Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.kolo EML 2010-11 : SK KUNŠOVEC - NHÚ 8:1

Podrobnosti z našeho 17.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem SK Kunšovec ze dne 31.1.2011.

V pondělí 31.1.2011 v 19:00 hod jsme začali náš poslední zápas úvodní části play-off o postup do extraligy EML.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem SK Kunšovec, tedy tým, proti kterému jsme v minulosti odehráli bezpočet zápasů, naše vzájemná utkání se dají určitě nazvat "derby" zápasy.

Tým SK Kunšovec skončil po základní části ML na druhém místě a patří k nejlepším týmům v ML VM.
Pro úplnost statistik, s týmem SK Kunšovec jsme odehráli již 37 zapasů s velmi pozitivní bilancí 27 výher, 1 remízy a 9 proher. Výsledkově to vypadalo takto, v PÚ (v začátcích 10:2, 9:1, ...., 2:4, ....,při založení ML 4:0, 6:1) a v ML (2:3, 5:0, 9:2, 2:0, 3:1, 1:0).
Naposledy jsme se s Kunšovcem utkali v sezóně 2007-08, zápas skončil našim vítězstvím 1:0.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:

Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Cink Lubomír
2.Pětka
Necid Josef
 
Požár Pavel
Novotný Radek
(Mucha Jaromír)

Náhradníci
Hlaváč Lubomír (omluven)
Veselý Petr (omluven)
Jelínek Jiří (omluven)
Komínek David (omluven)
   



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SK KUNŠOVEC : NHÚ BALINKA 8:1 (5:1) - STATISTIKY - více zde

 

V posledním kole první poloviny nadstavbové části nás čekal tradiční dlouholetý rival tým SK Kunšovec, se kterým jsme odehráli nespočet férových a zajímavých zápasů. Vzhledem k tomu, že z důvodu působení každého z týmů v jiných výkonnostních ligách, jsme se střetli po dlouhé době, tudíž se na zápas těšili a zároveň byli plni očekávání.  Bohužel již při rozbruslení bylo jasné, že místo kunšovce proti nám nastoupí jakési seskupení třebíčských  „odpadlíků“ výkonnostního hokeje doplněných o třebíčské a místní amatérské hráče, které s původním týmem SK Kunšovec nemá již nic společného. Naštěstí alespoň na pár prstech jedné ruky se dalo napočítat pár hráčů, kteří se mihli i v meziříčském amatérském hokeji a snad měli tedy s kunšováky někdy co dočinění. O to víc zaráží vystupování vedoucího týmu na schůzích městské ligy, kde se snaží ostatní kárat o posilování týmů „exligovými“ hráči a tvrdošíjně se brání jakékoliv konfrontaci s nejlepšími týmy celé MHL kvůli výkonnosti a tvrdé hře týmů z extraligy.

 

Ke dnešnímu zápasu jsme navíc byli nuceni nastoupit jen v osmi lidech, zraněním zdecimovaný náš tým tak velké ambice před začátkem zápasu neměl.

 

Od zahájení zápasu na nás protivník vlétl agresivní hrou na hranici únosnosti a tak bylo jasné, že dnešní zápas o hokeji moc nebude. Hra se rozkouskovala na množství soubojů, neférových zákroků, slovních provokací, prakticky vše bez jakéhokoliv trestání ze strany rozhodčích. Ani nám neslouží ke cti, že jsme na soupeřovu hru přistoupili a vzhledem k  počtu účasti hráčů na střídačkách bylo jasné, komu tento způsob hry bude více vyhovovat.  Góly na sebe nenechaly dlouho čekat, ale padaly prakticky jen do naší sítě. Postupně jsme tedy v první polovině prohrávali až 0:5, po gólech ve 4, 16, 18, 20 a 35 minutě. Dvě minuty před koncem první půle se nám alespoň po pěkném pasu od Pajina a úniku Pepíka podařilo snížit hrozivě vypadající skóre. V průběhu první poloviny do zápasu nastoupil na pár minut i náš opožděný devátý hráč jara, který však bohužel vydržel na hříšti jen 5minut, kdy po naražení soupeřovým hráčem na mantinel došlo k nezaviněnému zranění a musel být odvezen do nemocnice na vyšetření. Potkalo nás tedy další již 4 zranění dlouhodobého rázu. Po tomto nešťastném, ale neúmyslném  incidentu se hra alespoň na chvíli uklidnila a naštěstí se začal alespoň od druhé poloviny hrát slušnější hokej. Nezbývalo než zvednout hlavy a zkusit dohrát zápas pokud možno bez dalšího zranění.

Ve druhé polovině se tedy hra začal již více podobat hokeji a šance se střídali na obou stranách, soupeř pod dojmem vítězství ubral na agresivitě. Sice jsme se snažili zápas zdramatizovat, ale fyzicky jsme na soupeře nestačili a i soupeřův gólman dokazoval své umění. Navíc nad všechny čněl výkon i slušná hra bývalého hráče „HHK A“ Pyrochty, se kterým jsme si nevěděli rady. Naše síťka se rozvlnila ještě třikrát po gólech v 55, 60 a 78 minutě, kdy soupeř využil i jednu ze svých přesilovek. Nám se už další šance nepodařilo dotáhnout do gólového efektu a tak konečný result utkání zněl 1:8.




Resumé utkání:

Utkání se nehodnotí dobře, vyhrocený zápas,  soupeř výkonnostně na úrovni městské extraligy, navíc dnešní naše zdecimovaná sestava, šance na úspěch prakticky nulová. Přesto je třeba pochválit všechny za bojovnost.  Nezbývá tedy než pogratulovat soupeři k vítězství.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 689644
Měsíc: 12753
Den: 395