Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podrobnosti z našeho 2.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem Technické Služby VM ze dne 2.10.2010.

V sobotu 2.10.2010 v dopoledních hodinách sme začali náš již druhý ligový zápas letošního ročníku EML.
 
V tomto kole nás čekal tým Technických Služeb VM, tedy jednoznačný favorit utkání a tým,  který jsme v Městské lize VM dokonce ještě neporazili. 
Tým Technických Služeb VM první letošní zápas vyhrál velmi jistě a tak nastartoval určitě další svůj velmi úspěšný ročník ML.

Pro statistiky uvádím naši bilanci, která je nepříznivá a výsledkově vypadá takto (PÚ 8:9, 1:5, 5:2, 4:1, 3:5, 1:7) (ML 6:8, 0:4, 1:3, 0:6, 0:9, 3:9, 1:7, 4:5, 2:6, 3:16).
Minulý ročník dopady naše vzájemné zápasy se skórem 2:6 a debaklem 3:16.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Jelínek Jiří
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír
2.Pětka
Požár Pavel
 
Veselý Petr
Hlaváč Lubomír
 
Náhradníci
Vacula Josef (...)
 Cink Lubomír (omluven)
 
Komínek David (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Krejska Bořivoj (omluven)
Strádal Radek (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Novotný Radek (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - TECHNICKÉ SLUŽBY 1:10 (1:4) - STATISTIKY - více zde

Bohužel do dnešního zápasu jsme nastupovali s mnoha omluvenkami a tak jsme byli nakonec rádi, že se nás sešlo alespoň osm do pole. Pozitivum bylo, že k prvním zápasům za Balinku dnes nastoupili Petr V. a Luboš H. a na ledě byli určitě vidět. Samozřejmě nesmím zapomenout i na přivítání do týmu.
Jinak k utkání, o favoritu zápasu určitě nebylo pochyb, i tak jsme však nechtěli prodat "kůži lacino".  

Úvod zápasu, tak jak celý zápas, se nesl ve stejném hokejovém rozpoložení a to převahou týmu TS, na kterou jsme odpovídali bojovností a zarpulostí. Bylo jasné, že hokejově je tým TS v jiném "levelu", takže jsem se snažili alespoň hrát dobrý hokej a nedopustit velký "uragán" před naší bránou.    
Bohužel po prvních dvaceti minutách byl stav 0:3 a to dnes hosté ještě několik dalších šancí nevyužili. Naše hra byla sice hodně defenzivní, i tak jsme však občas nějaký ten výpad do obranného pásma hostí podnikli. Brankáře TS jsme však prověřovali spíše jen střelami s uctivé vzdálenosti. Těsně před půlí jsme dostali další gól. Když už to vypadalo, že bude skóre po první půli 0:4, podařílo se nám využít přesilovou hru. To TS podcenili svoji rozehrávku, napadáním získal puk Luboš H., podél mantinelu jej předal na Jirku a ten našel před bránou Petra. Peťa V. se nemýlil a tak jsme se mohli radovat alespoň s dílčího úspěchu . Do šaten jsme tedy odcházeli za nepříznivého skóre, ale s hlavou "vztyčenou".
 
V kabině jsme se snažili povzbudit, ukání bylo sice rozhodnuté, ale i konečné skóre s dobrým koncem by nám mohlo pomoci do dalších zápasů (alespoň psychicky). 
Začátek druhé půle se odvíjel podle scénaře z prvního dějství, tedy  převaha TS. Stále příznivé skóre se nám dařilo držet až do 46 minuty,  zde začala "slabší osmininutovka", kdy jsme obdrželi čtyři góly (46., 47., 50., 54.) a skóre tedy narostlo na 1:8. Do konce zápasu jsme ještě dostali další dva góly a to v 61. a 74. minutě, čímž si hosté na svou stranu připsali již desátou branku. Před koncem se nám naskytla možnost zkorigovat, to byl Petr V. faulován při rychlém kontru, nařízené trestné střílení však nevyužil. Bohužel sil už nebylo nazbyt a tak jsme byli všichni rádi, že už více branek nepadlo a utkání skončilo.
 
 
Resumé utkání:
Soupeř byl určitě lepší, proti našemu hokeji byla jeho kvalita více než zřetelná.  I tak je však nutno pochválit naše hráče za bojovnost a před výkonem osmi hráčů v poli nutno "smeknout".
Z jednotlivců těžko vyzdvihovat, myslím že naše obrana zahrála velmi dobře a i "novicové" v našem týmu předvedli, že bude určitě na čem stavět, jejich výkon vyčníval nad ostatními.

A příště nás čeká zápas s týmem Agromotor VM a doufám, že docházka bude mnohem lepší.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 693007
Měsíc: 12752
Den: 699