Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.kolo PO ML 2014-15 : SK OŘECHOV - NHÚ 4:3

Náš druhý zápas PO ML 14-15.

V pátek 2.1.2015  jsme odehráli naše druhé utkání nadstavby městské ligy ročníku 2014-15.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Ořechova, tedy tým, se kterým se setkáváme poslední sezóny ve druhé lize, nyní opět v play-off o extraligu. V základní části 2.ligy skončil tým Ořechova na 4.místě.
 
 
Zápasy minulého ročníku jsme odehráli s poměrem 7:5, 5:3 a 5:5.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Filip Radek
1.Pětka
Požár Pavel
Strádal Radek
Komínek David
Strádal Milan (A)
Uchytil Tomáš
2.Pětka
Strádal Milan (A)
Mucha Miroslav (C)
Mucha Jaromír
Navrátil Michal
Navrátil Michal
3.Pětka
          Kubát Petr            Necid Josef      
          Necid Jan            Strádal Radek           Cink Lubomír



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SK OŘECHOV : NHÚ BALINKA 4:3 (2:1) - STATISTIKY - více zde  

K prvnímu novoročnímu utkání jsme mohli v kabině přivítat téměř kompletní sestavu a tak jsme dnes vyjeli na led se třemi kompletními formacemi. V zápase nás čekal "starý známý" tým SK Ořechov.

 

Hned v úvodu utkání jsme inkasovali gól, to po naší chybě a rychlém kontru dnes domácích z Ořechova. Chvíli nám trvalo, než jsme se oklepali a vyrovnali hru. Ta se v úvodních patnácti minutách přelévala ze strany na stranu a na ledě se odehrávala ta pravá hokejová bitva. Ve 14.minutě jsme pykali za vyloučení a už to bylo 2:0 pro domácí. V tento moment jsme zapnuli konečně na vyšší obrátky a soupeře zatlačili na jeho polovinu. Museli jsme si však dávat stále pozor, každá chyba znamenala rychlý kontr týmu SK. Začali jsme si vypracovávat více šancí a ve 21.minutě jsme vstřelili i kontaktní gól. To Mira B. vyhazoval či nahrával puk z našeho obranného pásma přes dvě, kotouč zachytil Tomáš a už si to "valil" ke bráně domácích. A konečně i překonal výborného brankáře SK. Stav 2:1 již vydržel do konce první části, i když dalších šancí na gól bylo na obou stranách dostatek.


Do druhé půle jsme nastoupili s cílem zápas minimálně vyrovnat. To se nám povedlo ve 47.minutě při naší přesilové hře. To 2 lajna po ose Jara, kapitán Mira a Michal, posledně jmenovaný zakončoval do téměř prázdné branky po vyšachování. Remízový stav vydržel až do 63.minuty. Do této doby oba týmy chtěly strhnout vedení na svou stranu, víceméně rozdílový gól mohl tento zápas rozhodnout. Nám bohužel chyběl i ten kousek štěstí, když jsme nastřelili z šancí tyčku a břevno domácí svatyně a tak to byl nakonec tým SK, který navyšoval na 3:2. Byla to již zmiňovaná 63.minuta, když jsme zbytečně nevyhodili puk a soupeř si již po střele věděl rady s dorážkou. Aby toho nebylo málo, v 68.minutě jsme opět obdrželi gól při našem oslabení. I když jsme se stále snažili a bušili na branku domácích, gól ne a ne přijít. V 78.minutě se nám to však podařilo, to jsme nejprve nevyužili přesilovku 5:3, abychom následně korigovali skóre při početní převaze jednoho muže. O gól se postaral Honza N. po nahrávce Miry M. spoza branky. Bohužel času už bylo málo a tak jsme nakonec odcházeli do šaten za podobného rozpoložení první půle, tedy bez bodu.

 
Resumé utkání:

Dnes byl zápas hodně o bojovnosti, oba týmy se snažily a zápas byl hodně vyrovnaný. Tak jak jsme prohráli, tak jsme mohli i vyhrát, byl to zápas o využívání šancí a v této disciplíně byl tým z Ořechova efektivnější.

Naši hráči zaslouží pochvalu za dobrý výkon a nutno podotknout, že jsme se i dobře popasovali se hrou na tři lajny, což se nám stává max. jednou za sezónu.

Chtěl bych tímto pochválit i rozhodčí, kteří drželi zápas pevně ve svých rukou a nedovolili sebemenší náznaky pro nějaké vyostření utkání mezi oběma týmy.


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 691267
Měsíc: 11851
Den: 376