Jdi na obsah Jdi na menu
 


16.kolo EML 2010-11 : NHÚ - SK LAVIČKY 4:2

Podrobnosti z našeho 15.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem SK Lavičky ze dne 16.1.2011.

Dne 16.1.2010 v poledních hodinách jsme vyjeli na led k dalšímu zápasu nadstavby o postup  do extraligy EML, celkově již 16.kola letošního ročníku.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem SK Lavičky. Tým Laviček sestoupil minulý rok z extraligy, takže dnešní zápas byl pro oba týmy první střetnutím v této sezóně.  
Týmu SK Lavičky se v ML celkem dařilo, do nadstavby šel z předních pozic ML.
 
Celkově z našich vzájemných zápasů máme s tímto týmem bilanci stále příznivou, výsledkově to vypadalo v ML či EML prozatím takto :2:3, 1:5, 5:1, 9:1, 3:2, 6:3, 0:9, 2:5, 4:3, 7:8, 0:6, 4:2, 3:2.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.

Gólman
Fiala Jiří
1.Pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír (A)
2.Pětka
Požár Pavel
Strádal Radek
Veselý Petr /
Cink Lubomír
Novotný Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Cink Lubomír (stopka)
Benáček Karel (omluven)
Hlaváč Lubomír (omluven)
Komínek David (neomluven)
   



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - SK LAVIČKY 4:2 (2:1) - STATISTIKY - více zde 

V dalším zápase nadstavbové části nás čekal zápas s týmem SK Lavičky.  Tabulkově na tom byl soupeř lépe, ale v nadstavbové části jsou týmy a zápasy tak vyrovnané, že o výsledku mohou rozhodnout jen maličkosti a každý může porazit každého.
Sestava se musela před zápasem narychlo změnit a tak si vzal Lubin stopku. Také do branky se dnes postavil JIrka, který nahradil omluvenou jedničku Káju. 

Úvod zápasu se předpokládal vyčkávací taktikou obou týmu, byla to však  Balinka, která se hnala mnohem častěji do útočení. Tým z Laviček asi čekal, co se bude na ledě dít a tak jsme se již v páté minutě zápasu dostali do vedení. To oba týmy střídaly, čehož využil našláplý Pepík V. a typickým blafákem prostřelil  brankáře týmu SK. Bohužel naše vedení netrvalo dlouho, za necelé dvě minuty bylo srovnáno. To jsme nestačili pokrýt dotírající hostující hráče před naší bránou a bylo zle. Hra se dále ubírala v rychlejším tempu, my jsme hodně rozjížděli útočné akce až přes obránce, čímž jsme se mnohokrát dostávali do přečíslení. Také naše důrazné napadání rozehrávky obránců Laviček neslo své ovoce, bohužel celou polovinu první půle bez výrazného efektu zakončení. Tým SK působil alespoň v první půli rozvlážnějším dojmem, nutno však podotknout, jakmile se dostal na naši polovinu, každá akce hrozila vážným nebezpečím či ohrožením naší branky. Naše fyzicky náročná hra bohužel nevydržela celou první půli a tak jsme si vybrali i tu "naši desetiminutovku", kdy jsem se dostali pod tlak soupeře. Naštěstí jsme odolali a paradoxně jsme se dostali i do vedení. To běžela 36.minuta, kdy kapitán Mira M.nahrál na pravé křídlo Petrovi V. a ten téměř z první našel na modré rozjetého Jardu M., nájezd zakončený blafákem do prava byl již jen třešničkou na dortu perfektně sehrané akce. Do konce první půle jsme již vedení udrželi a šlo se do šaten.
 
V šatně jsme se jako vždy snažili hlavně povzbudit, utkání nebylo rozhodnuto, tým Laviček ukázal, že nejsou žádná "ořezávátka". Indisponovaného Petra V. nahradil dnes náhradník Luboš C.. Hlavní cíl neinkasovat, se nám nepodařilo splnit, již v 44.minutě bylo srovnáno. To po závaru před naší bránou jsme opět nestačili pokrýt všechny hráče soupeře. Vypadalo to, že srovnávací gól s námi otřese, opak byl pravdou, začali jsme po úvodní slabé pětiminutovce opět hrát naši hru. Dařil se nám přechod do útočného pásma a hlavně hra naší obrany snesla vysoké známky kvality. To potvrdil i Pepa N., který si v 49. minutě našlápl z našeho obranného pásma na "výlet" přes tři hráče a k překvapení týmu SK své sólo ukončil až před jejich bránou, zakončení blafákem doleva byla již gólová "pastva pro oči" všech přítomných hráčů a diváků. Hrálo se však dále a nic nebylo rozhodnuto, hráči z Laviček nás stále drželi v pozoru, několik dalších závarů před naší bránou jsem vyřešili s vypětím všech sil. To se již blížila 60.minuta utkání a byl to opět Pepa N., který po přihrávce Mildy S. využil již dnes svůj druhý nájezd na branku. Nyní blafák na druhou stranu a brankář SK musel již být z našich překvapivých zakončení snad i zoufalý. Stav 4:2 se do konce utkání již nezměnil, za zmínku stojí snad dva téměř další góly Pepíka, hostující tým zachránily dobře postavené tyče a Milanova dnes překvapivě vychýlená muška při svých  gólovkách. Několik šancí u naší brány vyřešil Jirka společně s obranou.
A když jsme patnáct minut před koncem museli z důvodu zranění stáhnout hru na devět hráčů v poli, nutno ještě pochválit i naše v těchto chvílích přetížené tři beky.
A to už byl konec a naše druhé vítězství v sezóně EML/ML.  

Resumé utkání:

Myslím, že náš tým dnes zaslouženě zvítězil. O ty dva góly jsme byli asi lepší, hra byla sice v poli  vyrovnaná, ale na naší straně byla vidět větší bojovnost a touha po vítězství. Zápas to ale nebyl určitě jednoduchý, klidně se může stát, že příště to budeme my, kdo odejde z ledu poražen.

K hodnocení hráčů, dnes bych pochválill všechny hráče, opravdu super výkon.
Ale abych nezapomněl, z výborné hry všech obránců bych navíc vyzdvihl Pepu N. "zeleného", to co dnes předvedl na ledě, nelze nenazvat jinak, než-li famózní výkon.

A příště nás čeká zápas s týmem Auto Opel Dobrovolný.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 681522
Měsíc: 11525
Den: 543