Jdi na obsah Jdi na menu
 


22.kolo ML 2011-12 : HC PIKÁREC - NHÚ 0:5

Naše předposlední utkání letošního ročníku ML 2011-12.

Ve čtvrtek 22.3.2012 jsme odehráli náš předposlední zápas městské ligy ročníku 2011-12.

V tomto nadstavbovém kole nás čekal zápas s týmem Pikárce, obce nedaleko městečka Křižanova. Tým Pikárce je na předposledním místě nadstavby o 17.-21.místo, měli jsme být tedy favoritem utkání.

S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je nepatrně příznivější a to v zápasech (PÚ 0:1, 3:6, 3:6, 7:4, 2:0) a (ML 2:6, 3:3, 4:0, 3:1, 4:5, 4:1, 2:1, 7:2, 4:3, 4:5).
 
Letošní naše zápasy jsme odehráli poměrem 7:2, 4:3, 4:5.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Badalík Miroslav
Jelínek Jiří
Strádal Milan (A)
Komínek David
2.Pětka
Necid Josef
 Požár Pavel
Mucha Jaromír
Strádal Radek
Veselý Petr

Náhradníci
Novotný Radek (omluven)
Cink Lubomír / Hlaváč Lubomír (zranění)

Jaša Vlastimil (omluven)

 Vacula Josef (zranění)

Kubát Petr (omluven)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

PIKÁREC - NHÚ BALINKA 0:5 (0:2) - STATISTIKY - více zde 

V předposledním utkání letošní sezóny jsme narazili na nepříjemný tým plný mladíků z Pikárce. I přes vážné zranění našeho snajpra bylo dnešním cílem pokusit se zvítězit a zajistit si tak s předstihem první místo v naší skupině o umístění. I přes brzký odpolední čas sestavy na obou stranách byly prakticky kompletní.

 

Ihned s prvním buly se soupeř do nás zakousl a první lajna soupeře plná šikovných mladíků nás na dvě minuty nepustila z našeho obranného pásma. Tento nápor jsme však přežili bez újmy a postupně se dostali do hry. Hrál se vyrovnaný hokej se šancemi na obou stranách. Na začátku druhé desetiminutovky se nám podařilo strhnout vedení na svou stranu dvěma slepenými góly jako přes kopírák. V 11minutě po přihrávce od Jirky vyvezl puk do soupeřova útočného pásma puk Milan a pěknou střelou donutil gólman soupeře k vyražení puku, který se dostal k Pajinovi, který s notnou dávkou štěstí dorazil puk, který prošel pod soupeřovým tělem. Prakticky vzápětí rozjeli akci naši obránci MiraB a PepaN, který další střelou ohrozil soupeřovu branku a tentokrát si bravurně s dorážkou poradil JardaM. Příjemný stav v náš prospěch už do půlky nenarostl, i když šance na změnu skóre byly na obou stranách, avšak gólmani dnes měli svůj den.

 

Do druhé půle nebylo nic třeba měnit, ještě v paměti máme obdobný průběh s naším dnešním soupeřem, který minule po stejném průběhu skóre otočil, bylo tedy třeba být v pozoru a nenechat se stavem ukolébat. S hvizdem druhé půle se soupeř opět do nás zakousl, ale tlaku soupeře jsme odolali a opět se vrátili do hry, která se začala přelévat ze strany na stranu. Uklidnění pro náš tým přinesla hned 45minuta, kdy po vyhraném vhazování  našem  pásmu  a pěkném vysunutí od PepanaN zakončil sólovou akci s přehledem David. Ještě veseleji bylo o deset minut později kdy po nahrávce od dnes výborně hrajícího PepanaN zakončoval JardaM.

Tento stav už nám dodal potřebný klid a prakticky o výsledku jsme rozhodli. Přesto však jsme pod dojmem uspokojení začali zapomínat na zadní vrátka a tak nebýt výborných zákroků Karla v brance, který dva samostatné úniky soupeře zlikvidoval, mohlo být na ledě ještě horko. Nezbývalo tedy než si vzít oddechový čas a do poslední části zápasu přeci jen hrát více zezadu. Taktické pokyny jsme začali plnit a skóre se nám podařilo ještě navýšit po nádherné akci Davida, který puk zasunul do branky bravurním manévrem zpoza branky. Tuto akci z 70minuty nastartovali Jarda s Radasem. O vítězi utkání bylo rozhodnuto a i když se soupeř snažil, čisté konto na naší straně jsme dnes uhájili.

MM


Resumé utkání:

Utkání se hodnotí dobře, i přes obavy spojené s absencí Pepíka jsme zápas odehráli bravurně. Celý tým dnes podal dobrý výkon, i přesto je třeba vyzdvihnout výkon Karla v brance a své si odehrála i celá obrana.

Děkujeme soupeři za slušně odehraný zápas a zárověň gratulujeme hračům soupeře, kteří také reprezentuji tým bohdalce, k vítězství ve žďárské vesnické lize.


A příště jdeme na poslední zápas letošního ročníku, čeká nás tým z Laviček.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 4
Celkem: 681128
Měsíc: 11255
Den: 708