Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.kolo ML 2007- 08 : NHÚ - EUROBAGGING 4:5

Podrobnosti z našeho utkání 1.kola ML 2007 - 08 s týmem Eurobagging (A-For) ze dne 14.9.2007
V pátek 14.9.2007 v 19:00 hod jsme odstartovali již 5.ročník ML ledního hokeje ve Velkém Meziříčí.

V 1.kole nás čekal zápas s týmem Eurobagging, podle názvu velká neznámá, jedná se však o bývalý tým A-For (Lesy).
S tímto týmem jsme měli v předchozích ročnících negativní bilanci (1:4, 2:4, 1:5, 3:7, 1:3, 1:2), odešli jsme tedy pokaždé poraženi, což jsme však neprolomili ani tentokrát.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Požár Pavel
Pokorný Pavel
Vacula Josef
Strádal Radek
Jelínek Jiří
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Kubát Petr
Cink Lubomír
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír (A)

Náhradníci
Jaša Vlastimil (stopka)
Krejska Bořivoj (stopka)
Novotný Radek (omluven)
Burian Michal (omluven)




PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : EUROBAGGING 4:5 (2:3) - STATISTIKY - více zde

Úvod zápasu se začal ve svižném tempu, které však vydrželo celý zápas. V úvodních minutách byl soupeř nebezpečnější, za což byl odměněn vedoucí brankou v naší síti. Tento gól nás nakopl, netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. O gól se zasloužil náš staronový hráč Pepík Vacula po přihrávce Radka Strádala. Nutno podotknout, že akce byla velice pohledná a zakončení excelentní.
V dalších minutách zápasu nás nad vodou držela spíše naše první pětka (viz. sestava), postupem času se přidala i naše druhá formace. Soupeř se prezentoval rychlou nátlakovou hrou, z které vyčnívali hlavně dva velmi nebezpeční hráči, kteří určitě hokej nehráli v předchozích letech jen na "rybníkářské" úrovni.
Na obou stranách došlo k několika faulům, které však rozhodčí s velkým přehledem trestali. Bohužel v jednom z našich oslabení jsme inkasovali na 1:2.
I nám se však podařila přesilovka, po náhravce opět Radka S. prostřelil od modré vše náš kapitán Mirek Mucha.
A opět se začínalo od znova. Bohužel jsme opět inkasovali v přesilovce, do kabin jsme tedy šli za stavu 2:3. Nutno však podotknout, že nebylo nic ztraceno. Soupeř byl sice v první polovině nebezpečnější, avšak z jejich mírné převahy plynuly také chyby, takže na vyložené šance byla první půle vyrovnaná.

Druhá polovina začala tak jak skončila první. Tedy opět až nezvykle vysoké (na 1 zápas) tempo. Opět jsme se však nevyvarovali chyb a soupeř do poloviny druhé části, i opět s přispěním přesilovek, zvýšil na hrozivých 5:2. S naším týmem to začalo vypadat špatně. Překvapivě nás góly v naší síti a i částečné přeskupení sestavy nastartovalo a dokonce zápasu jsme přišpendlili soupeře, který už hrozil jen občasnými protiútoky, na jejich polovinu.
Z nátlakové hry se nám podařilo vsítit avšak jen 2 góly, o které se postaraly Milan Strádal po přihrávce Jardy Muchy a Pavel Pokorný po samostatné akci. Další šance pochytal brankář hostí Radek Filip, někdy však i s přispěním velikého štěstí.
Konec zápasu byl dosti vyhecovaný z obou stran, na což mohl doplatit náš Pepík V., kterého nedovoleným "likvidačním" zákrokem jeden z hostujících hráčů málem zranil. Toto se již odehrálo pár sekund po závěrečném hvizdu, což nastartovalo některé naše hráče k odplatě, nutno říci, že spravedlivé. Naštěstí emoce brzy sklidnili velice přesní rozhodčí, kteří rozdali ještě pár trestů a zmíněného hostujícího hráče vyloučili na pět minut + do konce utkání.

Resumé utkání:
Utkání by spíše slušela remíza, k její dokonání však chyběl z naší strany jen krůček.
Pokud však budeme pokračovat ve výkonech z prvního utkání, mohl bychom se posunout oproti loňskému umístění určitě do vyšších pater tabulky.
Těžko určit nejlepšího hráče našeho týmu, podali jsme myslím velmi kompaktní kolektivní výkon. Přesto výkon Pepíka V. musím určitě vyzdvihnout. Pokud bude takto pokračovat i nadále, bude určitě velikou posilou, Pepíku, jen tak dále.

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 692796
Měsíc: 12582
Den: 719