Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.kolo ML 2015-16 : NHÚ - Auto Dobrovolný VM 5:3

Náš 2.zápas ML 2015-16.

V pátek 16.10.2015 jsme v ideálních večerních hodinách odehráli náš další zápas ML 2015-16.
 
V tomto kole nás čekal tým Auto Dobrovolný VM.
 
Pro oživení paměti, s tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. Bilanci máme spíše vyrovnanou a výsledkově vypadá takto (PÚ 7:2, 6:8) a (ML 4:1, 4:2, 6:2, 1:5, 3:12, 6:4, 4:8, 5:13, 4:2, 4:3, 5:5).
 
Minulovu sezónu jsme odehráli čtyři zápasy s týmem Opel a to PÚ 6:8, ML 4:2, 4:3 a 5:5.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Necid Josef
Uchytil Tomáš
Navrátil Radek
Navrátil Michal
2.Pětka
Strádal Radek
Požár Pavel
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Cink Lubomír
 
Náhradníci
 
 

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : AUTO DOBROVOLNÝ VM 5:3 (4:0) - STATISTIKY - více zde 

Na již druhý letošní zápas ML nás nakonec dorazilo počet deseti lidí, což bylo ideální rozpoložení. Proti nám nastoupil tým Auto Dobrovolný, tedy tým, který s námi bojoval v extralize a baráži o extraligu v minulém ročníku.

 

Hned na začátku utkání jsme vstřelili gól, o který se postaral Michal po střele, když mu nabili dezorientovaní obránci soupeře. Po dalším oťukávání jsme převzali iniciativu a soupeře jsme zatlačili k jeho brance. To neslo "ovoce", protože v 5.minutě jsme vedli již 2:0. Nyní po perfektní spolupráci útočné trojice Michal, Radek N. a Tomáš, který po vyšachování zakončoval do odkryté branky z levého křídla. Soupeř se snažil utkání zkorigovat, my jsme však hráli zodpovědně a vyráželi do rychlých kontrů. Šancí jsme měli přehršel a nechali jsme hodně vynikat brankáře týmu Opel. Ve 23.minutě jsme však další polotutovku využili, to po nahrávce z útočného rohu od Pepy střílel pod víko opět Michal. A hned ve 26.minutě jsme vyšachovali po rychlém kontru obranu hostí a duo Jara s Mildou se nemýlilo. Zakončoval Jara mezi betony. Do konce první půle se oba týmy snažili skóre navýšit či korigovat, avšak bez úspěchu. S koncem půle jsme přežili ještě přesilovku soupeře, která se přetáhla do druhé půlky.

 

Druhou půli jsme tedy zahájili v oslabení a soupeře jsme naštěstí k ničemu nepustili, což byl dobrý herní základ pro udržení vedení v utkání. Hra se přelívala mezi oběma brankami, šance se rodily, avšak bez efektu až do 53.minuty. To tým Auto využil rychlý protiútok a prosadil se střelou, kterou neštastně do naší sítě srazil jeden z našich obránců. Gól nás na chvíli zarazil, opět jsme však přepnuli na vyšší obrátky. Po jedné z šancí jsme měli i trestné střílení, bohužel bez efektu. Až v 62.minutě jsme navýšili na 5:1, to když Tomáš zachytil chybnou rozehrávku soupeře a prostřelil brankáře soupeře. Do konce utkání jsme se snažili skóre udržet, což se nám sice povedlo, ale úplně snadné to nebylo. V 70.minutě jsme inkasovali při našem oslabení po střele a v 77.minutě z protiútoku. Do konce však už chybělo málo a tak jsme nakonec utkání dovedli do vítězného konce a připsali si tak druhou výhru v sezóně.

 

Resumé utkání:

 

Co k zápasu dodat, myslím, že jsme byli lepším týmem a pro vítězství jsme udělali na ledě více. Soupeř se hodně hledal a nebýt nevyužitých šancí, mohli jsme mít utkání pod kontrolou s daleko menšími "nervy". Asi si to však necháváme na další zápasy.

Jinak soupeř hrál velmi fair play a utkání bylo vedeno dobrém a kvalitním duchu, za což je nutno oběma týmům poděkovat.

 

Jinak bych z našeho týmu pochválil všechny hráče za bojovnost, a i když se výrazněji prosadili některé naše individuality, bez nichž by to nešlo, viz statistiky, pochvalu zaslouží všichni na ledě bez rozdílu.


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.
 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 689589
Měsíc: 12762
Den: 467