, 0:9) a (ML 1:11, 2:11, 0:12, 4:7).
Za tým Agromotoru nastupují bývalí hráči VM a okolí, což je na jejich hře určitě vidět, hlavně zkušenosti hráčů jsou záviděhodné.

Dnešní zápas ukázal, že se ještě máme pořád co učit.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, zranění do utkání nepustilo několik hráčů a tak jsme nastoupili jen v devíti hráčích v poli:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Požár Pavel
Strádal Milan
Vacula Josef
2.Pětka
Burian Michal

Cink Lubomír
Novotný Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Mucha Jaromír (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Krejska Bořivoj (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Pokorný Pavel (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

AGROMOTOR VM : NHÚ BALINKA 4:2 (4:1) - STATISTIKY - více zde 


Do zápasu s týmem Agromotoru jsme nastupovali jako outsideři, navíc oslabeni o několik hráčů z důvodu zranění, nemocí či nepřítomností. Trenéři měli dnes výběr relativně jednoduchý, do pole nám dokonce chyběl jeden hráč do plného počtu dvou pětek. K řešení byla tedy jen "otázka", jak postavit jednotlivé formace. Do brány se již vrátil náš Karel B., obranu jsme posílili naším univerzálem z útoku Radkem S., kterého nahradil v útoku náš obranář Pajin P.. Tento tah se v obou případech dnes určitě osvědčil, to však předbíhám.

Utkání, které začalo s mírným spožděním (problém z naší strany), nás soupeř v úvodu zatlačil a než jsme se stačili rozkoukat a zformovat, již jsme prohrávali o gól. V této chvíli jsme se snažili psychicky uklidnit, avšak po dalších pěti minutách zápasu jsme inkasovali již podruhé.
V této chvíli asi většinu našich hráčů začaly napadat černé myšlenky. Překvapivě jsme však v další fázi utkání nevypustili a dostali se herně i výsledkově do zápasu. Možná k tomu dopomohlo i mírné podcenění našeho týmu ze strany soupeře po dvou "lehce" vstřelených gólech z úvodu. Také nutno podotknout, že herní (někdy až téměř bezkontaktní) hokejový styl soupeře nám dnes seděl.
V prostřední části první půle založila naše první pětka útočnou akci až téměř spoza naší brány, náš střední útočník Milan Strádal vyvezl puk přes půlící čáru a nahrál Pepíkovi Vaculovi. Pepa se uvolnil přes obránce a umístěnou střelou překvapil brankáře týmu Agromotoru. Po dlouhé době opět akce, na kterou se dalo dívat. Tento gól utkání vyrovnal, my jsme začali hrát konečně i více dopředu. Šance se začali střídat na obou stranách hřiště. Do konce první půle jsme i tak však inkasovali ještě dva góly, naše šance zůstaly bohužel nevyužity. Jeden z našich inkasovaných gólů padl také v přesilové hře soupeře, bránit oslabení se nám dlouhodobě nedaří. Do kabin jsme odcházeli za pro nás i tak stále "přijatelného stavu" rozdílem tří gólu, avšak s pocitem, že dnes máme určitě navíc a se soupeřem se dá hrát i vyrovnané utkání.

Toto nás nabudilo a po krátké pauze jsme vlétli do druhé půle utkání. Tato fáze zápasu byla z naší strany ještě lepší než první část. Jak my, tak soupeř, jsme hráli "bezstarostný" hokej, na který se dalo určitě dívat. Balinka se snažila utkání stále zkorigovat a zdramatizovat, soupeř chtěl skóre navýšit a tak se šance střídaly na obou stranách ledové plochy. Utkání se odehrálo ve velmi korektní atmosféře, o čemž svědčí i celkový počet jen tří vyloučených hráčů. Ve druhé půli se i nám naskytla jedna přesilová hra, která však paradoxně mohla skončit spíš obdrženým gólem v naší síti. Náš navrátivší se brankář Karel B.však tým v této chvíli, jak i v celém utkání, podržel. Při hře pět na pět jsme takové herní problémy neměli a tak se nám opět přibližně v polovině, nyní druhé půle, podařilo i snížit. Kdo jiný, než-li náš elitní střelec Pepík V., dokončil dílo, které započal Luboš Cink, který svou šanci ještě nevyužil. Gól nás ještě více nabudil a stále jsme se více tlačili dopředu. I naše jen tříčlenná obrana útok velmi dobře podporovala a tak tým Agromotoru nemohl utkání do poslední fáze vypustit. Bohužel více gólů se nám již dnes nepodařilo vstřelit, postupem času nám také začaly docházet síly. Utkání tedy skončilo rozdílem dvou gólu ve prospěch Agromotoru, i tak si však myslím, že jsme svým dnes dobrým výkonem, nejen sebe, příjemně překvapili.



Resumé utkání:
Dnešní zápas trochu vyvrátil naše pravidlo, že nám zápasy se silnými týmy nesedí. Překvapivě nás dva obdržené góly ze začátku utkání spíše nastartovaly a předvedli jsme konečně výkon, na který se dalo i trochu dívat. Zase však standartně byla z naší strany druhá půle lepší té první.
K hodnocení hráčů, sice jsme prohráli, ale za předvedený výkon je nutno celému týmu poděkovat. V deseti hráčích i s brankářem, výkon všechna čest.
Z jednotlivců těžko někoho vyjímat, avšak výkon bratrů Milana a Radka S. stojí určitě za velkou pochvalu. Nesmím však zapomenout i na našeho extra střelce Pepíka V., jeho výkon mohu označit jedním slovem vynikající.
Doufám, že nás dnešek do dalších utkání povzbudí.


Další utkání sehrajeme s týmem HC Bory, tedy další výborný tým, no uvidíme.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 691515
Měsíc: 11954
Den: 314