Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.kolo ML 2011-12 : STRÁNECKÁ ZHOŘ - NHÚ 3:7

Náš druhý mistrovský zápas v ML 2011-12.

V sobotu 8.10.2011 jsme ve večerních hodinách začali další zápas ML.

Po téměř čtyřech letech jsme se na ledě potkali s týmem SK Stránecká Zhoř.

Tým ze Stránecké Zhoři patří ke stálým účastníkům soutěže ML a v posledním ročníku 2010-11 skončil na celkovém 21. místě. 

S tímto týmem jsme v naší historii odehráli několik zápasů ML. Bilanci máme nepřiznivou a výsledkově vypadá takto 2:3, 2:4, 2:4, 0:3, 6:4, 4:0.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, zranění, omluvenky a tresty nepustily do utkání ani dvě kompletní formace:

Gólman
Fiala Jiří
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Badalík Miroslav
Jelínek Jiří
Strádal Milan (A)
Vacula Josef
2.Pětka
Strádal Radek
 
 
Novotný Radek
Veselý Petr

Náhradníci
Mucha Jaromír (trest ML)
Požár Pavel  (omluven)
Kubát Petr / Komínek David (omluven)
Jaša Vlastimil / Krejska Bořivoj (omluven)
Benáček Karel (omluven)

 Cink Lubomír / Hlaváč Lubomír (zranění)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SK STRÁNECKÁ ZHOŘ : NHÚ BALINKA 3:7 (3:3) - STATISTIKY - více zde 

Do zápasu s týmem ze Stránecké Zhoři jsme nastupovali s očekáváním, přece jen jsme se s tímto týmem dlouhou dobu nestřetli a zápas mohl mít zajímavý náboj.
Obě družstva ovlivnila nepřítomnost mnoha hráčů a tak na led na obou stranách vyjelo jen osm hráčů do pole.

Do utkání jsme chtěli vlétnout, začátek byl však spíše oťukávací. Po první vyrovnané pětiminutovce jsme začali soupeře lehce přehrávat a začali jsme si vytvářet i šance, které jsme však trestuhodně zahodili nebo nás vychytal brankář domácích. Soupeř se snažil hrozit z kontrů, co se mu také povedlo, když se v 9.minutě zápasu trefil. První střelu po úniku jsme ještě "zpacifikovali", nedůrazným pokrytím hráčů před bránou byla odplata v podobě gólu v naší síti po střele ze skrumáže či téměř spoza brány. Od této chvíle jsme hodně znervózněli, soupeř se zatáhl a my jsme začali hrát hru plnou nepřesností. Přibližně ve dvacáté minutě utkání neproměnil Milda nájezd po své překrásné individuální akci, to však byla pravděpodobně předzvěst té další, kdy jsme již vstřelili vyrovnávací gól. Milda nahrával spoza brány a "palič" Jirka z první prostřelil brankáře. Nerozhodný stav vydžel až do 31.minuty, kdy jsme opět inkasovali, jak jinak než-li z rychlého protiútoku soupeře. Naštěstí o čtyři minuty později se po nahrávce Pepíka V. rozjel Mira B. přes celé kluziště a svoji akci zakončil ukázkovým obstřelením brankáře. Stav 2:2 vydržel jen chvíli, to když po nahrávce Jirky J. na Pepíka V. rozjetého po pravém křídle nebyl jeho žádný problém prostřelit brankáře domácích. Hned v téže minutě, tedy 37. jsme však opět inkasovali vyrovnávací gól a to  po střele od modré. Do konce první půle se již nic více neudálo.

V šatně nebylo co vymýšlet, bylo nutné začít hrát více aktivněji a hlavně zpřesnit naši hru a nenechat soupeře ujíždět do rychlých kontrů. A druhá půle byla z naší strany herně mnohem lepší té první. Hned ve 42.minutě vyhrál v útočném pásmu Radek N. buly, přiklepl na modrou našemu kapitánovi Mirovi a jeho projektil z první skončil až v napnuté síťce branky domácích. Přibližně v 50.minutě jsme se po akci Mira M., Milda S. a Pepík V. již radovali popáté, to Pepík protřelil nechytatelně brankáře týmu SK. O pět minut později předvedl individuální akci z našeho obranného pásma po zachycení nahrávky sopupeře opět Pepík V. a završil dnes svůj hattrick. Do konce utkání jsme již udržovali naše vedení a těsně před koncem jsme ještě skóre dokonce navýšili, to když Milda nahrával na pravou stranu, puk převzal rozjetý Petr V. a svoji křídelní akci zakončil opět gólově. Utkání se nám podařilo ve druhé půli jak herně, tak gólově otočit v náš prospěch, za což je všechny naše hráče nutno pochválit.

Resumé utkání:

 

Dnes jsme předvedli hlavně ve druhé půli dobrý hokej, na který se dalo dívat. Škoda jen, že účast nebyla ideální, kluci na ledě to však zvládli a za to jim patří uznání a dík.

K hodnocení hráčů, nerad bych někoho vyzdvihoval, všichni odvedli dobrý výkon a rád bych pochválil úplně všechny hráče dnes na ledě.


Další utkání sehrajeme s týmem HC Tasov.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 690115
Měsíc: 12666
Den: 416