Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.kolo PO ML 2013-14 : SPL RADOSTÍN N.OSL. : NHÚ 6:11

Poslední zápas ML 2013-14.

Ve čtvrtek 27.3.2014 v podvečerních hodinách jsme odehráli náš poslední zápas ML ročníku 2013-14.
 
V tomto 14.kole nás čekal zápas s týmem z Radostína nad Oslavou.

Tým SPL Radostín je na čtvrtém místě tabulky nadstavby PO, tedy před námi a byl to boj tedy o čtvrté místo v konečném pořadí nadstavby.
 
Celková naše bilance s týmem SPL je následuující, výsledkově to v zápasech vypadalo takto (ML 5:3, 4:1, 2:2, 4:0, 2:3, 3:1, 1:3, 1:10, 7:3).
 
Letos jsme vyhráli první zápas v PO poměrem 7:3.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Necid Josef
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Jelínek Jiří
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
 
Požár Pavel
Komínek David
Mucha Jaromír (A)
Náhradníci
...
 
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - SPL RADOSTÍN N/OSL 11:6 (3:3) - STATISTIKY - více zde 

Ve čtvrtečním podvečerním čase jsme odehráli naše poslední letošní mistrovské utkání ML. V tomto kole nás čekal tým z Radostína a jednalo se o utkání o konečné čtvrté místo nadstavby. Na zápas jsme lepili sestavu, alespoň v devíti lidech plus brankář jsme nakonec na led vyjeli a tak jsme mohli utkání odehrát na dvě kompletní útočné formace.

V úvodu utkání se hrál poměrně rychlý  hokej, oba týmy se hrnuly však spíše dopředu, dal se čekat velký gólový příděl. A to se také stalo. V 7.minutě jsme inkasovali první gól a to střelou od modré mezi Kájovi betony. Ve 12.minutě jsme vyrovnali, to Pepík zachytil rozehrávku soupeře, nastartoval Mildu a ten blafákem "alá" Forsberg překonal nechytatelně brankáře týmu SPL. Ve 21.minutě jsme již vedli, to jsme využili přesilovou hru a po souhře Milan, Jirka, Pepík, náš kanonýr zakončoval z první. Ve 23.minutě to bylo již o dva góly, to po buly Jara nahrál Davidovi, ten posunul vedle ještě na Pajina a Pája střelou pod břevno ukázal čich na góly. Do konce první půle soupeř však vyrovnal, to v 30.minutě z nenápadné akce projel mezi obranou útočník soupeře a lehce zakončil, navíc ve 32.minutě jsme inkasovali po střele od modré. Nerozhodný stav vydržel až do půlky, i když šance byly na obou stranách.

Do druhé půle jsme nastupovali s odhodláním dostat zápas na naši stranu, přece jen jsme byli minimálně na šance lepším týmem. To jsme potvrdili hned ve 41.minutě, nástup do druhé půle se nám tedy vydařil. To Raďas nahrál najetému Pepíkovi a ten projel celým hřištěm jak "nůž máslem", navíc zakončení na jedničku. Ve 44.minutě však tým z Radostína opět odpověděl, to jsme nebyli schopni zachytit závar před naší brankou, až se puk třepetal v síti. V 53.minutě jsme podruhé v zápase prohrávali, gól jsme inkasovali dokonce při našií přesilové hře, po buly jsme nezachytili rychlý brejk, stav 4:5. V těchto chvílích jsme měli nespočet šancí, navíc i tři tutové nájezdy našich kanonýrů, bohužel stále bez úspěchu. Až nakonec v 60.minutě se zrodil konečný obrat v utkání. Naši skvostnou desetiminutovku rozjel Milan, našel našlápnutého Pepíka a ten nyní nájezd zakončil gólem po ledě. Ve 64.minutě jsme již vedli 6:5, to Raďas nevěděl v našem obranném pásmu co s pukem a tak si to namířil mezi hráči soupeře až k brance hostí, výsledek již znáte. Minutu poté zvyšoval David, když ho nastartoval do brejku Pepík, David zakončil blafákem. Stav 8:5 nastal v 67.minutě, zase protiútok, nahrával Milda, zakončoval Pepík opět po nájezdu. V 69.minutě navyšoval skóre David na 9:5, to jsme nejdříve přežili závar před naší bránou a Pepa N. našel za bukem čekajícího Davida, který v nájezdu nezaváhal. Tým SPL snížil v 70.minutě na 9:6, po závaru před naší bránou. Nutno navíc dodat, že v této desetiminutovce se hrál hokej snad bez zábran, nespočet šancí a gólů. Do konce zápasu jsme ještě skóre vyšperkovali na stav 11:6, nejdříve Pepík nedal nájezd, puk však vybojoval a zpět před bránou našel Jirku, který se z první  střelou nad ledem nemýlil. Těšně před koncem po brejku našel Jara otočkou zpět Davida a následná střela byla již nechytatelná. Přestřelka tedy skončila 11:6 v náš prospěch a tímto jsme uhráli celkové 12.místo z 24.týmů v ročníku ML 2013-14 a navíc si vybojovali postup do extraligy.

Resumé utkání:

Myslím, že dnes jsme byli herně lepší a vítězství jsme si zasloužili. Soupeř nás patrně podcenil a hlavně jeho obrana byla hodně "děravá". Na druhou stranu, když se zápas "lámal", bylo to štěstíčko více na naší straně, zápas byl hodně dlouho gólově vyrovnaný.

K hodnocení hráčů, není co dodat, výsledek hovoří za vše. Všechny hráče nutno pochválit, navíc bych vyzdvihl všechny střelce, tedy Pepíka, Davida, Mildu, Ráďu, Jirku a Páju. A vlastně i ten zbytek, tedy Miru, Pepu, Jaru a Káju.

Tak doufám, že jsem někoho nezmátl .
 
 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 692481
Měsíc: 12385
Den: 718