Jdi na obsah Jdi na menu
 


21.kolo EML 2009-10 : NHÚ - TECHNICKÉ SLUŽBY VM 3:16

Podrobnosti z našeho 21.kola v EML ročníku 2009 - 10 s týmem Technické SLužby VM ze dne 16.2.2010.  
V úterý 16.2.2010 ve večerních hodinách jsme začali náš již devatenáctý ligový zápas letošního ročníku EML.

V tomto kole" nás čekal tým Technických Služeb VM, tedy jednoznačný favorit utkání a tým, proti kterému neumme "hrát". V Městské lize VM jsme tohoto soupeře dokonce ještě neporazili. 
Tým Technických Služeb VM prochází letošní ročník velmi jistě, v tabulce se nachází na třetím místě s pozitivní bilancí. a s již nastřelenými více než sto góly.

Pro statistiky uvádím naši bilanci, která je nepříznivá a výsledkově vypadá takto (PÚ 8:9, 1:5, 5:2, 4:1, 3:5, 1:7) (ML 6:8, 0:4, 1:3, 0:6, 0:9, 3:9, 1:7, 4:5, 2:6).
První zápas letošního ročníku jsme prohráli se skórem 2:6.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.
Gólman
Benáček Karel / Fiala Jiří
1.Pětka
Necid Josef
Požár Pavel
Vacula Josef
Strádal Milan     (A)
Mucha Jaromír
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)

Navrátil Michal
Komínek David
Cink Lubomír
Náhradníci
Pokorný Pavel (omluven)


Jelínek Jiří (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Krejska Bořivoj (omluven)
Strádal Radek (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Novotný Radek (omluven)


PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - TECHNICKÉ SLUŽBY 3:16 (2:10) - STATISTIKY - více zde 

Do dnešního zápasu jsme nastupovali v roli týmu, který nemá co ztratit a může jen překvapit. Sestavu jsme dnes museli opět "lepit", střevní chřipka a nepřítomnost některých hráčů nám nedávala jinou možnost, než dát dohromady maximálně devět hráčů do pole.

Úvod zápasu se nám vůbec nepovedl. Na led jsme vyjeli nekoncentrovaní a poněvadž Luboš nebyl ještě k dispozici, hráli jsme jen v osmi hráčích. Než jsme zjistili, kdo má s kým vůbec hrát a kdo koho střídá, byl stav 0:4. To běžela ani ne desátá minuta a Kája v naší bráně si už si to mašíroval na střídačku s pocitem bezmocnosti. Poté jsme si také vzali oddychový čas a  minutu na to se nám dokonce podařilo snížit na tři góly. To po buly vyhodil špatně obránce puk z pásma, Pajin jej nastřelil na brankáře a Jara už jen dorážel podél brankáře hostí do opuštěné brány. Bohužel hned minutu poté jsme inkasovali popáté. Naštěstí již byl Luboš na ledě, takže jsme mohli konečně hrát už na dva útoky. Naše hra však byla katastrofální, obranná činnost (neplatí jen pro obránce, útočníci téměř nebránili) veškerá žádná. Do třicáté minuty jsme inkasovali další čtyři góly a Kája s Jirkou se v bráně opět prohodili. Za stavu 1:9 se nám podařilo také nám skórovat, to Pepík využil odražené přihrávky od obránce hostí a střelou po ledě nedal brankáři žádnou šanci. Do konce první půle jsme dostali ještě desátý gól a do šaten jsme odcházeli s hlavami dolů.   

V kabině nám do řeči moc nebylo, vypadalo to dnes na velký debakl. Na začátku druhé půle se nám podařilo vstřelit již třetí gól, to po své samostatné akci zavěsil Michal N.. Utkání ve druhé půi bylo již vyrovnanější, my jsme se zhruba do padesáté minuty herně drželi. I tak jsme však celkem dostali dalších šest gólů a s konečný skórem 3:16 se nám nedodcházelo s dobrým pocitem do šaten. Vítězství TS bylo jednoznačné.
 

Resumé utkání:
Soupeř byl jednoznačně lepší, proti našemu výkonu jeho hokej vypadal jak hra týmu z "jiné planety".
To my jsme  předvedli tragický výkon.

A příště nás čeká zápas poslední zápas základní části s týmem Březka-Stanoviště.


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 689722
Měsíc: 12726
Den: 343