Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.kolo ML 2011-12 : SK LAVIČKY - NHÚ 3:7

Náš letošní již sedmnáctý zápas ligové sezóny 11-12.

Již podruhé v nadstavbě jsme se potkali na ledě s týmem SK Lavičky, stejně jako minulé utkání se hrálo také v sobotu v ranních hodinách a to 18.2.2012. Na led jsme vyjeli k našemu sedmnáctému letošnímu zápasu ML 2011-12.
 
V tomto kole nás tedy čekal zápas s týmem SK Lavičky. Tým Laviček se drží na prvním místě nadstavby jen s jedinnou prohrou, kterou utrpěl právě s námi. S tímto týmem se samozřejmě velmi dobře známe, naše hokejové cesty se téměř kopírují ( z ML do EML a zpět).
 
Celkově z našich vzájemných zápasů máme s tímto týmem bilanci stále příznivou, výsledkově to vypadalo v ML či EML prozatím takto :2:3, 1:5, 5:1, 9:1, 3:2, 6:3, 0:9, 2:5, 4:3, 7:8, 0:6, 4:2, 3:2, 4:2, 2:4, 3:6, 6:0.
 
Letošní zápasy jsme odehráli poměrem 3:6 a 6:0.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír
2.Pětka
Necid Josef
 
 
Novotný Radek
 

Náhradníci
Komínek David (ne-omluven)
Požár Pavel (omluven)
Hlaváč Lubomír / Cink Lubomír /  Kubát Petr(zranění)
Badalík Miroslav/Jaša Vlastimil (omluven)

Veselý Petr (omluven)

Jelínek Jiří (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SK LAVIČKY - NHÚ BALINKA 3:7 (1:2) - STATISTIKY - více zde 

Při ranním nástupu na led se před námi objevilo pravděpodobné deja vu, tedy pocit již z něčeho prožitého. V tomto případě se jednalo o počet hráčů na ledě, kdy stejně jak minulé utkání s týmem z Laviček, by se hráči dali spočítat téměř na prstech jedné ruky. Na led v brzkých ranních hodinách vyjelo dohromady 15 lidí i s brankáři a to se všichni ještě pěkně loudali. Je vidět, že sobotní rána hokejově netáhnou a tak se dnes dal na ledě čekat spíš boj o to, kdo více fyzicky vydrží. Náš tým se sešel v sedmi hráčích v poli, škoda některých omluvenek a neomluvenek. Ale již k hokeji.

 

Úvod zápasu začal rychle, týmy na led vlétly a nějak se nezatěžovaly taktikou. Hrál se hodně útočný hokej. My jsme si ihned vynutili převahu a začali brankáře domácího týmu zasypávat střelami, které však končily většinou v jeho lapačce. Naše šance nás mohli hodně mrzet, kdyby tým SK využil některé své rychlé kontry, kdy útočníci čekající "za bukem" nás několikrát nečekaně vyrušili. Přibližně ve 12.minutě utkání Pepík V. uvolnil rozjetého Jaru M. na modré, ten prosvištěl kolem obránce a zakončil svým typickým blafákem. Stav 0:1 vydržel jen dvě minuty, kdy pro změnu nabil Pepíkovi Milda S., střela byla již ukázkou mistrovství. Skóre o dva góly v náš prospěch nás na chvíli ukolébalo a tým SK nám připravil několik perných chvilek. Když jsme se vzpamatovali a začali zase soupeře přehrávat, dostali jsme gól. To běžela 19.minuta a útočník soupeře nás překvapil prudkým projektilem od modré. Až do konce první půle si oba týmy vypracovali několik šancí, řečených tutových, buď však selhala koncovka nebo brankáři předváděli výborné zákroky. Na hráče začala padat únava a tak byli všichni rádi, že si mohli jít na chvíli odpočinout do šaten.
 
V šatně jsme se snažili hodně povzbudit, utkání nebylo vůbec rozhodnuto, bylo hlavně nutno vylepšit naše zakončení. Přece jen šancí jsme měli minimálně na dva zápasy. Oba týmy věděly, že fyzička bude také rozhodující pro konečné skóre utkání, v této "disciplíně" jsme si však věřili, bylo nás také o jednoho hráče v poli více. Na led jsme opět vlétli a snažili jsme se soupeře přitlačit před jeho bránu. Šance nenechali na sebe dlouho čekat, bohužel jsme spíše však rozchytávali domácího brankáře. A tak jsme pykali, když jsme udělali velkou hrubku v rozehrávce z našeho obranného pásma v 49.minutě a střela od modré skončila za zády našeho Karla. Netrvalo však ani dvě minuty a opět jsme vedli. To přiťukl puk Pepík V. Pepovi N., který se vydal na výlet až z našeho obranného pásma a krásnou střelou po ledě k tyčce strhl skóre opět na naši stranu. Skóre 2:3 v náš prospěch vydrželo až do 60.minuty, kdy se nám podařil další kiks s vyhozením puku z našeho pásma a bylo srovnáno. Naštěstí trvalo zase jen pár chvil a to v 63. minutě upravilo na 4:3 v náš prospěch duo Milda a střelec Pepík po krásném kontru. V 65.minutě jsme vedli již o dva góly, to jsme předvedli skvostnou akci až z našeho pásma, když Pepík vyvezl puk, přečíslili jsme soupeře, nahrál Jarovi do tandemu, ten našel za sebou Mildu, který po zemi nezadržitelně zakončil. Stav 5:3 trval až do 73.minuty, kdy se nám podařila opět akce jak přes kopírák až z našeho obranného pásma po ose Milda, Pepík a zakončovatel Radek N.. A aby tomu nebyl ještě konec, v 75.minutě vstřelil Radek N. svůj druhý gól krásně po zemi, když předtím přejel téměř celé hřiště. Na gól mu přihrávala či puk vybojovala bratrská dvojice Mira a Jara.  Konec utkání se již jen dohrával, oba týmy toho měly již "plné" zuby.


Resumé utkání:
Dle mého názoru jsme dnes zaslouženě zvítězili. Ve hře byly vidět i nedostatky, ty však plynuly hlavně z fyzických indispozicí (některé naše chyby v obranném pásmu byly však hrozivé). Většinu utkání jsme však předváděli výbornou hru s množstvím krásných přihrávek, myslím, že se na nás dalo i dívat.
Soupeř se snažil, hrál dobrý zápas, ale určitě mu nepomohl nízký počet hráčů (hráči SK odpadli dříve než my).

K hodnocení hráčů, opět výkon celého týmu. Nutno pochválit všechny hráče, i za ten fyzicky velmi náročný výkon.
Rád bych však vyzdvihl super souhru a výkon naší obranné trojky Raďa, Pepa alias José a Mira.
 
Neusnout však na vavřínech, teď nás čeká poslední zápas druhého kola nadstavby s týmem HC-F Dráhy a na papírové předpoklady se nedá spoléhat.
Hlavně docházka by se měla zlepšit, hrát v sedmi lidech není žádná balada.

 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 691874
Měsíc: 12011
Den: 399