Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.kolo EML 2009-10 : NHÚ - SK LAVIČKY 4:2

Podrobnosti z našeho 18.utkání v EML ročníku 2009 - 10 s týmem SK LAVIČKY ze dne 23.1.2010.
Dne 23.1.2010 v dopoledních hodinách jsme vyjeli na led k dalšímu zápasu EML, tentokrát již 18.kola letošního ročníku.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem SK Lavičky. 
Týmu SK Lavičky se v letošním ročníku ML celkem daří, usadil se přibližně uprostřed ligové tabulky s téměř vyrovnanou bilancí.

Celkově z našich vzájemných zápasů máme s tímto týmem bilanci stále příznivou, výsledkově to vypadalo prozatím takto PÚ (5:3, 11:4, 3:6, 9:7, 6:4, 5:6, 9:4, 2:1, 6:3, 5:8, 10:1, 14:4), ML (2:3, 1:5, 5:1, 9:1, 3:2, 6:3, 0:9, 2:5, 4:3, 7:8, 0:6).

První letošní zápas skončil naší prohrou 0:6.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.
Gólman
Komínek Martin
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Požár Pavel
Navrátil Michal
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír (A)
2.Pětka
Komínek David
Pokorný Pavel
Cink Lubomír
Novotný Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Vacula Josef (stopka)
Necid Josef (omluven)
Krejska Bořivoj (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Strádal Radek (omluven)


PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - SK LAVIČKY 4:2 (2:2) - STATISTIKY - více zde 

V dalším zápase městské ligy nás čekal zápas s týmem SK Lavičky.  Papírově na tom byl soupeř lépe a tak jsme neměli co ztratit. Pohled dnes na sestavu ukazoval, že není obránců nazbyt a tak se musel dozadu posunout z elitního komanda Pokec s Davidem, což nakonec v konečném zúčtování se ukázalo jako dobrý tah.

Úvod zápasu se nesl v oťukávání obou týmů, šancí na obou stranách bylo jak šafránu. Naše obrana hrála velmi dobře, bohužel hlavně v úvodu náš útok za obranou zaostával. Na lavičce nás však dirigoval v roli kouče Pepík, takže i naše útočná aktivita se postupně zlepšovala. Přibližně v 10.minutě utkání se nám podařilo vstřelit gól. To si našlápl z obrany Pavel, dostal se až před bránu, gól sice nevstřelil, ale dorážka Luboše si cestu za bránu už našla. Hned bylo veseleji a také hra tomu odpovídala. Naše dnes první lajna se sice trošku trápila, byla však plně nahrazena "dvojkou", kluci se činili. V 18.minutě to bylo již o dvě branky, to jsme podnikli protiútok Pavlem, následovala nahrávka na Luboše, jeho střela a dorážka do odkryté branky Jirkou. Stav 2:0 po dvaceti minutách jsme určitě nečekali. Hra však plynula dále a soupeř korigoval. Gól jsme dostali v naší přesilovce, kdy jsme si nebyli schopni ani nahrát. To běžela 23.minuta a soupeř se dostal opět do hry. V další fázi se hrál vyrovnaný hokej, a když už to vypadalo, že odejdeme do šaten s vedením 2:1, obdrželi jsme vyrovnávací gól dvě minuty před hvizdem. Bohužel jsme pykali za nedisciplinovanost a oslabení 5:3 jsme nezvládli. Do kabin jsme tedy odcházeli za nerozhodného stavu.
  

V šatně jsme se snažili hlavně povzbudit, Pepík přesně vystihl stav věci a upozornil nás na naše chyby. Důležité bylo, že jsme si rady "vzaly" na led s sebou a herně jsme se ve druhé půli ještě podstatně zlepšili.
V úvodních minutách druhé půle se herní průběh sice moc nezměnil, hra byla vyrovnaná, ale postupem času jsme stále více přebírali iniciativu a přicházeli i gólové šance. Několik závarů před hostující brankou jsme v gól "nepřetavili", byli jsme však trpělivý a odměna přišla. To běžela 56.minuta utkání a po perfektní spolupráci a vyšachování zakončoval do prázdné branky Michal N. Na gól mu přihrávali Radek N. a Jirka. Od této doby se snažil více i soupeř, naše obrana v čele s Martinem Komínkem v bráně však vše bez větších problémů eliminovala. Rozhodující chvíle a gól zápasu přišel v 74.minutě, to po výměně puku mezi Pavlem a Michalem zakončoval Michal akci střelou z místa kruhů, brankář neměl pražádnou šanci. Do konce utkání jsme vedení již udrželi, opět nás několikrát podržel Martin a tak jsme si mohli vychutnat další vítězné utkání.
 

Resumé utkání:
Náš tým dnes zaslouženě zvítězil. Je vidět, že to je sport a každý zápas je jiný. Týmu Laviček jsme oplatili prohru z úvodu sezóny, i když to určitě nebylo tak jednoduché, jak možná referát vypadá.

K hodnocení hráčů, dnes bych vyzdvihl hlavně druhou lajnu včetně  její "provizorní" obrany a brankáře. Dneska to byl od kluků famózní výkon.


A příště zápas s týmem SK Vídeň.


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 681382
Měsíc: 11416
Den: 588