Jdi na obsah Jdi na menu
 


19.kolo ML 2011-12 : NHÚ - HC-F DRÁHY 5:2

Náš osmý zápas nadstavby o 17.-21.místo uzavírající druhou třetinu nadstavbových zápasů o umístění.

V pondělí 27.2.2012 jsme ve večerních hodinách jsme sehráli osmé utkání nadstavby o 17.-21.místo.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC F-Dráhy. Tým HCF Dráhy nás jako jedinyý v první třetině nadstavby porazil, a i když tabulkové postavení hovoří spíše o opaku, dal se dnes čekat vyrovnaný zápas.

Pro úplnost statistik, s týmem Dráhy máme z předchozích roků tuto bilanci přátelských zápasů (2:2, 4:8, 7:5, 7:5, 2:4, 8:0, 5:1, 6:3, 5:6, 3:7, 8:7) a zápasů městské ligy (4:2, 1:3, 9:1, 4:1, 0:1,4:4, 2:0, 2:7). Tedy statisticky 19 zápasů s poměrem 10 výher, 2 remíza a 7 proher. Tedy bilance úspěšná.

 Letošní zápasy jsme odehráli poměrem 2:0, 2:7.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, hráli jsme hodně nekompletní a byli rádi, že se nás sešlo dohromady deset lidí včetně brankáře.

Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Strádal Radek
Necid Josef
Vacula Josef
Novotný Radek
Komínek David
2.Pětka
Požár Pavel
Badalík Miroslav
Jaša Vlastimil
Strádal Milan (C)
Jelínek Jiří

Náhradníci
Mucha Miroslav (omluven)
Mucha Jaromír (omluven)
Hlaváč Lubomír/Cink Lubomír (zranění)
Veselý Petr (omluven)
Kubát Petr(omluven)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : HC F-DRÁHY 5:2 (2:0) - STATISTIKY - více zde

Dne 27.2.2012 jsme nastupovali na ledovou plochu s jasným cílem neprohrát a po posledním „ debaklu“ s týmem Dráhy 7:2 vítěznou sérii naklonit na naši stranu. Dnes jsme se museli obejít bez stálých opor Járy a Míry, ale i tak jsme dokupy dali dvě kompletní pětky, které si na ledě více než rozuměly. Ale k samotnému zápasu.

Tým Drah už při rozbruslení budil respekt, nastoupil totiž v kompletní sestavě, jako u minulého společného zápasu, kde jak jsem již zmiňoval, nás přehrál. Před utkáním byla navrhnuta sestava, ale na žádost některých hráčů, byla trochu upravena, a jak se nakonec ukázalo, ještě, že tak. Od prvního buly se začal hrát celkem pohledný hokej na obou stranách, ale přece jenom Balinka měla více ze hry a hned na začátku si vytvořila několik pěkných akcí. V 16. minutě jsme konečně prolomili soupeřovu obranu natolik, že jsme skórovali, trefil se Pepík po pěkném  pasu od Mirka Badalíka, který dnes nastoupil po dlouhé době po svém zdravotním pohybovém problému a nebylo to na něm vůbec znát, že téměř 2 měsíce nehrál. Náš tlak stále stoupal a brankář hostí se měl co ohánět, ale ve 24. minutě opět neodolal našemu tlaku a podruhé podlehl, to si  Radan N. krásně našel volného Pepíka a ten si věděl s pukem rady, a vedli jsme 2:0, ale i soupeř, jak se říká, neusnul na vavřínech a několikrát svými rychlými protiútoky ohrozil naši branku, ale náš golman Karel byl vždy na místě a nebo za přispění dnes našich výborných obránců byl soupeř tak trochu „ bezzubý“. Po první části tedy zůstal výsledek 2:0 v náš prospěch.

V šatně byla celkem dobrá nálada, ale chyběla nám naše dvojčata Jára s Mirkem, protože nejsme zvyklí, aby oba nehráli, cosi v té kabině chybělo J. Do druhé půle jsme šli s tím, že nesmíme inkasovat a pokud možno výsledek navýšit. To se nám podařilo hned ve 4. minutě 2. půle, kde si opět bravurně našel Radan N. Pepíka a náš „ Anton Špelec “ byl přesný – hattrick, a my jsme vedli 3:0, avšak už po prvním hvizdu začátku 2. půle, bylo zjevné, že soupeř udělal změny v sestavě a to mu přineslo své ovoce, my možná ukolébaní stavem 3:0, jsme poprvé inkasovali po 10 minutách zač. 2. půle. Od tohoto okamžiku, jak to bývá, byl soupeř tak trochu na koni a chvíli měl i trochu více ze hry, protože gól je nabudil, od té doby se hra i tak trochu přitvrdila na obou stranách a na ledě se začalo „jiskřit“. Možná to byla soupeřova taktika „nahlodat naši hru“, ale z přílišného tlaku soupeře jsme nakonec těžili my, kdy hru soupeř za účelem  skórovat otevřel a z nevinného zavezení puku do útočného pásma Milanem, se puk nějakým závratným způsobem odrazil k Davidovi a ten nechtěl asi zaostat za Pepíkem a nedal brankáři soupeře šanci. Bylo to 4:1, ale do konce utkání zbývalo ještě  10 minut a soupeř se nevzdával, rychlými protiútoky se snažil vkrádat do našeho obr. pásma, ale tam jejich akce končily na výborných zákrocích našich beků, a když už se soupeři přeci jenom naskytla vyložená šance, tak v brance stál dnes výborný Karel. Ale i přesto soupeř odpověděl a s trochou štěstí skóroval a bylo to 4:2. Nadále hrál soupeř hru hodně dopředu a vypracoval si několik šancí a hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale jak jsem již zmiňoval, soupeř musel za účelem skórovat  otevřít hru a tím dával více prostoru ve svém obraném pásmu a toho opět využil náš 1. útok za asistence Davida zakončil opět Pepík, který byl dnes se svými 4 brankami a celkovým výkonem králem na ledě, ale samozřejmě za přispění Davida a Radka N. a naší obrany, protože si dnes opravdu  „notovali“. Tento gól nás uklidnil a i když ke konci utkání nás soupeř sice zamknul v našem obr. pásmu, na konečném skóre 5:2 se již nic nezměnilo.



Resumé utkání:

Byli jsme dnes o krůček lepší než soupeř a celkové pojetí dnešní hry bylo z naší strany v rychlém a kombinačním duchu a navíc rozhodla Pepíkova chuť dávat branky, k čemuž mu napomáhali jeho spoluhráči v útoku  David s Radkem Novotným a výborní obránci s Kájou v brance.

MS24



Další utkání sehrajeme opět s týmem HC-F Dráhy.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 2
Celkem: 681484
Měsíc: 11499
Den: 548