Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.kolo ML 2012-13 : HC STRÁNECKÁ ZHOŘ : NHÚ 3:9

Náš druhý letošní zápas v ML12-13.

V sobotu 13.10.2012 jsme odehráli druhý letošní zápas ML 2012-13.

Na led proti nám vyjel tým SK Stránecká Zhoř.

Tým ze Stránecké Zhoři patří ke stálým účastníkům soutěže ML a v posledním ročníku 2010-11 skončil na celkovém 19. místě. 

S tímto týmem jsme v naší historii odehráli několik zápasů ML. Bilanci máme vyrovnanou a výsledkově vypadá takto 2:3, 2:4, 2:4, 0:3, 6:4, 4:0, 7:3, 9:2, 5:2, 5:5.

Minulý ročník jsme odehráli zápasy poměrem 7:3, 9:2, 5:2, 5:5.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, bylo nás dnes akorát na 2 pětky.

Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Jelínek Jiří
Komínek David
Vacula Josef
2.Pětka
Kubát Petr
Necid Josef
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Požár Pavel

Náhradníci
Novotný Radek (omluven)
Veselý Petr (omluven)
 Cink Lubomír / Hlaváč Lubomír (zranění)
Jaša Vlastimil (omluven)
 Badalík Miroslav (omluven)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SK STRÁNECKÁ ZHOŘ : NHÚ BALINKA 3:9 (2:3) - STATISTIKY - více zde 

Sobotní polední zápasy nám moc nevyhovují a tak se čekalo, kolik nás vůbec přijde. Oproti minulému zápasu nás bylo do pole o jednoho více, to se vrátil do sestavy po zranění náš kanonýr Pepík V. (hráli jsme na dvě komplentní lajny). Pro tým to byla povzbudivá zpráva a tak jsme čekali, jak se nám dnes v zápase povede. Pokud bychom navázali na druhou půli z prvního zápasu, určitě bychom nebyli bez šancí na nějaký ten bod.

 

Úvod utkání se nesl ve vyčkávacím tempu, čekalo se na první zápis v utkání. Ten přišel v 6.minutě, bohužel do naší brány. To naše obrana opět namazala soupeři, nyní křižnou přihrávkou na modrou a projektil domácího útočníka skončil v naší síti. Naštěstí jsme se vzpamatovali a v 9.minutě bylo srovnáno. To naše druhá lajna úřadovala v obranném pásmu domácích, Jara nahrával spoza brány na volného Pajina P., ten puk ještě neumístil do brány, ale nahrál na Mildu, který si již věděl rady. Gól padl bekhendem po zemi mezi betony domácího brankáře. Hned v 11.minutě jsme už vedli, to Mira vyvezl puk do pásma, Jirka ideálně našel Davida, který svoji rychlou střelou našel skulinu pod víkem v brance domácích. Stav 2:1 jsme však dlouho neudrželi, ve 14.minutě jsme nezachytili útok domácích, střela od modré proklouzla Kájovi do brány. Naštěstí dvě minuty poté po své individuální akci zakončoval Pepík. To zachytil špatnou rozehrávku soupeře, našlápl a prostřelil domácícho brankáře. Do konce první půle se již nic více nestalo. Šance sice byly, to na obou stranách, brankáři však předváděli svá umění a nedovolili nikomu více skórovat. A to už byl konec první půle.

 

 
V šatně jsme se snažili povzbudit, vedení o gól nic neznamenalo, nebylo nutno nic podcenit. Úvod druhé půle se lehce spozdil, na led však vyjela obě mužstva nažhavená. Prvních deset minut druhé půle se hra přelévala od brány k bráně, čekalo se na další gól. My jsme načali skvostnou desetiminutovku v 51.minutu, to nájezd dva na jednoho využili Pepík s Davidem. Pěkně si vyměnili puk a byl to David, kdo zakončoval. Hned poté úřadovala v obranném pásmu domácích naše druhá lajna, to akci rozjel Mira, nahrál Jarovi, který si na modré vyměnil puk s Mildou. ten z pravého křídla vrátil střílenou nahrávkou zpět Jarovi před bránu a ten již jen nastavil hokejku. Puk skončil mezi betony domácí brány. V 54.minutě byla na ledě opět první lajna, nenechala soupeři "dýchat", brankář domácích čaroval, Davida ještě vychytal, puk do prázdné však již pohotově dorazil Pajin. Na stav 7:2 zvyšoval Pepík a to v 58.minutě. To po závaru, našel Jara na pravém křídle Davida a ten nezištně Pepíka na levém křídle, který z první jen "umístil". V 60.minutě střílel Peťa, jeho sřelu zblokovali ještě domácí, puk však zakončil či dokončil Pepík, který tímto zkompletoval svůj dnešní hattrick. Soupeři jsme dovolili snížit v 64.minutě, to jsme nezpacifikovali rychlý kontr a střela spoza kruhů si našla skulinku do naší brány. My jsme v této části utkání nechtěli soupeře nechat utkání zdramatizovat a tak jsme stále bušili na branku domácích. Soupeř však často vyrážel do rychlých kontrů a tak se bylo stále na co dívat. V 76.minutě jsme utkání již gólově dokončili, to po ose Peťa, Jirka a David, dnes David zkompletoval již druhý hattrick pro Balinku. Těsně před koncem utkání jsme ještě přežili přesilovku domácích a utkání nakonec bez újmy ve skóre dokončili v počtu hráčů čtyři na čtyři. Do šaten se nám dnes šlo v příznivé náladě

 



Resumé utkání:

Zasloužené dnešní vítězství, předvedli jsme velmi dobrý výkon. I když oba soupeři nepředvedli ještě extra kdovíjakou podívanou (z důvodu startu soutěže však pochopitelné), i tak jsme byli dnes na ledě, doufám si říci, jednoznačně lepší. Hlavně naše individuality a efektivita určily ráz utkání. 

Nerado chválit za dnešní výkon jednotlivce, celý tým předvedl výborný výkon. A kdo chce, určitě se v komentáři najde ty hvězdičky nad hvězdičky. Jen tak dále.

 

A příště jdeme na tým Pikárec a to přesně za týden.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 4
Celkem: 681261
Měsíc: 11346
Den: 645