Jdi na obsah Jdi na menu
 


20.kolo ML 2011-12 : NHÚ - HC-F DRÁHY 11:3

Náš devátý zápas v play off 2011-12 o 17.-21.místo.

V úterý 13.3.2012 jsme ve večerních hodinách jsme sehráli deváté utkání nadstavby o 17.-21.místo.

V tomto kole nás čekal zápas opět s týmem HC F-Dráhy.

Pro úplnost statistik, s týmem Dráhy máme z předchozích roků tuto bilanci přátelských zápasů (2:2, 4:8, 7:5, 7:5, 2:4, 8:0, 5:1, 6:3, 5:6, 3:7, 8:7) a zápasů městské ligy (4:2, 1:3, 9:1, 4:1, 0:1,4:4, 2:0, 2:7). Tedy statisticky 20 zápasů s poměrem 11 výher, 2 remíza a 7 proher. Tedy bilance úspěšná.

 Letošní zápasy jsme odehráli poměrem 2:0, 2:7, 5:2.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, hráli jsme hodně nekompletní a byli rádi, že se nás sešlo dohromady deset lidí včetně brankáře.

Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Požár Pavel
Necid Josef
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Komínek David
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Badalík Miroslav
Veselý Petr
Strádal Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Mucha Jaromír (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Hlaváč Lubomír/Cink Lubomír (zranění)
Novotný Radek (omluven)
Kubát Petr(omluven)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : HC F-DRÁHY 11:3 (5:2) - STATISTIKY - více zde

V brzkých podvečerních hodinách do zápasu nastoupilo až překvapivě po deseti hráčích na obou stranách. I když náš tradiční soupeř je na posledním místě tabulky, herně na tom určitě tak špatně není, ještě v paměti máme letošní vysokou porážku, kde nám soupeř nedal pražádnou šanci. I proto jsme dnes nechtěli nic podcenit a pokud možno si připsat další bodový zisk.   

Prakticky ihned od začátku utkání se začalo hrát stylem nahoru dolů. I přesto, že na obou stranách bylo mnoho nepřesností, o pěkné akce nebylo nouze. A tak především oba brankáři se měli co ohánět.  První branku se podařilo vstřelit nám a to po brejkové akci se prosadil v 10minutě PeťaV po přihrávce od Milana. Soupeř na sebe však nenechal s odpovědí dlouho čekat a ve 13minutě srovnal na 1:1 po umístěné střele. V těchto fázích bylo utkání velmi vyrovnané a bojovalo se o každý metr ledu. Skóre překlopit v náš prospěch se nám podařilo ve 20minutě, kdy v oslabení po chybě soupeře ujel PeťaV a zakončil tak úspěšně již dnešní svoji druhou brejkovou akci. O pár minut později jsme zvýšili na rozdíl dvou branek, kdy jsme se usadili v soupeřově pásmu a po přihrávce zpoza branky od PetiV se prosadil nekompromisně střelou zpomezí kruhů PepaN.  V první třetině zápasu se prakticky vše točilo okolo agilního PetraV, který dnes nastoupil po delší pauze. Gól nás přeci jen uklidnil. Netrvalo dlouho a soupeři se naskytla druhá a dnes poslední přesilová hra, která trvala však velice krátce a po pěkné kombinaci soupeř opět snížil na rozdíl jediné branky, to běžela 30minuta zápasu. Tento gól nás však nesrazil do kolen, tak jak se nám to letos již mnohokrát stalo, a kontrovali jsme již v 34minutě, po pěkné kombinaci a střele Milana, dorážel utěšeně David. Pomyslný hřebíček do rakve jsme soupeři zabili těsně před odchodem do šaten, kdy Pepík aktivním napadáním získal puk a nekompromisně zakončil na poločasových 5:2.

V kabině byla tedy dobrá nálada, kterou jsme se snažili mírnit jen vzpomínkami na podobný průběh s týmem Pikárce, kdy soupeř v druhé půlce podobný stav otočil. A šlo se opět na led. Dnes však stálo štěstíčko na našich stranách a prakticky během dvou minut jsme utkání rozhodli. Nejprve ihned po nástupu na led po nejkrásnější akci celého zápasu se trefil David, který rozjel extraligovou akci z našeho pásma, postupně se puk mezi sebou vyměnili Milan, Pepík a puk se opět vrátil na zcela volného Davida, který neměl problém zakončit. O dvě minuty později si mezi sebou vyměnili puk Pepík s Milanem a druhý jmenovaný zvýšil na bezpečných 7:2. Tento gól prakticky rozhodl o dalším průběhu zápasu. Soupeř se sice snažil, ale psychická výhoda byla jednoznačně na naší straně. I přes vyrovnaný průběh a šance na obou stranách branky padali převážně jen do soupeřovi svatyně. Postupně jsme po gólech v 58, 68, 73 a 75 minutě zvýšili až na 11:2. Trefovali se Pepík opět po vybojovaném puku aktivním napadáním. Dále RadaS, který zakončil pěknou kombinaci mezi Pepíkem a Davidem utěšenou ránou z kruhů. Jubilejní desátý gól vstřelil PeťaV po pěkné přihrávce od Milana. Zároveň tak završil dnešní úspěšný podvečer vstřelením hattricku. Na dvě jedničky na naší pomyslné výsledkové tabuli upravil Pepík pěknou střelou, opět po přihrávce od Milana. Tím byl náš dnešní účet uzavřen. Účet zápasu na konečných 11:3 uzavřel soupeř v 77minutě. Za svůj snaživý výkon si tento jediný gól v druhé půli zasloužil. , štěstěna však dnes byla nakloněna našim hokejkám.



Resumé utkání:

Co k zápasu dodat, štěstěna dnes byla nakloněna našim hokejkám. V dobrém utkání je třeba ocenit slušnou hru z obou stran. Proti snaživému soupeři se dnes dařilo celému týmu, přesto je však třeba vyzdvihnout především impozantní návrat Petra V a tradičně již bravurní výkon našeho útočného komanda Davida, Milana a Pepíka.

MM



Další utkání sehrajeme opět s týmem Stránecká Zhoř.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 692396
Měsíc: 12327
Den: 680