Jdi na obsah Jdi na menu
 


15.kolo EML 2008-09 : AGROMOTOR VM : NHÚ 10:1

Podrobnosti z našeho utkání 15.kola EML 2008 - 09 s týmem Agromotor VM ze dne 25.12.2008     
Ve čtvrtek 25.12.2008, tedy v první povánoční sváteční den,  jsme v ranních hodinách v 8:30 hod. začali další zápas letošního ročníku EML ve VM.
V tomto již 15.kole extraligy nás čekal tým Agromotoru VM.
Hráči týmu Agromotoru mají hokejových zkušeností na "rozdávání", takže každé utkání proti tomuto týmu je pro nás svátkem a vždy se máme určitě co přiučit.
Tomuto týmu zatím v letošním ročníku patří po čtrnáctém kole čtvrtá příčka s počtem dvaceti bodů a aktivním skóre 81:47.
S tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. O síle týmu Agromotoru svědčí skutečnost, že náš tým ještě nikdy s tímto soupeřem nevyhrál (máme alespoň jednu remízu a to z letoška). Bilance je tedy silně nepříznivá a výsledkově vypadá takto (PÚ 4:7, 3:10, 3:9, 0:9) a (ML 1:11, 2:11, 0:12, 4:7, 2:4, 5:5).
První letošní zápas jsme kromě sebe překvapili i tým Agromotoru a  za velmi dobrý výkon jsme byli odměněni remízou 5:5..
Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, byli jsme téměř kompletní (jen jedna omluvenka) a tak jsme nastoupili na kompletní tři obrany a tři útočné formace:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Požár Pavel
Necid Josef
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Pokorný Pavel
2.Pětka
Kubát Petr
Krejska Bořivoj
Navrátil Michal
Strádal Radek (A)
Mucha Jaromír (A)

3.Útok


Mucha Miroslav (C)
Burian Michal
Jaša Vlastimil
Cink Lubomír
Jelínek Jiří

Náhradníci
Novotný Radek (omluven)





Do zápasu s týmem Agromotoru jsme dnes nastupovali povzbuzeni remízou  z úvodu sezóny, takže i přestože naše forma není ideální, věřili jsme si a také každý zápas je jiný a dá se hrát při troše štěstí téměř proti každému soupeři. V tabulce extraligy jsme se usadili na předposledním místě, takže byl také čas začít konečně bodovat.

Úvod zápasu se nesl v mírně převaze domácího týmu Agromotoru VM. Před naší bránou si domácí hráči vypracovali minimálně dvě gólovky, v naší bráně nás však podržel náš Karel B. Postupem času jsme hru vyrovnali a začali jsme se i my tlačit dopředu. Herně jsme tedy za soupeřem v úvodu nezaostávali, dařilo se nám držet krok i v bruslení a tak skóre zůstávalo stále nerozhodně. Bohužel stav bez branek vydržel jen do šestnácté minuty utkání, kdy hráči domácích využili naší chyby a nekompromisně trestali. Od této chvíle narostla týmu Agromotor křídla a stále více "dotírali" před naší bránou. Netrvalo ani dlouho a skóre se opět měnilo. Puk skončil opět v naší bráně. My jsme měli také několik šancí, ale vždy chyběl ten poslední "krůček" či přesná koncovka. Na naší straně jsme byli také za nedovolenou hru vícekrát vyloučeni, což zkušený tým soupeře uměl dokonale potrestat. Do konce první části hry jsme při hře v oslabení ještě dvakrát inkasovali a tak jsme odcházeli do šaten za nepříznivého stavu 0 ku 4.
 
O přestávce jsme přemýšleli, co udělat takticky jinak. Ono však nebylo co měnit, naše hra nebyla úplně nejhorší, i když tým domácích byl lepší. A tak jsme alespoň prohodili obrany k útokům a zkusili vlétnout na soupeře a s nepříznivým výsledkem něco udělat.
Úvod druhé části se nesl v "duchu" té první. Snažili jsme se  stále herně soupeři vyrovnat a tak se hra přelévala ze strany na stranu, více šancí se však stále rodilo hlavně před naší bránou. Přibližně po deseti minutách se nám podařilo snížit. O náš gól se postarala naše první formace. Po nahrávce Pepy Vaculy, který perfektně zatáhl puk po křídle se nekompromisně z první trefil Pavel Pokorný.
Kdo čekal, že nás gól ještě povzbudí, musel se mýlit. Tým domácích velmi rychle kontroval a opět navýšil na rozdíl čtyř branek. Stalo se tak opět v přesilové hře. Poté se hra chvíli odehrávala bez gólu, to však jen do naší "tragické" patnáctiminutovky. To jsme obdrželi v rychlém sledu čtyři góly (dva góly dokonce v našich přesilovkách) a o vítězi utkání bylo rozhodnuto. V této fázi utkání bylo na ledě již jedno mužstvo, které si s námi hrálo jak "kočka s myší". V úplném závěru jsme ještě inkasovali v přesilové hře soupeře desátý gól, čímž byl náš dnešní debakl dokonán.
Týmu Agromotoru se tedy odveta za úvodní remízový zápas s námi velmi vydařila.

Resumé utkání:
Pokud bychom mohli vymazat přibližně dvacet minut utkání, mohli bychom říci, že jsme podali dobrý výkon. Celkově byl však soupeř nad naše síly a opět nám předvedl, jak se má hrát hokej (všechna čest týmu Agromotor)..
K hodnocení hráčů, za dnešní předvedený výkon nelze bohužel nikoho vyzdvihnout, porážka dvouciferným výsledkem hovoří sama za sebe.
A tak jen doufám, že nás dnešek může ještě více poučit a posílit do dalších utkání (doufejme že vítězných).


Další utkání sehrajeme s týmem SK Building Centrum, ještě předtím však vsuvka přátelského zápasu s týmem HC Světnov..



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 681381
Měsíc: 11416
Den: 589