Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.kolo EML 2009-10 : NHÚ - AGROMOTOR VM 1:7

Podrobnosti z našeho 14.utkání v EML ročníku 2009 - 10 s týmem AGROMOTOR VM ze dne 25.12.2009.   
V pátek 25.12.2009  jsme v ideálních podvečerních hodinách nastoupili k dalšímu zápasu letošního ročníku EML ve VM.
V tomto již 14.kole extraligy nás čekal třináctý zápas a to s týmem Agromotor VM.

Tým Agromotoru se v letošním ročníku pomalu "sune" tabulkou nahoru, momentálně mu patří šestá příčka.
S tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. O síle týmu Agromotoru svědčí skutečnost, že náš tým ještě nikdy s tímto soupeřem nevyhrál (máme alespoň jednu remízu a to z minulého ročníku). Bilance je tedy silně nepříznivá a výsledkově vypadá takto (PÚ 4:7, 3:10, 3:9, 0:9) a (ML 1:11, 2:11, 0:12, 4:7, 2:4, 5:5, 1:10, 3:5).
Prvn letošní zápas skončil poměrem 3:5 v náš neprospěch.
 
Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, jsme stále nekompletní a tak jen dvě kompletní formace:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Kubát Petr
Necid Josef
Vacula Josef
Komínek David
Pokorný Pavel
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek (A
Navrátil Michal
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír
3.Útok
Cink Lubomír
Jelínek Jiří
Jaša Vlastimil

Náhradníci
Novotný Radek (omluven)
Krejska Bořivoj (omluven)






PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - AGROMOTOR VM 1:7 (1:5) - STATISTIKY - více zde 

V utkání již 14.kola letošního ročníku EML jsme nastoupili do VM arény proti týmu Agromotor VM. Letos poprvé se nám podařilo nastoupit na tři útoky.  Dnes jsme si věřili, že můžeme zopakovat výkon z minulého zápasu proti týmu SK Omega a soupeře "VM starých pánů" potrápit a připsat si třeba nějaký ten bod do tabulky. Favorit utkání byl však jednoznačně dán, vždyť jsme tento tým v historii ještě nikdy nepokořili.

Ůvod zápasu nás zaskočil. To běžela teprve 2.minuta utkání a soupeř se ujal vedení. Bohužel nás tento gól dostal na chvíli do "kolen" a nehráli jsme nijak "báječný" hokej. I tak jsme si však vypracovali šance, během první dvacetiminutovky jsme nevyužili dva nájezdy na brankáře, což nás muselo mrzet a taky mrzelo. Soupeř své šance využíval a tak jsme v 16. minutě inkasovali podruhé.  Aby tomu nebylo málo, o minutu později to bylo již o tři góly. Hra byla sice vyrovnaná, my jsme však nedodržovali pokyny, soupeři jsme nestačili bruslařsky a soupeř svoji jednoduchou hrou nahrávek nás přečísloval v přechodu do útoku. Na konci první dvacetiminutovky utkání jsme inkasovali počtvrté a vypadalo to s námi velmi "mizerně". Naštěstí utkání v dalších minutách pokračovalo herně vyrovnaně, na obou stranách byly šance, bez úspěchu. Nám se podařilo ke konci první půle snížit, to běžela 32. minuta, naše druhá lajna napadala soupeře při rozehrávce, Jara vypýchl puk obránci, Míša N. se zmocnil puku a spoza brány střelou za pomocí brankáře rozlvnil síť. Poté jsme ještě nastřelili tyčku, když byla na ledě první formace, to však bylo z naší strany vše. Nepodařilo se nám využít ani dvě přesilové hry, tato herní činnost nám dnes vůbec nešla. S koncem první půle jsme inkasovali popáté, to při závaru před naší bránou dorážel puk nekrytý útočník.

O přestávce jsme se snažili povzbudit, zápas nebyl ještě ztracen. Druhá půle se nesla ve stejném průběhu jak první. Hra byla vyrovnaná, my jsme se však nemohli přizpůsobit hře soupeře, k hráčům jsme přistupovali pozdě a bruslařsky jsme nestačili. Šance se sice tvořily na obou stranách, ty naše však byly takové "upachtěné", jednoduše řečeno "vydřené". Soupeř v poklidu dohrával zápas, v 52. minutě nepohrdl přesilovou hrou a po vyšachování naší obranné čtveřice nedal našemu Kájovi v bráně pražádnou šanci. Hned poté jsme nevyužili dvě po sobě jdoucí tutovky, kdy před námi "zívala" prázdná branka, i soupeř však zahodil podobné tutové šance. Do konce utkání jsme inkasovali ještě posedmé, to běžela 69.minuta, gól jsme dostali z rychlého protiútoku, to když jsme se nestačili vrátit. Konec utkání se nesl již v poklidném tempu, žádný další gól už nepadl a tak jsme se nakonec stihli už jen vyfotografovat a pelášili jsme do šaten a dál domů za svými blízkými si užít ještě trošku dnešní vánoční svátek. 


   
Resumé utkání:
Dnes jsme na soupeře neměli, nepředvedli jsme dobrý výkon. Na ledě jsme vypadali, jako bychom ještě byli u vánočního stolu, za soupeřem jsme byli vždy o ten krůček pozadu.

K jednotlivcům, dnes bez pochvaly, všichni si zaslouží stejným dílem, bohužel však spíš  z té negativní stránky.
Nic se však neděje, je to jen hokej, vždy není posvícení, třeba již příště předvedeme lepší výkon a to proti letošnímu lídrovi EML.
To už však bude nový rok, takže vše nej, nej a hokeji zdar.

Další utkání sehrajeme s týmem Sanborn VM.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 690086
Měsíc: 12675
Den: 405