Jdi na obsah Jdi na menu
 


20.kolo EML 2010-11 : NHÚ - HC RIVER VM 1:6

Podrobnosti z našeho 19.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem HC River ze dne 16.2.2011.

Ve středu 16.2.2011 ve večerních hodinách jsme začali další zápas o umístění ML, tentokrát 20.kola.

 
V tomto 20.kole nás čekal již druhý letošní zápas s týmem HC River VM.  
Tým River je po osmém kole nadstavbové části na sedmém místě s bilancí 2 vítězství, 2 remíz a 4 proher. Dle našeho prvního vzájemného zápasu se dal očekávat podobný scénář a  vyrovnaný zápas.

S tímto týmem se setkáváme na ledě od startu ML, naše bilance je příznivá, výsledkově to vypadalo prozatím takto 6:1, 1:1, 6:0, 2:1, 6:3, 4:1, 0:3 (5:0), 3:3.

První vzájemné utkání skončilo remízou 3:3.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, bohužel nekompletní 2 formace:

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Požár Pavel
Strádal Milan (C)
Hlaváč Lubomír
Mucha Jaromír (A)
2.Pětka
Mucha Miroslav (A)
 
Cink Lubomír
Novotný Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Strádal Radek (omluven)
Komínek David (omluven)

Veselý Petr (omluven)

Vacula Josef (omluven)


 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - HC RIVER 1:6 (1:2) - STATISTIKY - více zde 

Do našeho již druhého letošního vzájemného zápasu jsme nastoupili bohužel v nekompletní sestavě, těsně před zápasem jsme řešili další dvě omluvenky, takže jsme na led vyjeli jen v osmi lidech v poli.  I tak jsme chtěli nechat na ledě vše a se soupeřem, na který jsme si věřili, se pokusit sehrát dobrý zápas s dobrým výsledkovým koncem. 

Úvod utkání začal tlakem dnes hostujícího týmu, naše hra byla hodně rozháraná. Již ve třetí minutě jsme inkasovali gól, to když jsme po buly v našem pásmu nevyhodili puk,  čehož hosté znamenitě využili. Stav 0:1 na ledě vydržel až do 26.minuty. Ještě předtím se hra odehrávala převážně na naší polovině, naše útočné akce byly jen sporadické, spíš jsme se snažili bránit stále příznivý stav. Pět hráčů v našem útoku bohužel nebyl dostatečný počet na stejné rozestavení hráčů při všech střídáních (viděli jsme hodně nepřesností v této celkem jednoduché činnosti), čímž trpělo hlavně naše rotování útočníků a  tím i útočná aktivita.  Obranná hra byla dobrá, bohužel i tam jsme se nevyvarovali chyb. A k tomu ještě  naše vyloučení.  V první polovině první půle jsme byli třikrát vyloučeni, přežili jsme přesilovku 5:3 a dokonce při třetím našem vyloučení v již avizované 26. minutě se nám podařilo skóre vyrovnat. To Milda S. zachytil puk v našem obranném pásmu a s pukem projel vše až k modré útočné čáře. Zde napřáhl a brankář Riveru střelu z levého křídla asi podcenil, takže ta se "zašourala" až za brankovou čáru. Nyní bylo nutné začít hrát, obě mužstva však jakoby neměla síly. Oběma týmům vyhovuje hra na protiútoky, takže převratné útočné akce na ledě vidět nebyly. Těsně před koncem první půle jsme nerozhodný stav neudrželi, to jsme udělali další hrubku za bránou a samotný zapomenutý útočník Riveru před bránou prostřelil našeho Karla B.
 
V šatně jsme si řekli, že je nutno zvýšit naši útočnou aktivitu, dostavil se již náš kapitán Mira, což věstilo, že jsme mohli hrát v útoku konečně v šesti lidech. V šatně však ještě asi úvodních patnáct minut zůstal Lubin, takže jsme v úvodu hráli stále v osmi.  V druhé půli jsme naši hru více otevřeli, paradoxně to znamenalo více inkasovaných gólů. Na rozdílové dva góly ve prospěch Riveru zvýšili hosté v 47.minutě, to jsme pykali při oslabení 3:5 dorážkou následné střely. Minutu poté byl již stav 1:4. To jsme sice zatlačili hosty do jejich pásma po rozehrání, ale chybná přihrávka na modrou znamenala nájezd na naši bránu, blafák byl efetním zakončením celé akce. Další góly přišly v 67. minutě, to opět gól z protiútoku a v 69.minutě, to jsme vytvořili opět hrubici při naší rozehrávce. Naše hra byla na pohled sice již lepší a pohlednější, gól však ne a ne vstřelit. Několik velmi nadějných akcí se nám nepodařilo dotáhnout do konce, nebo čaroval brankář hostí. No a s jedním gólem se nevyhrává, takže konečný hvizd byl pro nás vysvobozením z dnešního našeho herního "utrpení". 

Resumé utkání:

Utkání bylo nakonec jednoznačnou záležitostí týmu Riveru, tímto také  týmu soupeře blahopřejeme k vítězství. Bohužel náše dnešní hra byla hodně katastrofální a zdůraznil  bych také, že jsme soupeři i vítězství hodně usnadnili. Hra v osmi hráčích nás také hodně vyčerpala, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Ne vždy je "posvícení", je to jen sport a soupeř nás prostě jednoduše řečeno přehrál.

A příště jdeme na tým z EML a to klub z nedaleké Vídně.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 3
Celkem: 681008
Měsíc: 11170
Den: 704