Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.kolo EML 2008-09 : NHÚ - SK OMEGA VB 1:14

Podrobnosti z našeho utkání 14.kola EML 2008 - 09 s týmem SK Omega VB ze dne 20.12.2008    
V sobotu 20.12.2008 v dopoledních hodinách v 10:30 hod. jsme nastoupili k našemu již čtrnáctému zápasu letošního ročníku EML ledního hokeje ve Velkém Meziříčí.

V tomto kole nás čekal zápas s dalším týmem z první pětky loňského ročníku ML, tedy další aspirant na nejvyšší mety. Do velkomeziříčské arény zavítal tým z Bíteše a okolí, sportovní klub SK Omega (Pronovia).
Tento tým se v soutěži ML objevuje již druhým rokem. SK se v letošním ročníku usadilo po třináctém kole na třetí příčce s aktivním skóre 65:28 a s aktivním poměrem zápasů 8 / 2 / 3. Tak jak je již známo z minulého ročníku, dostává tento tým nejméně gólů ze všech, což potvrzuje i letos, útočná produktivita týmu SK však za obrannou nezaostává a tak jsme se měli na co těšit..
S tímto týmem jsme v naší historii odehráli již více zápasů, naše bilance je lehce negativní. Statistika zápasů vypadá takto (1:4, 7:3, 9:5, 7:3, 6:4, 2:3, 6:5, 5:3, 5:2, 2:6, 3:11, 1:5, 1:6, 2:8, 1:7). První letošní zápas tohoto ročníku ML skončil v náš neprospěch  s poměrem 1:7, což jednoznačně také předznamenávalo favorita utkání.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :
Gólman
Maleček Josef
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Krejska Bořivoj
Vacula Josef
Pokorný Pavel
Strádal Milan (A)
2.Pětka
Požár Pavel
Necid Josef

Jaša Vlastimil

Strádal Radek (A)

Navrátil Michal

3.Útok

Cink Lubomír

Jelínek Jiří

Náhradníc
Burian Michal (omluven)
 Mucha Jaromír (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Benáček Karel (omluven)
Novotný Radek (omluven)

K dalšímu zápasu jsme nastoupili s několika omluvenkami v nekompletní sestavě. Zápasu se opět kvůli nemoci nemohl zúčastnit náš sporťák jarda, takže jsem se opět slova ujal já.

Nevím, čím jsme si to zasloužili, ale pravidelně každý rok vyfasujeme zápas v poslední pátek či sobotu ráno před vánocemi. Vzhledem ke tradičním společenským pátečním zakončením roku u zaměstnavatelů většiny z nás se pak nemůžeme divit, v jakém stavu a s jakou morálkou již po několik let jdoucích za sebou docházíme k těmto zápasům. Proto i letos, ti kteří dorazili měli problémy sami se sebou, ke cti jim slouží, že dorazili, někteří ani nedošli. Takže předem nám bylo všem jasné, že tento zápas bude pro nás naprosto zbytečný. Což se na ledě i potvrdilo, náš tradiční soupeř Pronovia si alespoň dobře potrénovala.

K samotnému zápasu není prakticky co napsat, většina dění se odehrávala v našem obranném pásmu, valil se na nás ze strany soupeře jeden útok za druhým a skóre postupně narůstalo v pravidelném sledu v náš neprospěch. Na soupeře jsme prostě neměli a bylo jen otázkou času, kdy skóre přeskočí dvoucifernou hodnotu. V první půlce jsme gólmana soupeře neohrozili, snad jen dvě střely stály hodny zaznamenání. Skóre po gólech z páté, sedmé, desáté, dvanácté, sedmnácté a třicáté deváté minuty se ustálilo na milosrdných 0:7.

Do druhé půle jsme šli s cílem dohrát utkání bez zbytečných vylučování a pokud možno se alespoň soupeři co se týče bruslení trochu vyrovnat. Náš výkon se přeci jen zlepšil, už o něco více si zachytal i gólman Pronovie. Podařilo se nám vstřelit i čestný gól, kdy Lubin svým tradičním záhadným zakončením zavěsil. Přesto jsme se neubránili neustálému narůstání skóre v náš neprospěch, především desetiminutovka od 25.minuty, kdy jsme inkasovali v krátkém sledu 6gólů, se nám stála osudnou. Tak jsme se dopracovali až k nelichotivému výsledku, nejhoršímu skóre v náš neprospěch pro nás, ale předpokládám i nejvyššímu rozdílu skóre i v letošním ročníku extraligy MHL. Jen pro statistiky uvádím, že góly padaly ve druhé půli v těchto časech, první, dvanáctá, dvacátá pátá, dvacátá osmá, dvacátá devátá, třicátá druhá, třicátá čtvrtá minuta ze strany soupeře. Náš gól padl ve třicáté minutě.

MM

Resumé utkání:

Jediné pozitivum ze zápasu vidím vtom, že někteří z nás dokázali vystřízlivět již po první půlce, každopádně ale děkuji všem, že i přes úskalí popsané na začátku jsme na zápas dorazili a odehráli jej. Další zápas nás čeká proti dalšímu silnému soupeři AGM, dvacátého pátého po Štědrém dni, doufejme, že se nás bude dařit lépe než dnes.

Jinak spoluhráčům, soupeři i všem ostatním přejeme bohatého a pohodového ježíška.

 
Fotky z utkání - zde

Komentář k utkání z www stránek SK Omega VB ZDE!

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 689915
Měsíc: 12649
Den: 308