Jdi na obsah Jdi na menu
 


15.kolo EML 2009-10 : SANBORN VM - NHÚ 4:0

Podrobnosti z našeho 15.utkání v EML ročníku 2009 - 10 s týmem SANBORN VM ze dne 2.1.2010. 
V sobotu 2.1.2010 v dopoledních hodinách jsme začali náš další zápas letošního ročníku EML, nyní se jednalo již o utkání 15.kola a na ledě jsme se v novém roce sešli poprvé.

V tomto kole nás čekal zápas s jedním z aspirantů na vítěze letošního ročníku EML a mimo jiné i vítězem předloňského a předpředloňského ročníků ML. Na led proti nám vyjel tým SanbornVM. Tento tým prochází letošním ročníkem suverénně, nachází se v čele s jen jedinou bodovou ztrátou v podobě remízy.
Na tento tým poslední ročníky sice neumíme zahrát, i  tak však naše celková bilance není  až tak hrozivá (statistická bilance 5:5, 4:3, 1:7, 2:8, 1:4, 4:8, 1:7).
Letošní první zápas jsme prohráli 1:7.

Favorit utkání byl tedy jednoznačně dán.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Strádal Radek (A)
Pokorný Pavel
Vacula Josef
Komínek David
Mucha Jaromír (A)
2.Pětka
Krejska Bořivoj

Strádal Milan (C)
Novotný Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Cink Lubomír (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Necid Josef (omluven)
Mucha Miroslav (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Navrátil Michal (omluven)
Požár Pavel (omluven)




PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SANBORN VM : NHÚ BALINKA 4:0 (3:0) - STATISTIKY - více zde 

Dnešním zápasem jsme otevřeli nový rok 2010, alespoň tedy z našeho pohledu. Po vánočních svátcích bylo třeba se již projet a třeba i to nějaké kilo navíc shodit. Škoda jen, že naše účast byla opravdu mizerná a byli jsme rádi, že jsme se sešli alespoň v počtu devíti hráčů. A to ještě Milda lepil sestavu na poslední chvíli a Bořek musel odehrát zápas se sebezapřením. Doufám, že v tomto pohledu se přístup všech hráčů zlepší. No, ale teď již k zápasu.
 
Čekali jsme, že do nás v úvodu tým Sanbornu typicky vlétne a výrazně nás zatlačí do našeho obranného pásma. Tomu se však nedělo a překvapivě jsme to byli my, kdo si vypracoval první tutovku utkání. To byla na ledě naše první lajna a bohužel gól se nám vstřelit nepodařilo. A jak se říká, nedáš dostaneš, hned z protiútoku lovil náš Kája z nenápadné akce puk z naší sítě. Teď bylo na nás, jak se s tím "popereme", bohužel jsme se snažili asi moc dopředu, opět jsme nevyužili jednu z dalších super šancí (nájezd Pepíka) a opět jsme inkasovali. To běžela pátá minuta utkání. Hned tři minuty poté to už bylo o tři góly, zase jsme pykali za naši chybu ztráty puku v našem útočné pásmu. Po osmi minutách to tedy bylo herně sice dobré, avšak na góly téměř katastrofické, 0:3. Čas však plynul dále, skóre se neměnilo, šance byly na obou stranách, oba brankáři však dokazovali své brankářské umění. My jsme opět nevyužili jeden z nájezdů na branku (opět Pepík) a dvě super šance při našich přesilovkách (David, Pavel,...). Oslabení však oba dva týmy hráli velmi zodpovědně, takže brankáři nebyly v těchto herních situacích tolik v pernamenci. Za to hra v poli při řádném počtu hráčů na ledě se přelévala z jedné strany na druhou, myslím, že hokej to nebyl špatný, šancí bylo habaděj. Do konce první půle již žádný gól nepadl, takže jsme nakonec odcházeli do šaten celkem v dobré pohodě.

O přestávce jsme se snažili hlavně povzbudit, v šatně byla dobrá pohoda, téměř vánoční a srandy bylo opravdu dost. Ještě než jsme odešli zápolit na led, předvedl nám názornou ukázku Milda s Járou, jak se má na ledě bojovat. Konec srandy, druhá půle začala. Herní průběh pokračoval dle první půle, šance byly na obou stranách, bez gólového efektu. Na další gól jsme si museli počkat až do přibližně 60.minuty utkání, branku však vsítil opět Sanborn. Stalo se tak při našem oslabení, po vyšachování naší obranné čtveřice již nebyl problém domácích skórovat. My, i když jsme se snažili, ten alespoň jeden gól se nám nepodařilo dnes vstřelit. Dřeli jsme, herně to bylo dobré, avšak ne a ne to tam padnout. Síly postupem času docházely a konec utkání se také pomalu blížil. K druhé půli ještě podotknout, že hra se trošku přitvrdila, byla však v rámci pravidel. Však utkání již bylo také rozhodnuto. Takže jak z nenadání se ozval hvizd oznamující konec zápasu. Do šaten jsme dnes odcházeli se smíšenými pocity. 


Resumé utkání:
Bohužel dnešní prohra byla spravedlivá, pokud řekneme, že utkání se hraje na góly. Na to, že proti nám nastoupil lídr tabulky a utkání jsme odehráli v devíti lidech bych chtěl všechny kluky pochválit. Vůbec to nebylo špatné, škoda jen té střelecké efektivity, na té budeme muset zapracovat.
Tým Sanbornu nám ukázal, jak se hraje opravdu hokej.
K hodnocení hráčů, dnes zaslouží všichni na ledě absolutorium.

A příště proti týmu Eurobagging VM.

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 689764
Měsíc: 12735
Den: 332