Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.kolo PO ML 2012-13 : NHÚ : HC PIKÁREC 3:5

Náš poslední zápas ML ročníku 2012-13.

V pondělí večer dne 25.3.2013 jsme ukončili letošní sezónu ML 2012-13 zápasem posledního kola nadstavby o umístění 17.-23, tedy v hierarchii 2.ligy.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem Pikárce, obce nedaleko městečka Křižanova. Tým Pikárce je suverénní lídr tabulky 2.ligy či nadstavby o konečné umístění. Zápas měl tedy jasného favorita, my jsme však kůži nechtěli prodat lacino, v případě našeho vítězství bychom se vyhoupli na 3.místo tabulky, při prohře bychom zůstali na čtvrté bramborové pozici.

S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je nepatrně příznivější a to v zápasech (PÚ 0:1, 3:6, 3:6, 7:4, 2:0) a (ML 2:6, 3:3, 4:0, 3:1, 4:5, 4:1, 2:1, 7:2, 4:3, 4:5, 5:0, 3:6, 7:4).
 
Náš letošní duely jsme odehráli s výsledky 3:6, 7:4.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Navrátil Michal
Novotný Radek
Komínek David
2.Pětka
Necid Josef
 Kubát Petr
Požár Pavel
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír

Náhradníci
Jelínek Jiří (omluven)
Cink Lubomír (zranění)

Vacula Josef (zranění)

Hlaváč Lubomír (zranění)

Jaša Vlastimil (omluven)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - HC PIKÁREC 3:5 (1:0) - STATISTIKY - více zde 

Do dnešního zápasu jsme nastupovali v devíti hráčích, po půli nás doplnil Peťa a tak jsme mohli letošní ročník zakončit ve hře na dvě lajny. Dnešní náš soupeř byl těžký oříšek, my jsme však neměli co ztratit a hlavně se předvést před početnou diváckou kulisou (nejen diváků z Pikárce).

 

Od začátku zápasu se hrálo ve velkém tempu, hra byla velmi rychlá a útočné akce se střídaly před oběma brankami. Náš tým v úvodu utkání více střílel, za to tým hostí si vypracovával větší šance, když táhl většinu svých akcí až do"kuchyně". Oba brankáři se však předháněli ve famózních zákrocích a tak téměř celou první půli viselo na časomíře skóre bez branek. Ke konci první půle jsme dostali desetiminutový trest za nebezpečnou hru holí a tak jsme museli v tuto chvíli dokonce rotovat hru na osm lidí. V tento moment nás tým z Pikárce přehrával, tempo bylo těžko udržitelné. My jsme se však z nátlaku vymanili a dokonce jsme vstřelili gól. To Milda zachytil útok soupeře a z naší obranné modré si to vyrazil vpřed. Před naší útočnou modrou napřáhl a střelou přes obránce překvapil jinak vynikajícího brankáře hostí. To běžela 37.minuta a gól byl odměnou za výbornou naši hru v první půli.

 

V šatně jsme se povzbudili, sestavu ponechali a šli na věc. Hned v úvodu druhé půle jsme přežili tříminutové oslabení a poté zase odolávali vynikajícímu soupeři. Rychlá hra vyhovovala oběma soupeřům a tak byl vidět na ledě koukatelný hokej a diváci se mohli i bavit. V 51.minutě jsme za faul na unikajícího soupeřova útočníka byli potrestáni trestným střílením. S tím si hostující útočník poradil a střelou nad lapačku Káji skóre vyrovnal. Hned za dvě minuty jsme již prohrávali, to jsme nezachytili rychlý kontr soupeře. Bohužel v naší kritické desetiminutovce jsme inkasovali ještě dvakrát a to nejdříve při našem oslabení (střela od modré) a v 62.minutě opět po rychlém kontru, když jsme nezachytili útok soupeře po buly v našem útočném pásmu. V 68.minutě už byl stav dokonce 1:5, gól jak jinak nežli protiútok hostí. My jsme se však ještě nedali, šancí jsme měli také bezpočet (nejméně tři nájezdy na branku) a v 73.minutě jsme alespoň snížili. To Jara spoza brány překvapil hostujícího brankáře a zasunul puk k tyčce po zasekávačce a objetí branky. V 75.minutě jsme jeli na brankáře, duo Milda David se v první chvíli ještě zastřelovalo, avšak při střele do prázdné byla posunuta branka brankářem týmu HC a tak následovalo i trestné střílení na naší straně. K provádění se postavil David a nekompromisně prostřelil brankáře HC. Do konce zápasu jsme hosty přišpendlili k bráně, měli jsme ještě nejméně dvě tutovky, bohužel bez úspěchu a tak jsme s konečným hvizdem odcházeli do šaten s prohrou v posledním letošním zápase ML.

Po utkání jsme ještě obrdželi pohár a gratulace od vedení soutěžě za umístění NHÚ, nejlepšího hráče NHÚ a sezónu ukončili společným fotem od naší fotografky "Lenky". A poté již hurá do šaten.



Resumé utkání:

Z našeho herního hlediska byl zápas velmi dobrý, soupeři jsme se vyrovnali a možná si i ten alespoň bod zasloužili. Škoda kritické desetiminutovky ve druhé půli, kdy jsme vyklidili pole. Tým HC ukázal, že si první místo zaslouží, v nadstavbě i dnes předváděl vynikající hokej.


Dnes zaslouží absolutorium úplně všichni, i když se prohrálo, je nutno vyzdvihnout Káju v bráně a dobrý výkon naší obranné čtveřice.

 


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 692828
Měsíc: 12607
Den: 714