Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.kolo ML 2011-12 : NHÚ - SK STRÁNECKÁ ZHOŘ 9:2

Náš třetí zápas nadstavby o konečné 17.-21.místo.

V neděli 8.1.2012 jsme ve večerních hodinách začali další zápas ML.

Letos podruhé jsme se střetli s týmem SK Stránecká Zhoř, nyní v rámci zápasů o umístění nejnižší výkonnostní skupiny.

Tým ze Stránecké Zhoři patří ke stálým účastníkům soutěže ML a v posledním ročníku 2010-11 skončil na celkovém 21. místě. 

V nadstavbě má zatím tým SK bilanci jedno vítězství a porážka.

S tímto týmem jsme v naší historii odehráli několik zápasů ML. Bilanci máme nepřiznivou a výsledkově vypadá takto 2:3, 2:4, 2:4, 0:3, 6:4, 4:0, 7:3.

Letošní první zápas jsme vyhráli 7:3.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, bylo nás o jednoho hráče do pole navíc, tak jsme točili tři levá křídla

Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Strádal Radek
Požár Pavel
Jelínek Jiří
Strádal Milan (A)
Vacula Josef
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Necid Josef
 Mucha Jaromír
Novotný Radek
Komínek David
3.levé křídlo

 Jaša Vlastimil

   

Náhradníci
Badalík Miroslav (omluven)
Kubát Petr  (omluven)
 Cink Lubomír / Hlaváč Lubomír (zranění)
Veselý Petr (omluven)
 

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : SK STRÁNECKÁ ZHOŘ 9:2 (4:2) - STATISTIKY - více zde 

Do zápasu s týmem ze Stránecké Zhoři jsme nastupovali s jedním hráčů v poli nad "rámec" a tak jsme se rozhodli rotovat tři levá křídla. Že to nebyl vůbec špatný tah, ukázal průběh utkání.
Dnešní zápas se měl nést ve vyrovnaném duchu, obě mužstva měla před tímto zápasem stejnou bilanci v nadstavbové části a to jedna výhra i prohra. 

Úvod utkání nám nevyšel, minimálně prvních patnáct minut utkání byl soupeř lepší, přebrusloval nás a vytvořil si mírnou územní převahu. Z toho pramenily šance a i první gól, když jsme pod tlakem v našem pásmu nevyhodili puk, soupeři "namazali" a střela spoza kruhů si našla cestu do naší brány. Z pokračujícícho tlaku jsme se vymanili v 16.minutě, kdy se nám podařilo vyrovnat. To po akci Davida K. nahrávka na modrou, následná střela od Miry M. a dorážka Jirky J. Krásné představení a hned lepší nálada. A netrvalo ani minutu a už jsme vedli, to jsme využili přesilovku. Kapitán Mira si vyjel s pukem do obranného pásma soupeře, jeho střela a Raďa N. stál na správném místě, jeho dorážka už byla "třešnička na dortu" této skvělé akci. V této fázi utkání jsme začali se vyrovnávat tempu soupeře a v tom jsme nepolevovali a pomalu jsme začali v utkání iniciativu dokonce přebírat my. Uběhlo dalších deset minut, to běžela 27.minuta a my jsme měli opět přesilovku. Byli jsme pravděpodobně v ofsajdovém postavení, rozhodčí však výborně odhadli situaci a vlastní přihrávku soupeře zpět do vlastního pásma vyhodnotili správně jako neofsajd, následovala ztráta puku a Radek N. se dostal k puku jako na "podnose". A svoji šanci bravurně využil. Na skóre 4:1 zvýšil ve 30.minutě David K. po své samostatné akci, ujel všem a bombou pod víko zavěsil. Do konce první půle jsme ještě inkasovali, když jsme se před vyloučením dobře nedomluvili na pokrytí prostoru a unikající hráče jsme museli zastavit za cenu faulu. Jinak přesilovka byla pro tým SK lahůdkovou záležitostí, přesilovka a využití trvalo snad jen dvacet sekund. Stav 4:2 vydržel až do hvizdu, který ukončil první půli.

 

V šatně jsme se povzbudili, i když trochu"hlasitě", však aktéři ví a šlo se na věc. V tempu z první půle se pokračovalo dále, my jsme byli na koni, soupeř se v prvních dvacet minut druhé půle hodně "hledal". Toho jsme využili v náš prospěch a soupeři jsme nasázeli i pár hezkých gólů. Pátý gól padl v 45.minutě zápasu, opět při naší přesilovce, to zůstal Jara M. sám na útočné modré, dostal přihrávku od Pepíka V. do brejku, nikde nikdo a tak svůj samostatný nájezd zakončil jako za "starých časů ala blafáků" a nebylo co řešit. V 52.minutě jsme zatlačili soupeře před jeho bránu, po akci Raďa S., Pepík V. a dorážka Jara M. jsme soupeře dostali " do kolen".  O další tři minuty později unikl všem Pepík V. po nahrávce Radka S. a bylo "vymalováno". Typická rána Pepíka, které se nedalo čelit. Po této úvodní patnáctiminutovce jsme dovolili soupeři se "probudit", v těchto chvílích to byla hra nahoru dolů a oba brankáři dokazovali své umění. Čas běžel a v 75.minutě jsme vstřelili již osmý gól, to nahrával Milda a Pepík ujel všem, střela podél betonů byla ukázková. A aby nebylo všemu konce, téměř s hvizdem ukončení utkání jsme navýšili zápas na 9:2, to David K. z pravého křídla našel ukázkově Mildu S. vlevo a jeho dorážka byla pro brankáře SK nechytatelná. A to bylo již vše, my jsme si dokonce skočili "rybičku" pro naše dvě fanynky na tribuně a odcházeli jsme spokojeně do šaten.

Resumé utkání:

Dnes jsme předvedli opět výkon hodný pochvaly, až na prvních patnáct minut jsme měli utkání v naší režii, dařilo se nám téměř vše, na co jsme sáhli a byla radost po minulé herní "blamáži" se na nás opět dívat. Našemu výkonu nechyběla bojovnost, herní nasazení, i souhra snesla známku kvality.

Soupeři patří poděkovat za kvalitní hru a slušný zápas, dnes to ale bylo hlavně "naše"utkání. Naše výkony tedy jako na "houpačce", dnes jsme byli někde tam na vrcholu té sinusovky.

K hodnocení hráčů, dnes zaslouží pochvalu všichni hráči na ledě, byl to super výkon. A kdybych měl někoho přeci jen vyzdvihnout, tak snad náš kapitán Mira a brankář Beny předvedli úchvatnou nadpodívanou.

A doufám, že neusneme na vavřínech.


Další utkání sehrajeme s týmem SK Lavičky.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 688870
Měsíc: 13108
Den: 256