Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.kolo EML 2010-11 : NHÚ - SK VÍDEŇ 3:4

Podrobnosti z našeho 13.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem SK Vídeň ze dne 2.1.2011.

V neděli 2.1. jsme v dopoledních hodinách začali náš první zápas v roce 2011, jednalo se však již o 14.kolo EML, nyní nadstavby o postup do extraligy.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem SK Vídeň..
V letošním ročníku skončil tým Vídně po základní části EML překvapivě na devátém místě, když mu postup do první osmičky utekl "mezi prsty".
V nadstavbě o postup je tým SK zatím suverénní bez bodové ztráty.

Pro úplnost statistik, tým Vídně každoročně patří v ML k těm lepším či nejlepším. S tímto týmem máme bilanci (4:2, 1:4, 3:1, 0:4, 3:7, 4:2, 5:2, 3:3, 3:1, 2:6, 3:6, 5:6, 1:5). 

Letošní první zápas jsme prohráli 1:5.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:

Gólman
Fiala Jiří
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Necid Josef
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Jelínek Jiří
2.Pětka
Požár Pavel
 Strádal Radek
Komínek David
Hlaváč Lubomír
Mucha Jaromír

Náhradníci
Novotný Radek (omluven)
Cink Lubomír (omluven)
Veselý Petr (omluven)
Benáček Karel (omluven)
   



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :


NHÚ BALINKA : SK VÍDEŇ 3:4 (1:2) - STATISTIKY - více zde

Do téměř posilvestrovského utkání jsme nastupovali opět bez naší brankářské jedničky Karla, i tak jsme však doufali, že můžeme odehrát s týmem z Vídně důstojné utkání. Na zápas jsme dorazili v deseti hráčích do pole, takže jsme mohli využít opět fyzický potenciál dvou pětek.

 

Ihned po zahájení hry se na ledě začal odehrávat rychlý hokej se šancemi na obou stranách. Hra se přelévala od branky k brance a bylo otázkou času, kdy začnou padat i branky. Ta první padla do naší brány, to běžela 7.minuta utkání. Na tento gól jsme však dokázali zareagovat, když jsme využili přesilovou hru v 11.minutě zápasu. Paradoxně se nám v této přesilovce herně nedařilo, tým SK nás zatlačil a následně za své vytažení pykal. To jsme získali puk v našem obranném pásmu a náš kapitán Mira M. vyslal dlouhým pasem do samostaného úniku Davida K. David svůj nájezd zakončil přesným průstřelem vedle či mezi betony brankáře. Stav 1:1 trval dlouhou dobu, hra neubírala ze své svižnosti, na ledě však přece jen začala převládat nátlaková hra hostujícího celku z Vídně. Nám začali jakoby postupně ubírat síly a už jsme brankáře hostí tak často nezaměstnávali. Přibližně ve 31. minutě jsme "přežili" oslabení, bohužel ihned po návratu jsme svým rozhozeným projevem nezabránili druhému gólu v naší síti. Do konce první půle se již stav nezměnil, i když šnace byly na obou stranách, brankáři však měli své svatyně dobře pokryty.


S výkonem jsme mohli být spokojeni, ale bylo vidět, že sil nebude nazbyt. Počáteční sestava zůstala nezměněna a šli jsme na věc. Začátek druhé půle se nám brilantně povedl. Hned v 41.minutě téměř po rozehrání zakončil Milan svoji samostatnou akci perfektně umístěnou střelou a hned bylo veseleji. Stav 2:2 však vydržel jen 2 minuty, to nám hosté opět utekli na gólový rozdíl. To však nebylo z úvodní pětiminutovky druhé půle vše, v 44.minutě se nám podařilo opět vyrovnat. A nebyl to nikdo jiný než-li opět Milda, který prokázal svoji střeleckou fazónu a pohotovost z posledních zápasů. Akce začala perfektní souhrou dua, Pepík V. a Jirka J., který křižně předal puk na pravé křídlo Milanovi, pro něhož již nebyl problém střelou z kruhů nastavil remízový stav zápasu na 3:3. Utkání pádilo dále, tým Vidně začal opětovně získávat převahu v poli, my jsme se začali převážně spoléhat na rychlé protiútoky. Tato taktika nás držela jen do 60.minuty zápasu, kdy jsme inkasovali čtvrtý opět rozdílový gól. Misky vah se tak překlopily na stranu SK a teď bylo na nás zápas opět zdramatizovat. Do konce zápasu jsme si vytvořili několik závarů před brankou hostí, ale nějaká výrazná  "tutovka" či šance již nepřišla a asi nám ani nebylo souzeno utkání zvrátit. Tým z Vídně si utkání nenechal již vzít a perfektní obrannou  nás držel co nejdále na distanc od svojí branky. Zápas tedy skončil stavem 3:4 v náš neprospěch, na konci jsme udělali ještě NHÚ foto a už jsme pádili do kabin.

 

Resumé utkání:

 

Před zápasem jsme asi nečekali, že budeme až tak důstojným soupeřem týmu z Vídně. I tak je vítězství soupeře o ten jeden gól zasloužené a odpovídá obrazu hry. Je vidět, že když však NHÚ "mákne", můžeme předvádět velmi solidní výkony.

I když dnes celý tým zahrál velice slušně a i přes prohru nutna pochvala všech,  Navíc musím ještě vyzdvihnout dnešní střelecký a herní koncert Mildy  S. (všechna čest Milí).  

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 692926
Měsíc: 12682
Den: 700