Jdi na obsah Jdi na menu
 


17.kolo ML 2007-08 : SK STRÁNECKÁ ZHOŘ - NHÚ 0:4

Podrobnosti z našeho utkání 17.kola ML 2007 - 08 s týmem SK Stránecká Zhoř ze dne 29.12.2007
V sobotu 29.12.2007 jsme v ranních přijatelných hodinách v 8:45 hod. začali další zápas ML.
Nyní v pokračující sérii zápasů s týmy, které nepatří k nejlepším TOP letošního ročníku ML. A protože i my nepatříme k těm nejlepším týmům, je jasné, že každý takový zápas je pro nás i pro soupeře dosti důležitý, ale hlavně hratelný.

V tomto tedy 17.kole nás čekal tým SK Stránecká Zhoř, tedy soupeř, s kterým nemáme zrovna plusovou bilanci, Styl tohoto týmu nám určitě nesedí, teprve v posledním vzájemném zápase (sezóna 2006-07) se nám ho podařilo konečně porazit a i tak však po tuhém boji.
Tým ze Stránecké Zhoři patří ke stálým účastníkům soutěže ML. Tomuto týmu zatím v letošním ročníku patří po šestnáctém kole překvapivě až osmnácté místo se ziskem devíti bodů..
S tímto týmem jsme v naší historii odehráli několik zápasů ML. Bilanci máme nepřiznivou a výsledkově vypadá takto 2:3, 2:4, 2:4, 0:3, 6:4.

Dnešní zápas však ukázal, že momentálně se nám daří lépe než soupeři.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, zranění a dovolené do utkání sice nepustilo několik hráčů, i tak jsme však hráli na kompletní dvě formace:
Gólman
Brož Jaroslav
1.pětka
Pokorný Pavel
Krejska Bořivoj
Mucha Jaromír (A)
Strádal Milan (C)
Vacula Josef
2.Pětka
Strádal Radek
Požár Pavel
Jelínek Jiří
Novotný Radek
Cink Lubomír

Náhradníci
Mucha Miroslav (omluven)
Burian Michal (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Benáček Karel (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SK STRÁNECKÁ ZHOŘ : NHÚ BALINKA 0:4 (0:4) - STATISTIKY - více zde 


Do zápasu s týmem ze Stránecké Zhoři jsme nastupovali s očekáváním, zda prodloužíme naši vítěznou sérii z posledního zápasu s tímto soupeřem, který jsme po předchozích nezdarech konečně vyhráli.
Naše sestava byla opět oslabena, i tak jsme nastoupili komplet na dvě pětky. Naši trenéři museli vyřešit situaci s nedostatečným počtem obránců a tak se dozadu posunuli univerzálové Pavel P. a Radek S.

Do utkání jsme chtěli vlétnout jak v přechozím zápase s Tasovem a soupeře přimáčknout na jeho polovinu. Situace na ledě však byla zcela opačná. Hned od začátku nás tým ze Zhoři uzamknul do naší třetiny a my jsme odolávali tlaku soupeře. Přestože jsme se snažili pracovat na ledě aktivně a k soupeři přistupovat co nejdříve, stejnak se nám nedařilo pohlídat vše a tak se pernamentně rodily šance před naší bránou. Nutno říci, že v těchto prvních pěti až osmi minutách jsme přežili "klinickou smrt" a to hlavně za přispění našeho brankáře J. Brože, který nás velmi podržel.
Po první desetiminutovce jsme se "oklepali" a začali hrát i naši hru. A hned z toho byl gól. Naše první formace konečně uzamkla soupeře v jeho obranném pásmu a po závaru před bránou a střele Jary Muchy doklepl puk do sítě Milan Strádal. Tento gól nás povzbudil a od této chvíle se zcela obrátil herní průběh zápasu. Začali jsme soupeře přehrávat a to obě naše formace. Začali se rodit i další naše šance, soupeř se začal spoléhat jen na rychlé protiútoky. A navíc, co propustila naše obrana, zachránil náš brankář, který stál vždy na svém místě.
Po dalších deseti minutách jsme již vedli o tři góly. A opět u toho byla první pětka. Při druhém gólu našel centr Milan S. perfektně Pepíka Vaculu, který již v gólové šanci ještě
mazácky uvolnil Jardu M., který zasunoval puk do prázdné brány. Perfektní vyšachování obrany hostí. Další již třetí gól padl o několik minut později. Opět nahrával Milan S., nyní na Jardu M., který oplatil svoji gólovku Pepíkovi V.. Pepík si puk zpracoval bruslí a posunul jej opět do prázdné brány, další perfektní vyšachování celé obrany hostí.
Soupeře tyto góly sice zaskočily, stále se však snažil hrát otevřený hokej. Bohužel pro něj, pro nás bohudík, bez kýženého efektu. To nám se nyní herně dařilo a do konce první části hry jsme přidali ještě další gól. První formace nyní s druhým centrem Radkem Novotným předvedla rychlý výpad do obrany hostí. Pepík V. téměř od poloviny hřiště prošel do obranného pásma hostí, povodil nadvakrát obránce a precizně uvolnil před bránu najíždějícího Radka N. Ten vystřelil z první a jeho střela skončila za zády bezmocného brankáře.
Do konce první půlky chybělo ještě pět minut, které jsme už ubránili a tak jsme do šaten odcházeli za příznivého skóre.

V šatně nebylo co vymýšlet, bylo nutné jen pokračovat v aktivní hře a nenechat soupeře se gólově přiblížit. Druhá půle však byla z naší strany herně horší té první. Prvních patnáct minut jsme se bránili a vyjížděli jen k rychlým protiútokům. Naše hra byla poznamenána možná přílišným uspokojením z vedení a tak jsme za soupeřem herně zaostávali. Hráči SK však své šance ne a ne využít. Když několik tutovek nevyužili, začala se vkrádat na jejich hokejky ještě větší nervozita a beznaděj. Od poloviny druhé části jsme hru téměř vyrovnali, i když opticky jsme byli pořád pod tlakem. Úspěšně jsme však mířili ke konci utkání. I my jsme měli šance, avšak jejich využití se nepodobalo první části. Brankáři na obou stranách ukazovali čáry a kouzla a tak se do konce utkání již stav nezměnil. K zápasu nutno ještě podotknout, že se odehrál jen v celkovém počtu dvou vyloučených, tedy férové utkání z obou stran a to i za přispění obou rozhodčích, kteří hře nechávali plynulý průběh.
Po konečném hvizdu jsme se odebrali do šaten s pocitem vítězství, i když herně jsme mohli předvést i více, hlavně ve druhé půli.


Resumé utkání:
Dnes jsme předvedli jednoduše řečeno sváteční "vánoční" výkon. Pokud jsme potřebovali, zvýšili jsme obrátky a soupeři utekli, ostatní časový úsek hry se nás moc již netýkal.
K hodnocení hráčů, nerad bych opět někoho vyzdvihoval, všichni odvedli dobrý výkon, ve většině zápasu převládala však hlavně bojovnost.
Z jednotlivců těžko někoho vyjímat, avšak náš brankář předvedl perfektní výkon, i ostatní hráči však ukázali kvalitu.
A vítězství se také počítá.


Další utkání sehrajeme s týmem Farma Měřín.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 692584
Měsíc: 12467
Den: 748