Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.kolo PO ML 2013-14 : NHÚ - HC BENETICE 1:4

Náš třináctý zápas ML 2013-14.

V sobotu 4.1.2014 v ranních hodinách jsme sehráli další zápas ML, tentokrát již druhý zápas PO ML 2013-14.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC Benetice, tým který skončil na 11.místě v extralize po základní části. S týmem z Benetic jsme v historii ML sehráli jen jedno utkání v sezóně 2011-12 a to jsme vyhráli poměrem 5:4. 
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Badalík Miroslav
Necid Jan
Strádal Milan (A)
Jelínek Jiří
2.Pětka
Strádal Radek (A)
Požár Pavel
Navrátil Michal
Novotný Radek
Mucha Jaromír

 Náhradníci

Vacula Josef
Komínek David
Necid Josef



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :


NHÚ BALINKA - HC BENETICE 1:4 (0:2) - STATISTIKY - více zde 

K dnešnímu zápasu jsme mohli nastoupit v dostatečném počtu hráčů, nakonec jsme sestavu zredukovali na dvě pětky a dnešní stopky si vybrali naši elitní hráči. Dalo by se říci, až na malé věkové vyjímky, že dnes nastoupila na led stará garda NHÚ BALINKA. Podruhé v historii ML jsme se střetli s týmem Benetic, dnes jsme neměli co ztratit, mohli jsme jen překvapit a hlavně si dobře zahrát.
 

Na ledě se odehrávala od začátku vyrovnaná bitva, oba týmy se snažily vstřelit úvodní gól. My jsme se soupeřem drželi krok, a i když v první půli to z obou stran nebyl úchvatný hokej, spíše povánoční zhazování kil, dalo se na to dívat. Bohužel jsme nezachytili dvouminutovku soupeře a v 8.a 9.minutě jsme zbytečně inkasovali. Oba góly padly z protiútoků soupeře, tato disciplína týmu HC evidentně dnes svědčila. První gól padl po střele k tyči za modrou z levého křídla. Hned po buly jsme inkasovali druhý gól, nyní zprava, střela více z úhlu ve vzdálenosti od kruhů. Hra pokračovala dále, od této chvíle jsme se snažili soupeře přišpendlit k jeho svatyni, víceménně se nám to dařilo, ale ty kontry týmu HC bylo často také velmi nebezpečné a stále nás nenechávaly v klidu. Několik hodně slibných šancí jsme nevyužili a tak jsme odcházeli do šaten za nepříznivého skóre 0:2.

V šatně jsme se snažili povzbudit, zápas to byl vyrovnaný, sice tomu trošku chyběl ten šmrnc, ale herně to nebylo špatné. Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním hned vyrovnat, bohužel opak byl pravdou, hned ve 41.minutě jsme inkasovali po chybách v našem obranném pásmu, když jsme nevyhodili puk ze třetiny a poté nepokryli hráče. Bohužel toto byl asi rozhodující gól zápasu, sice se hra ještě zrychlila, oba týmy více makaly, gól jsme však stále nemohly vstřelit, svatyně hostí byla pro nás snad zakletá. Utkání se pomalu chýlilo ke konci a soupeř po několika vyložených šancích z kontrů proměnil v 65. minutě dorážku ze závaru před naší brankou na stav již 0:4. My jsme se stále snažili, ale místo střel, jsme více kombinovali a tak jsme si na ten alespoň jediný úspěch museli počkat až do 78.minuty. To jsme vyšachovali obranu hostí, Milda s Jarou si vyměnili puk, který nakonec Milan zasunul vedle pravého betonu brankáře HC. A to už byl konec.

 

 

Resumé utkání:

 

Co říct závěrem, dnes jsme předvedli dobrý výkon, co nám však chybělo, byla střelecká efektivita a dravost. Soupeř si za čtyři vstřelené góly vítězství nakonec zasloužil a nutno hlavně podknout, že zápas se nesl z obou stran ve velmi férovém duchu. Kéž by takových zápasů bylo více, i když jsme prohráli, tak pocit z výkonu a předvedené hry obou týmů nebyl až tak špatný.


  
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 690451
Měsíc: 12648
Den: 559