Jdi na obsah Jdi na menu
 


22.kolo EML 2010-11 : NHÚ - HORNÍ HEŘMANICE 3:2

Podrobnosti z našeho 21.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem Horních Heřmanic ze dne 5.3.2011.

V sobotu 5.3.2011 v dopoledních hodinách jsme začali náš již 21. zápas letošního ročníku EML.

 
V tomto kole nás čekal již třetí letošní zápas s týmem z Horních Heřmanic. 
Proti týmu Heřmanic se nám nedaří, i když poslední náš vzájemný zápas jsme vyhráli.
Po 10.kole nadstavbové části patří týmu Heřmanic čtvrtá příčka, na postupové třetí místo ztrácí 3 body.

Pro úplnost statistik, s týmem Horních Heřmanic máme z předchozích roků tuto bilanci odehraných zápasů (3:6, 7:1, 5:7, 5:5, 4:4, 7:4, 5:1, 2:8, 5:11, 3:16, 6:7, 2:5, 3:11, 4:7, 2:7, 0:8, 4:8, 2:8, 3:10, 4:11, 10:3, 7:9, 3:3, 11:7, 2:17, 1:5, 3:8, 1:6, 2:5, 3:7, 3:8, 5:11, 5:2).
Tedy statisticky 32 zápasů s poměrem 6 výher, 3 remízy a 24 proher. 
 
Letošní zápasy jsme odehráli poměrem 5:11 a 5:2.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:

Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Vacula Josef
Komínek David
Veselý Petr
2.Pětka
Požár Pavel
Strádal Radek (A)
Mucha Jaromír
Hlaváč Lubomír
Cink Lubomír

Náhradníci
Strádal Milan (omluven)
Jelínek Jiří (omluven)
Novotný Radek (omluven)
 
   



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : HORNÍ HEŘMANICE 3:2 (2:0) - STATISTIKY - více zde 

Víkendový ranní zápas se z naší strany většinou nesetká s dobrou docházkou, dnes naštěstí i tak jsme dali dohromady dvě kompetní formace. V zápase s týmem Horních Heřmanic jsme neměli co ztratit, i když jsme poslední náš vzájemný duel vyhráli, přece jen většina zápasů končí vítězstvím soupeře a je na nás znát respekt z týmu HH.

 


Úvod hvizd zápasu odstartoval na ledové ploše velmi svižný hokejový "průvan", hrál se zápas "nahoru dolů". My jsme se nezatáhli do obranné ulity a soupeře jsme napadali po celém kluzišti. "Heřmaničákům" jsme tak nedovolovali rozvinout rychlé přechody do našeho pásma a pokud se již hostím podařilo přejít přes naši  dobře organizovanou defenzivní činnost, držel nás v bráně Karel. My jsme však také nezaháleli a hostujícího brankáře jsme také vícekrát zaměstnávali. Přibližně ve čtrnácté minutě jsme udeřili. To byla na ledě první lajna, zatlačila soupeře v jeho obranném pásmu a Pepík V. překvapil svojí střelou téměř z nulového úhlu brankáře Heřmanic. Gólu pomohla i teč některé hokejky hostí, která změnila směr, na který již brankář nezareagoval. Hra pokračovala dále ve vysokém tempu a přibližně ve dvacáté minutě jsme vedli již o dva góly. To do obranného pásma Heřmanic vlétl David K., naznačíl střelu proti povyjetému brankáři,  našel napravo najíždějícího Pepíka a ten si již věděl rady s umístěním střely do poloprázdné branky. Ač se brankář hostí snažil rychle přesunout, střele do brány již nezabránil. Stav 2:0 vypadal velice nadějně, museli jsme se mít však stále na pozoru. Hráči HH se snažili utkání zvrátit, my jsme však hráli velmi dobře, oproti minulému zápasu jsme stačili se soupeřem i bruslit a rychlým přistupováním jsme hodně útočných akcí zmařili již v počátku. Do konce první půle již gól nepadl, poměrem šancí byl však zápas stále vyrovnaný.

 

V  šatně nebyla diskuze kdovíjak divoká, přece jen jsme hráli dobrý hokej. Dalo se však čekat, že nás na ledě čeká "nabuzené" heřmanické hokejové "komando", které chce utkání co nejvíce zdramatizovat či zvrátit. A tak se také dělo. V prvních dvaceti minutách druhé půle nás tým HH sevřel a snažil se nás zatlačit do našeho obranného pásma. My jsme se snažili aktivitu hostí eliminovat, ale přece jen převaha byla znát. Úvodních deset minut jsme "přežili", bohužel hned poté jsme inkasovali. To jsme sice neinkasovali v našem oslabení, avšak hned po naskočení našeho hráče na led, jsme možná i nekoncentrovaností nestačili uhlídat jednoho ze střílejícíhch útočníků týmu HH. Stav na 2:1 nás na chvíli lehce utlumil, naše hra se stala ještě více defenzivnější. Bohužel v 59.minutě bylo vyrovnáno. To jsme udělali taktickou chybu, když jsme se nedomluvili při vhazování v našem obranném pásmu. Na opakované buly šel obránce a naše rozhození bylo potrestáno, když jsme nestačili při střele vyklidit prostor od útočníků soupeře před naší bránou, dorážka byla pohotová a gólová. Stav 2:2 nevypadal dobře, hosté byli na "koni" a čekalo se na rozhodující úder. Hosté nyní nevyužili své šance a tak jsme to byli opět my, kdo úřadoval. Lépe řečeno, byl to hlavně ostrostřelec Pepík, kdo zkompletoval svůj hattrick. Na ukazateli běžela 65.minuta a opět první lajna. Nyní zatlačila soupeře, Petr V. ze svého křídla  nahrával či střílel před bránu, kde stál Pepík a jeho střela si již cestu do brány našla.  Posledních patnáct minut se dal očekávat velký tlak Heřmanic. Tlak  sice přišel, nutno však říci, že jsme hráli velmi srdnatě a dobře a nenechali jsme soupeři ani kousek ledu "zadarmo". Podle mě jsme již nehráli i nějakého jen "zanďoura". Nějaké šance hostí tam sice byli, ale naše aktivní hra (i naše gólové šance), výborný brankář a možná i psychicky nalomený soupeř po inkasovaném gólu, nedovolili již vyrovnání. Vybrali jsme ještě pro uklidnění time-out a nakonec jsme utkání dovedli do vítězného konce.

 

 

Resumé utkání:

Dnešní zápas se nám vyvedl opět na jedničku ( tak jak již i náš minulý vzájemný souboj). Zápas to byl sice herně vyrovnaný, myslím ale, že za naši bojovnost a možná větší vůli po vítězství jsme si body zasloužili. Soupeř hrál také velmi dobře a hlavně slušně, za což nutno složit  týmu Heřmanic poklonu a pochvalu.

 

Naše mužstvo je potřeba opravdu pochválit, všichni hráli velni dobře. I tak bych rád navíc vyzdvihl ještě výraznou osbnost v našem týmu a to Pepíka V., bez jeho gólů bychom zápas nemohli nikdy vyhrát.
 

A příště zápas s týmem SK Lavičky.

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 692758
Měsíc: 12549
Den: 724