Jdi na obsah Jdi na menu
 


22.kolo ML 2007-08 : TECHNICKÉ SLUŽBY VM - NHÚ 9:3

Podrobnosti z našeho utkání nadstavbové části o celkové 6. až 11 místo ML 2007 - 08 s týmem Technické Služby VM ze dne 10.2.2008
V neděli 10.2.2008 v 9:45 hod jsme začali náš první zápas nadstavbové části ML letošního ročníku.

V tomto již "22.kole" nás čekal již druhý letošní zápas s týmem Technických Služeb VM. S tímto týmem máme v celé historii negativní bilanci, v Městské lize VM jsme tohoto soupeře dokonce ještě nepokořili, první letošní zápas dopadl pro nás debaklem 0:9.
Tým Technických Služeb VM skončil v letošním ročníku ML po základní části na 7.místě s pozitivní bilancí třinácti vítězství, jedné remízy a sedmi proher. Do zápasu tedy nastupoval náš soupeř jednoznačně v roli favorita a s vizitkou týmu, proti kterému se nám již dlouhodobě nedaří.

Pro statistiky uvádím naši bilanci, která je nepříznivá a výsledkově vypadá takto (PÚ 8:9, 1:5, 5:2, 4:1, 3:5, 1:7) (ML 6:8, 0:4, 1:3, 0:6, 0:9).
Dnešním zápasem jsme si bilanci určitě nevylepšili.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu 2 kompletních formací.
Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Burian Michal
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír (A)
2.Pětka
Požár Pavel
Strádal Radek
Cink Lubomír
Novotný Radek
Jelínek Jiří
Náhradníci
Kubát Petr (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Krejska Bořivoj (omluven)
Pokorný Pavel (omluven)




PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

TECHNICKÉ SLUŽBY VM - NHÚ BALINKA 9:3 (5:0) - STATISTIKY - více zde 

Na zápas jsme se sice těšili (kdo by se netěšil po čtrnáctidenní pauze bez hokeje), přece jen bychom si však přáli na úvod nadstavbové části "lehčího" soupeře. Dostali jsme se však do druhé výkonnostní skupiny, kde ani žádný "snadný" soupeř není a tak jsme vyjeli na led s cílem, co nejdéle vydržet bez inkasované branky a postupem času se pokusit převzít aktivitu v utkání a předvést také našemu týmu typickou hru.

Soupeř v nás vyvolával velký respekt, což se potvrdilo také na ledě. Hned od začátku jsme se dostali pod velký tlak a jen s obtížemi jsme odolávali převaze soupeře. Naše hra postrádala myšlenku, mohli jsme se spoléhat jen na občasné protiútoky, kterými jsme však brankaře "domácích" moc neohrozili. Tento herní projev na ledě trval přibližně celou polovinu první části zápasu, až poté jsme se také více osmělili. Stav utkání byl v této době stále přívětivých jedna ku nule v náš neprospěch. Soupeř, který nás do této fáze utkání převyšoval, si vytvořil sice dostatek šancí, většina šancí i gól v naší síti však vyplynuly hlavně z našich chyb, které někdy hraničily až z tragičností či smůlou. V druhé fázi první půle jsme se částečně oklepali a začali už více ohrožovat bránu soupeře. Podařilo se nám několikrát, si vytvořit tlak v obranně Technických služeb, náš gól se však stále nedařilo vsítit. Pro domácí však naše zvýšená aktivita nebyla žádný problém, hra na rychlé protiútoky mu vyhovovala snad ještě více, než-li nátlaková hra v našem obranném pásmu, kde byl přece jen více stísněný prostor pro přečíslení. Do konce první půle jsme inkasovali další góly v počtu čtyři a to hlavně v závěru posledních deseti minut. A to nás náš Karel B. ještě vícekrát podržel. Do kabin jsme odcházeli za nepříznivého skóre o rozdílových pět branek, což nahánělo určitě hrůzu z další fáze utkání.

V kabině jsme se snažili něco vymyslet, i když ono vlastně nebylo ani co. Pokud nedodržujeme taktiku a děláme evidentní chyby, je to spíše o samotné disciplíně našich hráčů na ledě. Druhá půle byla z naší strany však určitě lepší a potvrdila naše pravidlo z utkání s nejlepšími týmy, kdy je hra Balinky v první a druhé půli rozdílná jak přeneseně "den a noc". Utkání bylo v druhé polovině vyrovnanější, byly vidět pěkné momenty od obou týmů. Soupeř skóre nejdříve navýšil, našemu týmu se podařilo následovně snížit na stav šest ku jedné po kombinaci naší první formace. Soupeř nás zatlačil v našem obranném pásmu, puku se však zmocnil náš Pepík Vacula, neotálel a vysunul svoji kolmicí Jardu Muchu. Ten byl najetý mezi oběma obránci soupeře a řítil se do samostatného nájezdu. Tento proměnil i s přispěním štěstíčka, když nedotažený blafák do pravé strany zakončil zasunutím puku v pádu mezi nohy brankáře domácích. Tento moment nás nabudil, v další části utkání se na naši hru dalo celkem dívat. Soupeře tento gól však nijak extra nerozhodil a skóre opět navýšil. Nám se následně opět podařilo utkání zkorigovat a opět u toho byla první formace. Nyní akci založil Jara M., našel za červenou rozjeté pravé křídlo Pepíka V., který najel do obranného pásma soupeře. Zde na sebe natáhl obránce a přihrávkou za sebe našel najetého centra formace Milana Strádala. Milan svoji střelu umístil k levé tyčce tak přesně, že brankář soupeře nestačil zareagovat. Utkání pokračovalo v "gólové přetahované", chvíli po našem vstřeleném gólu jsme zase inkasovali my. Aby tomu nebyl konec, stačili jsme ještě snížit. Nyní se nám to podařilo dokonce při hře v oslabení. Náš univerzál, nyní v obraně, Radek Strádal nastartoval Pepíka V., který s pukem projel přes celé hřiště a prudkou umístěnou střelou překvapil tým domácích. Za stavu 8:3 trvalo do konce utkání ještě několik minut, které využil nyní opět tým TS k navýšení skóre o konečných rozdílových šest branek. Gólu předcházela naše velká šance, kterou jsme nedotáhli a zcela se naplnilo pravidlo nedáš dostaneš. Rychlý protiútok soupeře zakončený gólem ukončil zápas, které nakonec dopadl "přijatelným" skórem.


Resumé utkání:
Soupeř byl lepší a vítězství si jednoznačně za svoji hru zasloužil. I my jsme dnes měli dobré momenty, avšak jen v určitých fázích utkání, což je bohužel proti takovému soupeři málo. Puk nám dnes na hokejkách jakoby nešikovně "poskakoval", byl na nás i trochu znát čtrnáctidenní hokejový výpadek.
Z jednotlivců bych nechtěl dnes v naší hře nikoho vyzdvihovat, celkový výsledek hovoří sám za sebe, statistiky musí jít stranou.

A příště nás čeká tým Eurobagging VM.


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 690161
Měsíc: 12678
Den: 436