Jdi na obsah Jdi na menu
 


23.kolo EML 2010-11 : SK LAVIČKY - NHÚ 4:2

Podrobnosti z našeho 22.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem SK Lavičky ze dne 14.3.2011.

Dne 14.3.2011 v podvečerních hodinách jsme vyjeli na led k dalšímu zápasu nadstavby o postup  do extraligy EML, celkově již 23.kola letošního ročníku.
 
V tomto kole nás čekal již druhý letošní zápas s týmem SK Lavičky.
Tým Laviček je prozatím v tabulce o postup do extraligy na posledním osmém místě,  nicméně je ostatním týmům hodně na dosah.  
 
Celkově z našich vzájemných zápasů máme s tímto týmem bilanci stále příznivou, výsledkově to vypadalo v ML či EML prozatím takto :2:3, 1:5, 5:1, 9:1, 3:2, 6:3, 0:9, 2:5, 4:3, 7:8, 0:6, 4:2, 3:2, 4:2.
 
První letošní duel jsme vyhráli 4:2.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Vacula Josef
Komínek David
Jelínek Jiří
2.Pětka
Cink Lubomír
Strádal Radek
Veselý Petr
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír (A)

Náhradníci
Požár Pavel (stopka)
Novotný Radek (omluven)
Hlaváč Lubomír (omluven)
 
   



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SK LAVIČKY - NHÚ BALINKA 4:2 (2:2) - STATISTIKY - více zde
 

V pondělním podvečerním zápase nadstavbové části jsme vyjeli na led s očekáváním, přece jen papírově nás čekal poslední zápas, kde bylo možné ještě bodovat. Tým Laviček však nechtěl nechat na ledě "kůži" zadarmo a také o vyrovnanosti zápasů v nadstavbové části jsem se již v referátech vícekrát zmiňoval.
Naše hráčská účast dnes byla nadstandartní, takže si nakonec vybral stopku Pajin a my jsme mohli hrát na dvě kompletní formace. 

Úvodem zápasu jsme chtěli překvapit dnes domácí tým SK, hned od začátku jsme si vytvořili na ledě také převahu. Hned z druhé šance jsme vstřelili i gól, to běžela třetí minuta, Luboš C. nahrál v našem obranném pásmu Pepíkovi V. a ten se rozjel přes celé kluziště. Jeho zakončení bylo také excelentní, takže úvod utkání z kategorie snů. Náš tým se stále tlačil před bránu soupeře, měli jsme nespočet šancí, skóre se však měnilo až ve 13.minutě. To dorážel Jara M. nahrávku Pepíka. Akci předcházela biliárová akce první lajny. Minuty utíkaly dále, šance nepolevovaly, tým Laviček se však zvedl a na ledě se odehrával postupem času vyrovnaný boj. Přibližně v druhé třetině první půle (asi od 30.minuty utkání) jsme přestali hrát naši hru a herní aktivita výrazně poklesla. Místo abychom soupeře gólově dorazili, utkání jsme si výrazně zkomplikovali. Naše pasivita se nevyplatila a tým z Laviček skóre v posledních pěti minutách první půle srovnal. Oba góly začaly po našich chybách, nepokrytí hráči a střely, na které se nedalo reagovat. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného skóre. 
 
V šatně jsme se jako vždy snažili hlavně povzbudit, šlo o to, kdo první  dá rozdílový gól. Měli jsme hned v úvodu ještě asi minutu přesilovou hru, bohužel jsme ani pořádně nevystřelili.  Zápas byl v této fázi vyrovnaný, šance se střídaly na obou stranách kluziště. Opravdu se čekalo na rozhodující gól. Ten bohužel padl do naší sítě. Běžela 47.minuta utkání a tým Laviček překlonil misky vah na svoji stranu.  Další fáze utkání bylo o našem dobývání soupeřovi brány, gól však ne a ne padnout. Měli jsem převahu i hodně šancí,  bohužel  naše efektivita byla nulová. Tým z Laviček se soustředil na rychlé protiútoky, velmi dobře a efektně napadal naši rozehrávku, takže jsme museli být pořád ve střehu. Utkání nakonec rozhodl další gól do naší sítě, to běžela 73.minuta, na nájezd soupeře jsme byli bezmocní. Do konce utkání se čas již kouskoval a my jsme již žádný gól nevstřelili. Po konečném hvizdu si tým Laviček mohl vychutnat děkovačku ke svým fanouškům.
 

Resumé utkání:

Myslím, že kdybychom hráli celý zápas, jak úvodních dvacet minut, nemohli bychom dnes prohrát. Na kdyby se nehraje, našemu týmu nelze upřít snaha, ale hraje se na góly a na ty  byl tým z Laviček lepší. Takže gratulace soupeři, za svoji efektivitu si vítězství zasloužil. 
K hodnocení hráčů, dnes bohužel bez pochvaly, bohužel výkon mohl být od všech lepší.
 

A příště nás čeká zápas s týmem Auto Opel Dobrovolný.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 690381
Měsíc: 12647
Den: 524